Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 592
  • 778
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Абе що си мисля че Бачора си ги шие и двете 😂 Абсолютно копие на баща си и то не само визуално

# 91
Според мен и двете дами доста зле се обличат. Голям кич и шарения. Отделно не харесвам такъв голям бюст на ниска жена, някак едра я прави.

# 92
  • София
Доста ви е грешна представа значи 😄

На Емилия набора хвана точно там проблемите между учителския състав, когато се караха на улица “Баба” или на Женския пазар да са. Беше се стигало и до саморазправи между учениците по темата понеже учителите ги настройваха едни срещу други. Похвално, че е завършила без проблеми изобщо в такъв момент. 

quote author=Зелда link=topic=1604267.msg47184048#msg47184048 date=1699559194]
Защо “Божке”?

Класическата гимназия? Емилия? Божке

По-друга представа имам за възпитаниците на Класическата, не такива чалга девойчета
[/quote]

# 93
Истински интересно ще стане това шоу, ако покажат историите на Олга, Йордан и Мима. Е там е големият филм. Не кой пърдял пред мъжа си и 25-годишни какички да обясняват как 70% от хората живеят нещастно, само те открили великата любов. Като цяло от Даниел и Атанаска няма какво повече да видим.

# 94
Атанаска е супер нагла, при положение, че 95% от хората те плюят, че си развалила семейство и си се вряла на мъж с бременна жена, решила да ми обяснява, че 70 % от семействата са така…в същото време реве и очаква да започне някой да я харесва… и тук съм сигурна, че появи ли се в живота и мъж с пари и по-добре изглеждащ тя веднага ще хукне, ще забрави за голямата и любов.

# 95
  • София
Наистина, има други интересни образи. Днес карах на превъртане, много лигавщина и простотии, мега досада!

# 96
  • Glasgow
На мен другите братя ми се гледат, достатъчно за този..

# 97
Не мисля, че са го снимали допълнително. Личи, си че всичко е снимано лятото. Те са си знаели какви ще са реакициите от предишния епизод.

По кое си личи? Не знаех, че по "Граф Игнатиев" листата на дърветата падат още през лятото! Joy

# 98
Има вече предложения, след днешният епизод, да се прекръстят на "Кичорски".
😂😂😂

# 99
Ако бяха пуснали епизод с Олга и Мари, всички щяха да забравят за "великата любов".
Ама кой да им каже и дали щяха да приемат, че има други образи от семейството, които са по-интересни от Атанаска.

# 100
  • Glasgow
Атанаската Дева ли беше? Отворих и инстаграма и някакво стори отново за КОША, за Бога🤦🏻‍♀️

# 101
Атанаска по-добре да мълчи, че като заговори става страшно.. С този кош вече много досадно. Кой колко пари й бил дал за рд, пък тя с колко от тях си купила кош. 😂 Ние да не сме от НАП, че такива отчети ни дава.

# 102
Изгледах и аз новия епизод на предаването “Истории от живия живот”. Със сигурност частта с обясненията на Атанаска е добавена, забелязах, че маникюрът ѝ е същия като на последните снимки в инстаграм, а този в началото на епизода още като е с летни дрехи беше различен. Жегнала се е, както беше щастлива и всичко ѝ беше приказно, така изведнъж влезе много сериозна с назидателен тон. Нетактично е някак да коментира какви били отношенията на Емилия и Даниел преди да се разделят (че не се сещал да ѝ са обажда даже, въпреки че е носела/ гледала неговото дете по това време 😃😃😃) и какви са им станали отношенията след раздялата, а още повече кой кого издържа и на кого не му липсвало нищо. Ми, не - на Емилия със сигурност няма как да не ѝ е липсвала мъжката опора, подкрепа и помощ като се е принудила сама да гледа малко дете, за да може бащата на детето да си живее приказката с голямата Любов. Гнусни са.

# 103
Май е Лъв.
Много кърпен епизод. Личи си от далече как е дозаснеман. И не успяха да ми променят мнението с тяхната “чиста” любов. Как се е появила там тази любов? Като Наска му е писала, знаейки че е семеен? Като Даниел е излизал с малко момиченце, а вкъщи го чака жената с така мечтаното му дете? Как ще се появи тази любов, ако не я предизвикаш, Наске? Вие и двамата сте търсили чуждо. Любовта идва малко по-нататък. Долни сте и с никакво уважение към партньора на отсрещния. Как може да казваш, че там любов и къщичка не е имало като е имало поне от едната страна? Разбиваш къщичката на една бременна жена и нейното дете! Това, че към днешната дата нещата са спокойно и се разбирате, е отделен въпрос. А, сторитата, които си пускала, за да разбере тя, защото голямата ти любов няма топки да си признае? Голямо геройство какво дал на Емилия. Това е най-малкото, което можеше да направи за нея.

# 104
  • София
Наска е Дева, Даниел е телец. Емилия пък е козирог.

Атанаската Дева ли беше? Отворих и инстаграма и някакво стори отново за КОША, за Бога🤦🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт