Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 719
  • 778
  •   1
Отговори
# 150
Сглобката за снощното изпиране,беше лошо скроена. Не знам в чия глава се е родила идеята, че като кажат на зрителя, че Емилия има кола и апартамент от Даниел и Атанаска ще изглежда по-малко златотърсачка и хората ще обърнат мнението си.
Фактологията изречена от тях не се променя.
И е време да спрат да обясняват, че си правят децата безпаметно пияни, с нежелание или със желание за аборт.
Не звучи много наред, насред голямата любов и желанието на Даниел за много деца.

# 151
Много е зле този, какви чувства очаква да се появят като види тест за бременност. Майчинския инстинкт е едно, друго е бащинството. При мъжете тези чувства идват след като детето се роди и полагат грижи в отглеждането. Към днешна дата виждам, че малката вече му е влезнала под кожата, но да се изказваш така публично, нали това дете ще го види един ден.

# 152
  • София
Тук се заяждате за глупости. На много хора се случва да бързат сутрин и да не видят, сандалите бяха доста сходни, а и Емели вече има желания да се облича сама.

Беше я пратила при баща ѝ така, реално или той не е видял, че детето е дошло с различни или от неговия дом в тръгнала с различните обувки.

Емилия ли беше забравила детето с различни сандали на детска градина? Еми какво да кажа повече от това Бачорски всичко да й плаща ,а тя спокойно да го отглежда...Беше качила стори за 13 годишна любов с настоящият приятел,общо взето толкова разминавания има в тази сага,че хвани единия да паднат двете 😂

# 153
Малко си послъга ДБ както винаги, че не е работила. Преди много сторита имаше от Емилия, свързани с фирмата за рециклиране на опасни отпадъци, ама както и да е ... да я очернят и нея, не само кралицата. Това за колата и апартамента тя явно сама си го е казала, когато са снимали нейната част, а сега са го използвали да го добавят към досниманата кръпка, така че не е като да си го е спестила. Иначе браво, че им помага финансово, но пък и той си има възможност, няма какво да го жалим.

# 154
Има много мъже , които като сменят жената забравят за предишната жена и детето.

# 155
  • София
Да, тези мъже са дъното. Правилното нещо е да се грижиш за детето и за майката, ако я оставяш в подобно състояние.  Аз лично не превъзнасям хора, които правят каквото трябва.

Ситуацията с родителите ми в почти едно към едно с тази на Емели и никога не съм казвала “браво” на баща ми, че не ни е оставил и че се е грижил за мама. Длъжен си и точка. Ако не го направиш, значи нещо не ти е наред. Лично мое мнение, разбира се.

[/b]
Има много мъже , които като сменят жената забравят за предишната жена и детето.

# 156
Всъщност, Даниел не е купил апартамент на Емилия. Купил е на малката сладурана, тя е мн сладка! Наследник на Емилия е Емели! Естествено, че детето ще го вземе.
Колата е отново за детето за транспорт до Абдовица и обратно и докъдето е нужно. Хайде, да не преиначаваме.

Иначе, аз също не почувствах нищо, когато видях две черти. Подозирах, но когато ги видях, пулса ми се качи на над 100, причерня ми от вълнение и нямаше време, мозъка да осмисли веднага за да изпрати сигнал, че трябва да почувствам нещо.

# 157
Абсолютно, това си е инвестиция и в детето му. Сега никой не знае как ще се развият нещата и какво ще се случи, но да не си представяме, че Емилия е станала мега богаташката с тристайния апартамент.
Всъщност, Даниел не е купил апартамент на Емилия. Купил е на малката сладурана, тя е мн сладка! Наследник на Емилия е Емели! Естествено, че детето ще го вземе.
Колата е отново за детето за транспорт до Абдовица и обратно и докъдето е нужно. Хайде, да не преиначаваме.

Иначе, аз също не почувствах нищо, когато видях две черти. Подозирах, но когато ги видях, пулса ми се качи на над 100, причерня ми от вълнение и нямаше време, мозъка да осмисли веднага за да изпрати сигнал, че трябва да почувствам нещо.

# 158
За първи път чета мнение тук,че жената да си гледала спокойно детето можело да не работи?! Що за глупост? Ми то тва дете ще тръгне още малко 1 клас. После да не ходи на работа,че тръгва на училище.

# 159
Даниел, какъвто е хитрец съм сигурна, че го е купил с клауза, Емилия да не може да го продава и да го остави за Емели. Ако трябва да плаща на детегледачка работа, за  8 часа, ще трябва да се бръкне едни 2-3 хиляди лева месечно. Умножено по месеците за 4 години, сметнете вие. А Емилия денонощно е ангажирана с детето. Както и всяка майка, която иска да си гледа детето и да изгради емоционална интелигентност във времето. Така, че тези с коментарите за неправенето на нищо, да погледнат един месец дете без чужда помощ и да дойдат да го напишат пак.

# 160
Тук се заяждате за глупости. На много хора се случва да бързат сутрин и да не видят, сандалите бяха доста сходни, а и Емели вече има желания да се облича сама.

Беше я пратила при баща ѝ така, реално или той не е видял, че детето е дошло с различни или от неговия дом в тръгнала с различните обувки.

Емилия ли беше забравила детето с различни сандали на детска градина? Еми какво да кажа повече от това Бачорски всичко да й плаща ,а тя спокойно да го отглежда...Беше качила стори за 13 годишна любов с настоящият приятел,общо взето толкова разминавания има в тази сага,че хвани единия да паднат двете 😂

Точно така...Емилия я е пратила с два различни сандала, защото детето се е обуло само. А Наска и Даниел на другия ден са я пратили така на детската, щото явно в тях нямат и един чифт сандали да и ги сменят.

# 161
Нали Емели ходи на детска градина. Какви детегледачки?
Нормалните майки си гледат децата обикновено до 2 или 3 после на градина.

# 162
Каква гледачка какви 5лв? Това дете ходи над година на детска градина поне. Стига глупости. Може по рядко,но взимат го и родителите и и Даниел също. Денонощно не е ангажирана чак така,че да не може да си намери работа 😀  
Даниел, какъвто е хитрец съм сигурна, че го е купил с клауза, Емилия да не може да го продава и да го остави за Емели. Ако трябва да плаща на детегледачка работа, за  8 часа, ще трябва да се бръкне едни 2-3 хиляди лева месечно. Умножено по месеците за 4 години, сметнете вие. А Емилия денонощно е ангажирана с детето. Както и всяка майка, която иска да си гледа детето и да изгради емоционална интелигентност във времето. Така, че тези с коментарите за неправенето на нищо, да погледнат един месец дете без чужда помощ и да дойдат да го напишат пак.

# 163
Емилия доскоро работеше в негова фирма и преди него е работила, но го спестиха на зрителите.

# 164
Вие все едно от луната падате. Joy
Детската градина за вас решава всички проблеми. А в реалност, повече ги създава. Човек, който гледа дете се нарича детегледач, по принцип.
От "Живият живот".

Общи условия

Активация на акаунт