Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 682
  • 778
  •   1
Отговори
# 330
Това с видеото и семейството беше отвратително в моите очи, още повече, че точно Емели не разбира, че е лишена от семейство заради новото такова. Със сигурност там отношенията не са цветя и рози и компромисите от страна на Емилия са доста, но пусти финанси. Интересно ми е как гаджето й се вписва в цялата тази конфигурация

# 331
По-добре детето да е щастливо и да чувства част от семейството на баща му. Трябва да таи гняв , че е лишена от нещо ли ?

# 332
Разбира се, че детето трябва да се чувства част от семейството на баща си, но можеха просто да не качват това така сърцераздирателно видео, на което Даниел едва не се разплака, а да си го пазят за себе си  Смятам, че не е уважително към Емилия, а и смятам, че доста време се опитваха да заблудят поне част от аудиторията, че Наска е майка на двете деца, оказа се, че и доста хора така са мислели, това е още по неприятно.

# 333
Абсолютно подкрепям за видеото с децата. Още когато го видях си помислих, че е много грозно. Аз ако бях на мястото на Емилия щях наистина много да се ядосам и да не ми стане приятно ама изобщо! Аз понякога даже имам чувството, че Даниел и Атанаска правят някои неща нарочно, за да дразнят Емилия. Ако е така, наистина падат много низко.
Колкото до 4-ти епизод - голяма боза, не ми хареса, гледах че и гледанията намаляват, та по-добре да престанат с тия Даниел/Атанаска и голямата им любов. Нека видим нещо и за другите от семейството, особено Олга, Йордан и тяхната история.

# 334
Емилия според мен не афишира "гаджето" както тя го нарича заради финансите на Даниелчо. Той си го каза, ще я издържа докато си намери нов мъж, явно неговите финанси са по-сигурни от гаджето и. А и Даниелчо добре я държи, плаща си, за да не си развява публично личния живот.

# 335
Емилия си афишира гаджето , качвала си е снимки с него , отговаряла е на въпроси за него .
За мен прекаленото показване  е странно . Не харесвам Емилия , но си се държи нормално в ситуацията , ако не искаше да е обсъждана щеше да си заключи профила , но и тя иска да в инфлуенсър , за това и се снима в предаването .
Нали не мислите , че Даниел не знае за гаджето и ?😀

# 336
Едно е да знае, друго е и тя да качва видеа с Еми и как те са нейното семейство.

# 337
https://www.instagram.com/reel/CzbgsouuI0J/?igshid=MWoxdnFlY2J3M3p5cw==

Роклите ги дават от там, организират гълъбите. Атанаска просто е отишла и се е снимала, както може да направи всяка една от нас

# 338
То остави, че е реплика, ами както вика една приятелка, то миришеш на куче като се изпотиш. То материя, то бои за цвят, то ужас. Не знам как ги носят тия реплики. Качество не нула, ами до земното ядро.

Мда, не било Гучи, а Кучи.

От известните, които следях по едно време вярвам само, че Николета Лозанова обличаше Никол с оригинални марки. Няма Кучи, няма Мучи там. Stuck Out Tongue

Симончето много отворена, но защо не дебне Бачорски и семейство, за да ги щракне с ментетата? Няма нужда да се виждат лица, Даниел веднага ще бъде разпознат по папагалските си цветове и кича. Laughing

# 339
  • София
Къде е това видео? Изпуснала съм.

Това с видеото и семейството беше отвратително в моите очи, още повече, че точно Емели не разбира, че е лишена от семейство заради новото такова. Със сигурност там отношенията не са цветя и рози и компромисите от страна на Емилия са доста, но пусти финанси. Интересно ми е как гаджето й се вписва в цялата тази конфигурация

# 340
# 341
Чак да я държи Даниел с пари ..
Той каза, че ще я издържа, докато не си намери мъж, с който да заживее ИЛИ да е достатъчно стабилна финансово, за да се оправя и Емели да се чувства добре. Но дори и при тези обстоятелства според мен той никога няма да спре да дава пари за Емели, той си го каза.
Емилия неведнъж е казвала, че нещата са плаващи с тази половинка, но и той не е случаен в никакъв случай, някой беше писал, че е от заможно семейство, а и тя беше публикувала страницата на фирмата му в инстаграм.
Емилия според мен не афишира "гаджето" както тя го нарича заради финансите на Даниелчо. Той си го каза, ще я издържа докато си намери нов мъж, явно неговите финанси са по-сигурни от гаджето и. А и Даниелчо добре я държи, плаща си, за да не си развява публично личния живот.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 08:44 от krystall

# 342
Някак не си ходят с Милото.

# 343
Е щом те си се харесват. Важното е да се чувстват добре един с друг.

# 344
Аз мисля, че връзката не Емилия не е сериозна. Явно там положението е он-оф, може би се събират за едното нещо и после хайде по живо, по здраво. А има и вариант и тя да не иска да се обвързва на този етап, но ми е странно, че уж били заедно от много време, познавали се, пък някак не личи да струи каквато и да е любов от там.

Общи условия

Активация на акаунт