Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 695
  • 778
  •   1
Отговори
# 315
Тази Даниела откъде се взе? Носът й е направен ужасно.

# 316
То и аз съм против , но не бих качила непознат човек , за да му се подигравам.
Огромно лицемерие от Симона. Тогава да вземе да качи Атанаска и Даниел с репликите от Турция. Малкият Дани и той отгоре до долу в реплики. Не само, че купуват реплики, ама са от най-евтините, тези дето бият очите, че са реплика.

Аз съм много против репликите.  Тези с репликите лъжат себе си, но и олекват пред околните. Атанас като чете форума да вземе да им каже, че от самолет си личи, че са реплики и се излагат.

# 317
Бъркате, АтанасИЯ каза, че носи евтини дрехи, но върху нея изглеждат скъпи. Сори, Насе ама си изглеждат евтини. А това, че обличат децата с тези реплики пък е толкова грозно. В Зара и Манго има такива хубави дрешки, ама дай да го облечем с менте Гучи. 😅 Комплексари!

# 318
Че от Кидсфешън ментета ли са ?
Бъркате, АтанасИЯ каза, че носи евтини дрехи, но върху нея изглеждат скъпи. Сори, Насе ама си изглеждат евтини. А това, че обличат децата с тези реплики пък е толкова грозно. В Зара и Манго има такива хубави дрешки, ама дай да го облечем с менте Гучи. 😅 Комплексари!

# 319
Aз не мисля , че слагат ментета на децата , в колаборация с магазина са . Не съм виждала и някакви скъпи марки на децата , най-много Guess . Атанаска си се облича редовно от little black dress , ментата от Турция (хубави) няма за 200 лева .

# 320
Ето ви менте Гучи. Вчера също беше с подобно, някакъв светъл цвят. Емели също един път беше с тениска на “Гучи” и Емилия като я беше прибрала от Даниел и Атанасия, я беше снимала и беше писала “Абдовишкото Гучи се прибра” 😂😂 И след 1-2 часа сигурно беше получила подсещане от Даниел да изтрие сторито и то набързо изчезна 😂😂  Явно Наска се беше разсърдила, а Емилия слуша и изпълнява 😁
Скрит текст:

# 321
Аз не говоря за Guess. Атанаска е качила едно стори на Дани от мола, за такива екипчета говоря. Емели я гледах с тениска и обувки Гучи на последните снимки на Емилия.

# 322
Че от Кидсфешън ментета ли са ?
от кидсфешън получават безплатно дрехи, които ги рекламират. Те не са на скъпарски марки като Гучи, фенди, диор, баленсиага и ЛВ каквито реплики си купуват самите те. Дрехите в kidsfashion са high-street марки, достъпни във всеки мол Simple Smile

Днес бяха навлякли детето си Дани в ментак гучи. Няма как хора, които твърдят, че най-скъпите им обувки и костюми са макс 200лв, през ден да се появяват в нови оригинални тениски за 1500-2000лв на балман, баленсиага, диор и тн.

# 323
Aaa моя грешка , не ги следя редовно . 🤝🤞🏻

# 324
Често децата са облечени в Гучи. На Дани сега не мога да намеря.

# 325
И на мен ми направи впечатление, че Емилия бързо-бързо изтри сторито с "абдовишкото гучи" ами то бе толкова кофти реплика, че се чудя как не ги е срам да ги купуват тези дрехи. Все едно утре да тръгна с анцуг "адибас" с 4 ленти и да се хваля, че нося евтини дрехи, ама ми седят скъпо.

Чудя се дали приятелката им Симона  с оригиналните чанти Диор за по 8-10к не умира от срам като върви до тези с репликите. та те имат "маркови дрехи", чиито модели никога исторически не са фигурирали на сайтовете на марката. Някой от битака е бил бая креативен в принтирането на щампи и създаването на детски обувки.

Поне на дечицата да купуват качествени дрешки и обувки, кой знае с какви гадни и твърди материи са тези реплики, а за вредните бои да не говорим.

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 22:02 от FreesiaR

# 326
Емилия хич не ми изглежда да е толкова мъдра и над нещата, просто ситуацията е такава и не позволява да каже друго. Няма жена на света, която да бъде зарязана, да вижда любовта на бащата на детето и към новата му ежедневно и да не и трепва. Може и да има, но трябва да е някоя Буда, каквато Емилия далеч не е. Да, има много разделени семейства, щастливи с новите си половинки, но тук показността е голяма и няма кой да ме убеди ,че тази жена не я боли/боляло.

# 327
Е тя и Емилия явно така си я облича, кво се прави на интересна тогава не знам 😁 Тук и обувките са Гучи дори. На Даниел и Атанасия дрехите от самолет си личи, че са реплики, всеки който малко познава подобни марки ще го забележи, а и те не го крият.

# 328
То остави, че е реплика, ами както вика една приятелка, то миришеш на куче като се изпотиш. То материя, то бои за цвят, то ужас. Не знам как ги носят тия реплики. Качество не нула, ами до земното ядро.

# 329
Емилия по принцип дава вид на не емоционален човек, но и според мен ѝ е кофти в някакви ситуации, общи сбирки, един тон видеа, които се качват, в които Емели трябва да каже кое е нейното любимо семейство и подобни.

Емилия хич не ми изглежда да е толкова мъдра и над нещата, просто ситуацията е такава и не позволява да каже друго. Няма жена на света, която да бъде зарязана, да вижда любовта на бащата на детето и към новата му ежедневно и да не и трепва. Може и да има, но трябва да е някоя Буда, каквато Емилия далеч не е. Да, има много разделени семейства, щастливи с новите си половинки, но тук показността е голяма и няма кой да ме убеди ,че тази жена не я боли/боляло.

Общи условия

Активация на акаунт