Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 671
  • 778
  •   1
Отговори
# 120
Еми, много грозни и прости неща се изговориха в епизода. Образът на Атанаска във вчерашните кадри няма нищо общо с този й от 2ри епизод, когато я представяха. Тъпичко й е, мъжът й говори основно за пр*дни, опитват се да говорят някакви неща, за да може да излязат по-малко лошите в ситуацията, но…

И Бачорски естествено, че ще помага на Емилия, по този начин помага на дъщеря си. А имотът на Емилия не беше ли наследство от нейни роднини?

# 121
Не не е бил, това си беше чисто съчинение на някой от форума. Имали са някакви забавяния от общината относно ремонта, иначе е купен от Даниел за нея отдавна - тя си каза всичко точно и ясно в епизода снощи

# 122
Нещо съм пропуснала явно. Какво е това кума с булката?

Обяснява едва ли не, че всеки с всеки спи и “всичкото паприкаш”.

# 123
Да и всички хора живеят без да се понасят, само Наса и Данко вече четири.години са заедно и щастливи в тая приказка.

# 124
Според мен частта с Емилия е снимана отдавна, не е било огромна изненада за мен, че тя не прави нещо особено, тя е честна по отношение на това, че Даниел я издържа, но и на мен не ми прави добро впечатление, че това, което прави по въпроса винаги трябва да е свързано с някакъв бизнес, напънът е да сме шефове, трябваше отдавна да си е намерила работа и да е забравила за издръжката на Даниел. Не знам гаджето й как му е в тази ситуация, като знае, че тя има всичко от Даниел. Иначе и тя се бута в това риалити за да стане по популярна, доколкото разбрах е искала да става певица, така и тя не е създадена за работа, както Сатанаска

# 125
Защо да не взима издръжка от Даниел ?
Аз съм далеч от мисълта , че участва , за да нр и спрат издръжката или нещо подобно . Тя има някаква популярност, защото е  майка на Емили , щеше да е странно да не се появи , женат е решила да се пробва като инфлуенсър , малко е несъвместимо това с пазене на личен живот и тн.

# 126
Кой е казал да не взима издържка? На нея и се полага като всеки отглеждащ сам детето си. Както и режим на виждане.
Това обаче не означава, че трябва да участва в дебати с Георги какви оргии ще има на кръглата спалня.

# 127
От целия епизод най-забавно ми беше с дивана.
Няма такъв кичозно цигански диван.
Другите доснимани неща бяха тъпня. Поне Наска да беше си сложила къс ръкав. Освен облеклото и природата беше есенна. Какво се заобяснявала,то коня отдавна потъна "у рЯката".

# 128
Емилия от кон на кокошка няма да падне. Не знам учила ли е и какво, но в нейните среди е така. С чисто нова кола няма да иде на работа в офис за 1200лв. Ако някой ми дава пари за живот, почивки и тн и аз няма да се напъвам, особено пък ако ми е изневерявал докато съм била бременна и тръби как не ме е обичал.

# 129
Въобще не мисля,че издръжката и има общо с участието и. Решила е да е инфлунсър , има последователи , нали рекламна агенция стартира , явно иска и тя 5 минути слава . За разговорите с Георги-ами и на нея такова и е нивото явно.

# 130
Ще гледаме Даниел в Съни Бийч през пролетта. Това ходи да снима на Поморие. Явно Бонанза ще чисти хотела.

# 131
Ох, като започнете кой трябва да работи, кой трябва да взима издръжки. Повечето тук май имате деца, знаете как са с боледуването. Каква точно работа може да си намери Емилия с болно дете през няколко седмици? Различна работа от тази фирма на която е била назначена от Даниел. Отделно да може да кара и взима детето от градина. Разбира се, че много добре е правила като не е работила докато детето е малко. Това, че Даниел е покривал и нейните нужди е задължително!
И тук всички са супер морални и не биха взели клоуните да рекламират нещо, но хората в този бизнес не разсъждават така. Обясни ви го човек с 20 годишен опит в тази сфера и пак не. Сега не давайте пример с Тото, защото стана огромен скандал заради момичето, ако не беше станал още щяха да го гледат хората и да се хилят на малоумната история на Тити. Атанаска и Даниел тепърва ще стават популярни!

# 132
За нивото ще се съглася.
Значи правилно прецених, че страна от тъпоъгълника.

# 133
За да харесаш мъж като клоуна, нивото не е много високо. 😉 Вчера чета, че я бил излъгал да имат дете, пък тя горката наивна на 21.. От историята стана ясно, че тя е била настоятелна към него и също е искала деца. Отделно и доста си го е търпяла, след като е знаела за изневярата.

# 134
Емилия от кон на кокошка няма да падне. Не знам учила ли е и какво, но в нейните среди е така. С чисто нова кола няма да иде на работа в офис за 1200лв. Ако някой ми дава пари за живот, почивки и тн и аз няма да се напъвам, особено пък ако ми е изневерявал докато съм била бременна и тръби как не ме е обичал.

И аз съм на същото мнение... Щом може нека ги издържа. Щото на Атанаска работата е много сериозна- да ходи да се хили напред-назад с другите държанки от компанията и.  Аз също бих приемала финансова помощ при такава ситуация. Това дете е правено от двамата и той си е поел отговорност за тях.  Той сам каза- не може детето в едната къща да живее като принцеса, в другата като просяк. Иска еднакви условия за децата си и Емилия осъзнава, че няма как да ги осигури без него.

Общи условия

Активация на акаунт