Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 691
  • 778
  •   1
Отговори
# 135
Във Фейсбук на Даниел има стари снимки с Емилия от пътувания и събирания отпреди  да забременее, на които са със семейството му- братята, майка му, баща му , Мари. Та той ако не я обичал или не е имал сериозни намерения за момента едва ли ще я представи пред цялата рода. Нали тя е работила, като промоутър и после в неговата фирма, но я представиха, като бездействаща принцеса. Доста поукрасиха историята, не съм сигурна , че цялото семейство казват истината такава каквато е. Действително обърнаха палачинката и не е в полза Емилия. Справка коментарите под видеото в ю туб. Кралицата вече може да спи спокойно.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 10:13 от Anvelope

# 136
Той имаше предвид ,че не  е бил влюбен , един вид,че му е била удобна за връзка и е искал деца и семейство.
Какви са коментарите в ютуб?

# 137
Във Фейсбук на Даниел има стари снимки с Емилия от пътувания и събирания отпреди  да забременее, на които са със семейството му- братята, майка му, баща му , Мари. Та той ако не я обичал и нямал сериозни намерения за момента едва ли ще я представи пред цялата рода. Нали тя е работила, като промоутър и после в неговата фирма, но я представиха, като бездействаща принцеса. Доста поукрасиха историята, не съм сигурна , че цялото семейство казват истината такава каквато е. Действително обърнаха палачинката и не е в полза Емилия. Справка коментарите под видеото в ю туб. Кралицата вече може да спи спокойно.
Е, тя Емилия можеше нещо друго да разкаже, но и тя потвърди версията, че не са един за друг. Парите преди всичко, това е причината според мен. То ако ги нямаше тях, и историята им нямаше да научим, така че......

# 138
Наистина може да не са един за друг ,та каза ,че са спрели да се карат след като се е изнесла , доста хора са така ,малко си го признават.

# 139
Аз не смятам, че коментарите в Ютуб са се смекчили, продължават да ги хранят. Няма връщане назад.

Иначе много ми стана смешно на изпълнението със сълзите на Даниел, достойни за ''Златна Малинка''. Май не бяха за това, за което изглеждаха да са, а защото Кралицата е изпадала в кризи и му е понатрила доста сол на плешивата глава.

P.S. Понеже скоро правих зъби и ми стана навик да се заглеждам много по тях, на Даниел естествени ли са?  Изглеждат фасети или металокерамика (но неособено сполучлива). Май и двамата с Наска са ходили при един и същи зъболекар.

# 140
Е, ясно е ,че не са един за друг и  са само интереси .  Просто  в недобра светлина я представиха.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 10:15 от Anvelope

# 141
Аз не смятам ,че са я представили в лоша светлина , абсолютно нормално е Даниел да помага.По-добре да си гледа детето спокойно .

# 142
  • София
Тая кръпка си беше с цел да се реабилитират, не мисля, че успяха.
И не мисля, че някога ще успеят.
По-добре да си траят и кервана да си върви...

# 143
Той имаше предвид ,че не  е бил влюбен , един вид,че му е била удобна за връзка и е искал деца и семейство.
Какви са коментарите в ютуб?

Като е видял, че не я обича са могли да се разделят преди да се появи трети човек, ако не са се чувствали добре. Нали се сещате, че е разбрал колко не я обича чак като Наска се е натресла между тях.  Не е много мъжко да се обяснява как месеци я е лъгал и са се крили. Хубаво, обичали са се с Наска, но е било достойно да се раздели с Емилия и нека си я обича. А те 6 месеца се крият и накрая не е имало любов и нз какво. Тая патица Атанаска не знае ли, че всеки дето кръшка казва точно това. И то най- вероятно е истина, но да е изчакала или да му е поставиля някакви условия да са заедно, а те са чакали Емилия сама да си тръгне.Пффф!

# 144
Петък е, малко по-позитивно! Grinning
Каква финансова стабилност очакват някои от вас от жена на 22г., отглеждаща сама детето си и която не си е завършила образованието? Не е толкова лесно. Може сега да изглежда ок, но никой не знае през какъв емоционален ужас е преминала.

# 145
Не се бях замисляла, че може "кръпките" за Атанаска-Даниел-Емилия да са заснети наскоро, но имате пълно право. Аз се чудех защо я продължават тази тема.
Освен това Даниел изкара Емилия хрантутница, за да издигне себе си, а всъщност Емилия не е лежала 4 години, докато той ѝ плаща, даже самият той е разказвал на други места какво е работила. Но явно комплексираното човече иска да го оправдават, затова преиначава нещата, без директно да лъже.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 11:07 от Clouded

# 146
Петък е, малко по-позитивно! Grinning
Каква финансова стабилност очакват някои от вас от жена на 22г., отглеждаща сама детето си и която не си е завършила образованието? Не е толкова лесно. Може сега да изглежда ок, но никой не знае през какъв емоционален ужас е преминала.

Да, те изкараха Емилия мързелива, че чака на Даниел пък Наска много трудолюбива. То и е лесно като има пари. Работи когато си иска- сама каза, че е в неплатен отпуск, че имали работа около офиса. Аз не мога да изляза в неплатен отпуск за месеци като нея. Страшна работливка е- да се снима за списания и да работи когато няма друго забавление. И тя се е закачила за него да и е лесен живота, не че такъв левент и мачо не е виждала до сега. Ако работеше за минимална заплата и живееше в панелка с две стаи дали щеше да е толкова влюбена в него?

# 147
Аз пък не останах с впечатление, че иска да я изкара хрантутница. По-скоро, че е длъжен да го прави, за да може детето да живее добре и майка му пълноценно да се грижи за него. Само можеше да спести, че колата и апартамента са на нейно име, но това все пак е Бачорски.

# 148
Малко преиначиха нещата, тъпото е, че Емилия е зависима, а и няма как да си разказва историята на живота, щото в предаването не ги интересува. Доста пъти в Q&A в ИГ е разказвала, че от 17-18г работи, макар и като промоутър. След това работеше в една от компаниите на Даниел за рециклиране на опасни отпадъци като акаунт. Беше споделила, че ѝ е много тъпо, че приключват фирмата, защото ѝ харесваше тази работа. Явно Даниел това не го счита за работа, като е било към негова фирма.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 14:19 от Sugarchen

# 149
  • София
Емилия ли беше забравила детето с различни сандали на детска градина? Еми какво да кажа повече от това Бачорски всичко да й плаща ,а тя спокойно да го отглежда...Беше качила стори за 13 годишна любов с настоящият приятел,общо взето толкова разминавания има в тази сага,че хвани единия да паднат двете 😂

Общи условия

Активация на акаунт