Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 767
  • 778
  •   1
Отговори
# 165
Именно, тя е казвала,че той отваря фирмата и и казва искаш ли този и този пост подходяща си. А според мен той просто е искал все пак за това,което подсигурява да върши въобще нещо. За не наема човек да дава и заплата, а тя да бездейства докато Емели е на градина.
Емилия доскоро работеше в негова фирма и преди него е работила, но го спестиха на зрителите.

# 166

Ама наистина ужасен кич беше този диван. С чий акъл го купиха…

# 167
Той я отвори тази фирма за опасните отпадъци точно когато започна пандемията и цялата психоза, да не изпадам в подробности, но е видял добра възможност и я е грабнал, предложил е на Емилия работа там, не че специално и е направил на нея фирма. Голям хитрец е и току-така няма да се мине. Той и още един мъж бяха съдружници в тази фирма.

# 168
не знам защо Атанаска твърди, че Емилия изобщо не е работила през тези 4 години и дори казва, че е била на 100% издръжка. Не само,че е работила във фирмата на Даниел, ама е и инфлуенсър и открай време си има рекламни постове, за които получава пари.

Наска и тя е инфлуенсър, как нейното е работа, а инфлуенсърството на Емилия не е?! Както даниел е направил фирма и дал работа на Емилия, така и намира занимания на Атанаска, която е в дъълга почивка от работата си като медицински козметик.

p.s. Атанаска нали е независима, защо тогава заряза кариера и реши да станат с Даниел скачени съдове - мъкнат се заедно по гинеколози, Атанаска си направи офис и тя до офиса на Дани. По цял ден не се отлепва от него. Домъкна си майката, за да няма момент, в който тя трябва да гледа детето, а Даниел да е навън с компания.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 12:20 от FreesiaR

# 169
Но видиш ли ти сега до завършване поне на едно висше образование на Емели няма да се хаби 😀 Няма да се учудя да плаща нейното образование сега 😀 Не го разбирам и това, да лежиш на гърба на някой избира мекото и тя. Абсолютно не е по различна. Направо си е уцелила джакпота сега цедка до край 😀 Хем я издържат, хем си обикаля, хем си е с който си иска, не с издържащия 😀 Пей живей
Емилия доскоро работеше в негова фирма и преди него е работила, но го спестиха на зрителите.

# 170
Добре е полежала, да. Голямо удобство.

# 171
Не знам наистина защо във всичко само пари виждате ? Атанаска 100% за пари била с него , Емилия щяла да го цеди …

# 172
Аз пък не мисля, че дъ-лонг-търм-перспектив е в тяхна полза. Хората, правещи бизнес, искат серизни партньорства, а не циркове от г-н "коя ми е жената". Защото личните качества са качествата, с които човек прави бизнес. От досега градения образ "не е срамно да си чистач" на човека, започнал от нулата, минахме на "не е срамно да лъжеш и да нямаш хигиена на отношенията".

Рекламодателите също не търсят само популярност, а положителна такава. Не мисля, че някой ще си жертва дадена кампания, за да бъде свързван с "разтури къщичката".

Емилия е с интересна красота, детето е бонбон, но също така е и малко ...семпличка. Не виждам как подобен човек, който 4 години е бил по майчинство, да се чете - избрал е да не прави нищо, може да набере скорост и да е фактор в дигиталния маркетинг.

Атанас "уби" Иванка доброволно, не мисля, че с този формат може да извлече нещо за себе си.

Само Георги ще спечели. Повече женско внимание  :

Не мога да се съглася с вас. Реалитито е вече подкрепено официално от все сериозни и големи рекламодатели:

Happy Bar and Grill
Baldaran изворна вода
Teodor, мъжка мода
Sofia Borisova, диазйнер

Обърнете внимание на логата след всеки епизод.
В епизод 3 сценката в неизползваната кухня от страна на Атанасия ни насочи към Хепи, които спасяват ситуацията, като дори са организирали доставка и до Абдовица, до който квартал не е имало преди това.
Във всеки епизод героите в момент на споделяне на съкровени тайни успяват да преглътнат буцата в гърлото благодарение на бутилката минерална вода, която е неотлъчно в ръцете им.
Тоалетите на Кралицата предполагам са дело на София Борисова, а пък костюмарите е ясно, че са облечени от Теодор.

Между другото Happy стана Ресторант на годината в Лондон за 2022 и ресторант с най-добро обслужване в Англия в конкуренция със световно признати институции в бранша като Новиков, Гаучо, Айви ,Гаврош  и много други.

# 173
Съжалявам,но се наложи да дам пример, защото за едната може за другата не може 😀 Въобще върти се лопатата според ситуацията 😀
Не знам наистина защо във всичко само пари виждате ? Атанаска 100% за пари била с него , Емилия щяла да го цеди …

# 174
Аз приемам мъжът да издържа жената ако има възможности. Не харесвам Атанаска заради поведението ѝ и парадирането ѝ.

# 175
Аз също го приемам и нека щом има възможност, но едната била златотърсачка другата била търсачка на какво? Айде моля ви се
Аз приемам мъжът да издържа жената ако има възможности. Не харесвам Атанаска заради поведението ѝ и парадирането ѝ.

# 176
Е, обадиха се еманципираните жени. Очаквано! 😂
Дай Боже всеки да може да си позволи да си гледа детето до 1 клас, а не да му се налага да го пусне на градина на 1 година, за да работи. Не ангажирам никой с мнението ми!

# 177
На мен пък нещата с апартамента на Емилия ми понамирисват. Преди време тя беше качила стори, в което разказваше че е много горда и много щастлива, че вече има свой собствен апартамент, разказа също и как няколко пъти си е събирала "живота в чанти" местейки се по квартири и се радва че вече ще имат нещо тяхно с Емели.
Ако апартамента е от Даниел е леко странно така да го изкарва все едно си го е купила сама.
Да не би Даниел тази седмица да го плати за да чисти имидж 😂
А червеният джип преди да и го подали го е карал той, така че малко "давам старите си играчки на по-бедните деца" , нооо за сметка на това наша Наска получи гранде изненада на лилавото бмв опаковано в лилава кутия с лилави балони и ключа в кутийка.

Не ме хапете, не хейтя. Кой както може се оправя в този живот. Един с достойнство, друг с пеперудка.
За съжаление в живия живот и около мен забелязвам че втората формула е по-печеливша.

# 178
Не можем да наричаме Емилия, голд дигър, защото когато тя е била с Даниел, той е бил без възможностите, които има сега. Трудно е за преглъщане, но е самата истина.

# 179
Еее вие изкарахте,че като е била с Даниел общия им доход е бил 3000лв 😀 Из начале.. Тя по принцип Емилия не е споменавала,че и плаща и квартирата едва вчера в епизода, но тук имаше мнения във форума,че видиш ли ти сама се оправяла 🙄 Изкарва се на показ удобното. Не знам защо си мислите,че всичко си казвала, щото е Емилия ли?
На мен пък нещата с апартамента на Емилия ми понамирисват. Преди време тя беше качила стори, в което разказваше че е много горда и много щастлива, че вече има свой собствен апартамент, разказа също и как няколко пъти си е събирала "живота в чанти" местейки се по квартири и се радва че вече ще имат нещо тяхно с Емели.
Ако апартамента е от Даниел е леко странно така да го изкарва все едно си го е купила сама.
Да не би Даниел тази седмица да го плати за да чисти имидж 😂
А червеният джип преди да и го подали го е карал той, така че малко "давам старите си играчки на по-бедните деца" , нооо за сметка на това наша Наска получи гранде изненада на лилавото бмв опаковано в лилава кутия с лилави балони и ключа в кутийка.

Не ме хапете, не хейтя. Кой както може се оправя в този живот. Един с достойнство, друг с пеперудка.
За съжаление в живия живот и около мен забелязвам че втората формула е по-печеливша.

Общи условия

Активация на акаунт