Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 640
  • 778
  •   1
Отговори
# 435
Няколко пъти го изтъква това със зачеването на малкият,как били и двамата много пияни…голяма хвалба 😖 …пълна селяния и безразсъдство 🤨

Как не се усеща, че тия неща не са за пред хората. На мен няма да ми стане приятно, ако един ден разбера, че съм направена от пияна родители след купон. Ясно, че много деца така са създадени, но не е нужно да се тръби.

# 436
  • Sofia
Как да се усети като е прост,първичен,примитивен…примат 🤢

Дано всичко при децата е наред 🍀

# 437
И аз май съм зачената на Трифон Зарезан. Май май и нашите са пили. Но никога не са го разказвали, камо ли просташки.

# 438
Глупости за наивници са това с напиването. Класическа клопка на жена.
В последният епизод, в който са 16-ти път се разказваше тази потрисаща история, Даниел се изтърва, че Атанаска е била на токчета, с жартиери и т.н.
Кой смъртно пиян, успява да обуе токчета,  че и да се движи с тях? Няма да пиша, че е успяла и целият аутфит да смени.

Номера за наивници са това.

# 439
Няколко пъти го изтъква това със зачеването на малкият,как били и двамата много пияни…голяма хвалба 😖 …пълна селяния и безразсъдство 🤨

Как не се усеща, че тия неща не са за пред хората. На мен няма да ми стане приятно, ако един ден разбера, че съм направена от пияна родители след купон. Ясно, че много деца така са създадени, но не е нужно да се тръби.

Няма нищо чудно след като в еп.4 започна с пускане на газове пред камерата. В едно стори след като Атанасия имаше летен вирус я показа как спи и я попита колко пъти е била в тоалетната. Като че ли друго няма какво да показват, само дето не снима и какво е в тоалетната след нея. Пълна простотия. Не съм и от феновете, но все пак тя е жена и колкото и да иска той да са си близки взе пак ако съм аз ще го наритам за такива тъпотии.

# 440
Май си спомням това стори. На нея й е лошо, той напъва да снима и да сподели колко пъти е била до тоалетна. Никакви коли и пари не могат да ме накарат да съм с този простак.

# 441
Вече всички може да видим как Даниел изглежда по-висок от Наска от нейните сторита 😅

# 442
Пиян-непиян, децата са великолепни

# 443
Майко мила, ама то на костюма му има камъчета Dizzy Face

# 444
На мен в началото Атанаси ми беше противна , но сега виждам, че противният е Даниел и я манипулира много здраво. Постоянно я репликира , навира и камерата в лицето, когато не е гримирана , когато е болна и т.н .

# 445
Видях нещо,което изчезна много бързо.. Атанаска качи снимка на двете деца и Емилия коментира отдоло "❤ Оле ще ги изям тези сладури" инстинктивно явно забрави. Коментара изчезна бързо.. Според мен да поддържат напрежение заради формата, не беше започнал.. Да има уж някаква драма 🙄 В живия живот всичко е 6 😀 и отдавна изяснено.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 22:29 от Vanilis

# 446
Емилия не мисля, че е сърдита на Атанаска , все пак Емилия си получава парички да си живее , апартамент , кола , частна градина и т.н , Атанаска същото получава, но трябва да търпи Даниел , което мисля че хич не и е лесно, и все по трудно ще става с времето . Иначе Емилия и се даде шанс и поле за изява , всички много емпатично се отнесоха към нея , увеличи си последователите , но нищо не направи , продължава да си качва кафето и това е , нищо интересно , плюс това самата тя е доста запусната като жена , изглежда една едра и отпусната и вечно заспала , не съм фен на Атанаска , но е доста енергична и атлетична

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 22:38 от Анонимен

# 447
Оставям това тук, понеже така и така стана ясно, че любов не е имало.

# 448
И аз наскоро я мернах някъде тази снимка. От 2021 е мисля. След това обаче няма качени снимки от Емилия за рд на Даниел, даже последно тази година мисля, че и в стори не го поздрави. Може би, защото детето вече е голямо и само поздравява баща си, та Емилия не е нужно да суфлира 😂
Абе ясно е, че отношенията им не са по мед и масло. Няма и как да са според мен, колкото и да е забравено, простено и тн. Обидата и негативното чувство на предателството си остават.

# 449
Малката обаче е страшен бонбон. Уникално дете!

Общи условия

Активация на акаунт