Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 629
  • 778
  •   1
Отговори
# 480
Чувства е имало със сигурност, просто не са били така изпепеляващи както с Кралицата.

Сега като видях татуировката сърце на рамото и се сетих, че и Бачорски има същата на лявото рамо, та в този ред на мисли не вярвам да не е имало чувства между тях.

# 481
Как да не се гримира Емилия? Всяко второ стори е малко спирала на НЛ , малко очна линия, как си напазарувала няколко да си има.
   Не разбирам защо не допускате Атанаска да е влюбена в Бачора? Емилия може , тя сама си каза,че го е обичала, Атанаска не може. Едната е била с него по  любов, другата заради парите. И коя е по-тарикат в случая ?

# 482
Сега като видях татуировката сърце на рамото и се сетих, че и Бачорски има същата на лявото рамо, та в този ред на мисли не вярвам да не е имало чувства между тях.
Под сърцето на ръката е другата тауировка с Монако или смърт, като гледам надолу до китката има доста място за още любови, предвидлив е човека.

Татусите на Даниел са критично зле. Надписал се е като ежедневен вестник. Да вземе да си направи нещо по-нормално, че така на нищо не прилича. Сърцето на Емилия и аз го забелязах, че е същото. Явно към онзи момент е мислел, че това е любовта на живота му.

# 483
Леле, толкова са млади, а толкова пипнати вече. Сега, когато красотата им е в младостта. Луда работа, да не кажа тъпа!

# 484
Не бе, те краката й не са криви, дълги са да, просто не са атлетични. Атлетични можем да кажем за краката на Ивет Лалова примерно. Някой беше казал, че на Наска са Х-овидни каквото и да значи това.
Емилия си е миньонче, не знам как я виждате едра, може би сравнявате телосложенията им с Наска?
Скрит текст:
Добре де, нали тук всеки си пише каквото иска. Четем, че на Атанаска краката са криви, като солети, не били атлетични.. Пък за мен, като гледам не е само мое мнение на Емилия са едри. Кой от какво се комплексира си е негов проблем.
А като сте тръгнали със снимки на Емилия без грим, дайте такива и на Наска, за да видите разликата. Доста често се крие от телефона на Даниел, когато е без грим.
Аз не виждам нищо фрапантно в доста старите снимки на Емилия, просто явно светлите цветове на косата не й отиват толкова.

# 485
Е, пак се започва, че сме приятелки на Наска. Това, че краката и косата й ми харесват, а тези на Емилия не, не ме прави приятелка на Наска.

# 486
  • Glasgow
На старите снимки на Емилия Даниел какъв е левент😅макар визуално изобщо да не ми харесва сега е далеч по добре.
Даниел ме впечатли позитивно с това, че навремето е помогнал с терапията на Атанас. Аз по това време следях вече Иванка и помня като писа нещо много емоционално по темата, беше избягала от комуната ли, не помня съвсем точно, но тогава се чудех Даниел добър или лош герой е да затвори брат си в комуна. Сега вече знам, че е добър.

# 487
От тримата герои, само Атанаска изглежда добре преди корекциите. 😅
Между другото онзи ден Емилия беше написала, че имала много ПР пратки. Отвори някаква кутия от ФД от която нищо не разбрах. Какви бяха тези ПР пратки, че нещо изпуснах? Тук има доста хора, които я следят повече.

# 488
Бачорски е спукал гума на магистралата - ето нова тема за обсъждане. Simple Smile

# 489
Бачорски е спукал гума на магистралата - ето нова тема за обсъждане. Simple Smile

точно влязох да пиша. Да отиде някой да му помогне на човека. Как няма резервна, не ми е ясно.

Няма и ток, а тръгнал с електричката.

# 490
Повечето от новите коли нямат резервна гума.

# 491
Повечето от новите коли нямат резервна гума.

Зависи от модела и марката. Моята е нова и си има всичко. Но не е електричка.

# 492
Моята понеже е същата марка и няма, аз също бях много учудена. За тока ми е много чудно как няма, тази кола има голяма батерия и няма проблем да се мине разстоянието до Благоевград и обратно ако е била заредена.

# 493
Човекът иска да покаже как Господ го обича.

# 494
Човекът е тръгнал от нищото и в бизнес отношение е доста успял, трябва да му се признае.

С жените е друга тема.

Общи условия

Активация на акаунт