Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 612
  • 778
  •   1
Отговори
# 510
Аз пък и за фирмата някаква друга история бях чувала, не беше тази със сигурност. 😂

# 511
Всяко интервю е с различна история май май

# 512
E, нали имали баба реститутка и тя ударила едно рамо с едни 20 хилки, за да стартират бизнеса? Аз това съм чувала като официална версия.

# 513
Даниел май така послъгва, че вече сам не може да си следи различните версии на историите. Жалко, Бачорски олекват още повече.

# 514
Не съм следила Даниел преди риалитито. И по-добре. В описанието на страницата пише, че баща му е от първите хора с мобилен телефон в България, колко да е случаен и беден.

# 515
Jules, в ютуб, подкаст на NJ.
Живели са бедно с майка си, а баща им явно си е разполагал с пари.

# 516
След като майка му е напуснала баща му с 4те деца са живели доста трудно, две години са се крили от него и са имали ресторант, в който са работили Рози и Наско. След това Даниел и Антон са основали фирмата като са започнали да чистят те двамата. И аз имам спомен, че бащата е дал парите, но го има в еп.1 ако някой се чуди. Някъде съм чела, че е фалирал и след това наново е изградил компанията.

# 517
Преди време Емилия беше разказала, че с Георги се запознават в коридора на апартамента, в който той и Даниел живеят. Тогава той ѝ казва, че няма да има нужда да ѝ запомни името и се държи лошо с нея.
Сега в епизода пък казва, че се познават още преди тя да има нещо с Даниел..
1/1 версия няма.

# 518
А на някой направи ли му впечатление обяда в дома на Мари, предполагам това е и дома, в който живеят с Йордан. Не знам защо си представях, че живеят в голямо и луксозно жилище, бащата дава вид на много заможен човек, а това ми се видя много малък и обикновен апартамент

# 519
Тя и къщата в Абдовица не изглежда голяма, поне от видеата, които съм виждала.

# 520
  • Glasgow
Майката с децата бяга в Троян или Трявна, там роднина има ресторант и тя работи, май и децата в даден момент. Било им е трудно, но то в този период, предполагам виденовото време и левовете в хиляди за хляб на много семейства е било трудно. Дето той спомена как имало само компот за вечеря(в друго предаване или интервю беше кисели краставици). Тогава за всички е било трудно, аз помня как сестра ми, младо семейство с бебе ми беше казала, че и се повдига вече от яйца, а само това ядат, а не иска да притеснява нашите за пари

# 521
Не мисля, че домът на Мари е домът й с Йордан. Ако е нейно жилището, то вероятно е наследствено и тя да не живее постоянно там.

Йордан, не изглежда като човек, който би позволил някой да му снима гащите, коридора или кухнята, дори хола.

# 522
Това как Емилия се запознава с Георги и той и казва,че сигурно няма да и запомни името и аз съм го слушала.Сега новата версия е,че се познават от преди да се запознае с Даниел.Скоро гледах Даниел пред някакви младежи разказваше да живота си-и там каза,че се прибрал една вечер,казал на Емилия,че трябва да поговорят и и съобщил,че обича друга и трябва да се разделят.Версията на Емилия пък всички я чухме в епидод 3.Много разминавания има.И за парите така веднъж баща им не ги бил дал е две години не си говорили,сега се оказва,че им е дал.Според мен и от Мари идват някакви пари.Нали тя е изпратила Георги и Даниел в Лондон да учат език.

# 523
Георги и Даниел учиха в НБУ, кога бяха и в Лондон не разбрах 🙄

# 524
Даниел не е учил в НБУ, а в Ботевградски или там някакъв си измислен университет. Задочно.
В Англия е ходил за 2-3 месеца, уж да учи език. Не изглежда като да го е научил.

Общи условия

Активация на акаунт