Професионални серии за коса - Тема 162

• 111 524
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 1 035
Ти не писа ли че косата ти е тънка и нетретирана?
тънка е,но я боядисвам уж с по натурална боя

# 1 036
  • София
Джеси, серията се води за силно увредена коса, има вероятност да е прекалено силна за твоят тип коса.

Днес получих възстановяващата серия на Лалга и възстановяващата на Unove.

# 1 037
  • Някъде там
Джеси, мисля, че използваш прекалено силни продукти за косата си.

# 1 038
Джеси, мисля, че използваш прекалено силни продукти за косата си.
Възможно е да се хвърлям май на най силните!Ползвам преса и сешоар и краищата са ми сухи!Това е косата ми само със сешоар!

# 1 039
^^^ Сухите краища могат и трябва да се третират отделно с някакъв преуош.
От всичко, което видях, че си купила без колебание бих заложила на ЧИ Инфра + ЧИ Тотал протект + ЧИ коприната. Кератиновата на моя фин косъм иде тежка и я ползвам рядко и през зимата само.

# 1 040
^^^ Сухите краища могат и трябва да се третират отделно с някакъв преуош.
От всичко, което видях, че си купила без колебание бих заложила на ЧИ Инфра + ЧИ Тотал протект + ЧИ коприната. Кератиновата на моя фин косъм иде тежка и я ползвам рядко и през зимата само.
Кератиновата все още не съм я ползвала,понеже чаках балсама!Благодаря за съвета!на Чи за момента само тотал протект и няколко коприни съм ползвала!Наистина ми е каша ,Алтерните също ги имам хидратиращата и протеиновата серия!И около 5 техни финиша!Но нещо много на сляпо купувам,а колкото чета все повече се обърквам.

# 1 041
Джеси, върнах се да прочета за твоят тип коса, много сме различни.
Моята е гъста, суха, къдрава, изрусена, аз също постоянно се изправям с преса.
При мен ефект имат тежките, силни серии на Алтерна, Лалга, а леките не ми хидратират и възстановяват достатъчно косата.

Описахте точно моята коса!! Имате ли цъфтежи и използвате ли нещо допълнително за тях?

# 1 042
  • Бургас/Пз
Момичета , ако някоя има код за Златна рибка и няма да го ползва, ще се радвам да ми го прати на ЛС

# 1 043
  • София
Описахте точно моята коса!! Имате ли цъфтежи и използвате ли нещо допълнително за тях?

Моята коса никога не цъфти и не използвам нещо специфично за това.
От години съм с финиши на Алтерна- термозащита, протеинов крем и хидратиращо мляко.

# 1 044
Иля , кога слагаш хидратиращо от мляко на Алтерна ?

# 1 045
  • София
Хидратиращото мляко след хидратираща серия, преди термозащита и сешоар,  протеиновия крем след протеинова серия.

# 1 046
Използвах маската след ДПШ ,не е мойта😔пак ми утежни и слепна косата!Ще отиде в  групите за продажба😔

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 00:54 от djesi1982

# 1 047
Хидратиращото мляко след хидратираща серия, преди термозащита и сешоар,  протеиновия крем след протеинова серия.

На Алтерна ли ползвате хидратация и протеин?

# 1 048
  • Някъде там
За маската на Лалга се разколебах.
Търся си хидратираща маска, която да ми направи косата лигава и без фриз.
Разгледах и тези, но примема и други предложения от вас.

# 1 049
  • София

Няколко години редувах хидратиращата и протеиновата серия на Алтерна.
Все още имам по 1 л. заредени сериите, но за момента ги спрях и въведох нови марки.
В момента съм се спряла на Лалга.

Общи условия

Активация на акаунт