Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 522
  • 1 288
  •   2
Отговори
# 1 065
Здравейте отново!Закупих си тези два продукта за растеж на косата на L,alga,шампоана е страхотен,серума още не съм го ползвала,и никъде не е описано всеки ден ли се нанася?Накой ,ако го е ползвал ще съм благодарна да сподели !
[/quot
Аз питах за серума в златна рибка ми казаха, че се нанася само на чист скалп.

# 1 066
Момичета не е съвсем по темата ,ама става ли еластайзър /в случая ще е домашен /,измиване, подсушаване боядисване и К 18?

# 1 067
Момичета не е съвсем по темата ,ама става ли еластайзър /в случая ще е домашен /,измиване, подсушаване боядисване и К 18?
Какъв е домашния еластайзър?

# 1 068
Какъв е домашния еластайзър?
40мл. глицерин ,40мл. рицин ,20мл. бадемово масло и 1 ампула витамин А.

# 1 069
Не - еластисайзъра не се ползва преди боя.

# 1 070
А боя и К18 става ли ?
След колко измивания евентуално да направя еластайзъра ?
Или да си направя еластайзър и К 18 и преди следващо измиване боя?

# 1 071
Здравейте отново!Закупих си тези два продукта за растеж на косата на L,alga,шампоана е страхотен,серума още не съм го ползвала,и никъде не е описано всеки ден ли се нанася?Накой ,ако го е ползвал ще съм благодарна да сподели !
[/quot
Аз питах за серума в златна рибка ми казаха, че се нанася само на чист скалп.
Странно,само веднъж значи до следващи миене🤔

# 1 072
А боя и К18 става ли ?
След колко измивания евентуално да направя еластайзъра ?
Или да си направя еластайзър и К 18 и преди следващо измиване боя?
Терапия с еластисайзър правя поне 2 измивания преди или след боя.
Не бих правила еластисайзър и К18 едновременно, в едно измиване - за мен са силни терапии и се рискува предобряване на резултата и утежняване. Следва да се ползват самостоятелно, по различно време, според нуждите на косата.

# 1 073
AmnesiaC,благодаря  сега остава да реша с кое да започна Simple Smile

# 1 074
  • София
Промоцията на Лалга в ЗР приключи, жалко, тъкмо обмислях серията за растеж.

Заредих се със цялата серия Unove на Dr.FORHAIR- шампоан, терапия, спрей без отмиване и олио-есенция.
Не знам, кога ще им дойде ред, за да напиша отзиви.

# 1 075
Промоцията на Лалга в ЗР приключи, жалко, тъкмо обмислях серията за растеж.

Заредих се със цялата серия Unove на Dr.FORHAIR- шампоан, терапия, спрей без отмиване и олио-есенция.
Не знам, кога ще им дойде ред, за да напиша отзиви.
Аз използвам серията за разтеж и съм много доволна!Жалко ,че не успя да си ги вземеш на промоция😔

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 22:53 от djesi1982

# 1 076
  • София
Джеси, аз се навих, ти като си ги взе, но закъснях с поръчката.
Нищо, имам две серии на Лалга, докато ги свърша трябва пак да пуснат промоция.

Искрица, много хубава коса! Heartpulse

# 1 077
Момичета, ако ми позволите, искам да отворя темата за боядисване на коса с доста бели косми. Не мога да определя процентно, но в последната година бялата ми коса се увеличи многократно и никак не мога да се справя с нея (на 38г съм, но мисля, че е ужасно много за възрастта ми). Не мога добре да депозирам пигмент и това си е. Пробвах с препигментация- пак същото. Има на Джойко 7.0 и 7.077 с оксидант 6. Четох разнопосочни мнения относно препигментацията- дали с натурален цвят се прави или трябва да се добавят нюанси. Вие какво мислите? Правите ли препигментация и как? Четох статията на Magnolia (Радостина Манолова) за препигментация, но пак не съм съвсем сигурна. Ще съм благодарна на всякакви съвети и всеки, отделил от времето си.

# 1 078
  • София
Може ли да ми препоръчате четка Olivia Garden за гъста коса, за лесно разресване и кръгъл модел за изправяне със сешоар.
В темичката много от вас използват тази марка, но имат толкова много модели, че ми е трудно да избера.

# 1 079
  • виртуално
Може ли да ми препоръчате четка Olivia Garden за гъста коса, за лесно разресване и кръгъл модел за изправяне със сешоар.
В темичката много от вас използват тази марка, но имат толкова много модели, че ми е трудно да избера.
за разресване най-тъмния цвят
https://www.notino.bg/olivia-garden/idetangle-chetka-za-kosa/p-599282/
кръгла
Ceramic+Ion Thermal , преценете какъв диаметър ви трябва според дължината на косата
Аз ползвам 45мм за коса до средата на гърба ( 55мм за изправяне на дълга може би ще е по-добре)
https://makeup.bg/product/442398/

Общи условия

Активация на акаунт