Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 578
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 495
ДПШ на Лалга е много хубав продукт, много ми допада, пени се страхотно и измива перфектно косата.
Маската без отмиване на Лалга, както и К18 ги мъча, но знам, че ефекта е с натрупване. Когато ги използвам косата ми става доста степана и трудно се прекарват пръсти през нея, но след 2 дена измивам отново и нещата си идват на мястото.

# 496
Здравейте момичета , дали работят наистина 🤔🤔🤔🤔 в момента са на добра цена

# 497
Здравейте, дали е възможно да съм прехидратирала косата, понеже след известно ползване на Лалга ми се заплита понеже съм с тънък косъм? И ако е така на колко време се редуват серия за хидратация и протеиновата, за да не се получи този ефект?

# 498

Филъра и ампулите са страхотни. Шампоана, зависи от скалпа, аз съм с доста проблемен скалп и тънка коса и не е моят, но пък не ми е създавал и проблеми.

# 499
Какво бихте препоръчали за фиксиране на къдрици, защото като си навия косата с преса или маша и ми пада много бързо? Буквално за половин час. Аз си слагам лак, ама после иска веднага миене и косата ми я чувствам като гнездо, мръсна и заплетена.

Филъра и ампулите са страхотни. Шампоана, зависи от скалпа, аз съм с доста проблемен скалп и тънка коса и не е моят, но пък не ми е създавал и проблеми.
На мен онзи ден ми подариха комплекта и го ползвах веднъж, много е хубав. За цената си може би съставът не е идеален, но прави косата гладка и лъскава. Шампоанът на мен ми изми добре косата, а бях с масло от репей в корена, всичко падна, т.е става и за мазни коси. Като цяло всичко ми хареса. 😃

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 09:26 от Море

# 500
Давам отзив за терапията на Miriam Quevedo

Взех я, защото моята коса най се скапва зимно време, наелектризира се, климатици и студа навън я изсушават допълнително. Иначе не е третирана, само я боядисвам, но е дълга и краищата стават сухи и вяли. Е, тази терапия, едно ползване (кутията е за две терапии) я направи отново лъскава и жизнена.
За силно третирана коса не съм сигурна, че ще има впечатляващ ефект. Това което не ми хареса е, че силно мирише, миризмата трае и след следващото миене. Аз при всяка нова козметика (за коса, кожа, няма значение) пия противоалергично, трябваше май няколко дена подред да пия.

# 501
Крем-шампоана Metal Detox дълбокопочистващ ли се води? Или е шампоан, който може да се използва през миене?
Бих искала да попитам и блондинките за комплекта за руса коса на Medavita - шампоан Ice Blonde 250 мл. + маска Ice Blonde 150 мл. + матиращ спрей за руси коси Ice Blondie.  В момента е на добра цена в сайта им, чудя се дали да го поръчам. На вас как ви се отразява?

# 502
Бихте ли ми препоръчали качествена четка за разресване на гъста коса?

# 503
Не е дълбоко-почистващ, аз го използвам заедно с маската от серията за първите две - макс три миенета след изрусяване, добре ми поддържа цвета и удължава матирането. Ако продължа с него ми утежнява. От фризьорката ми знам, че е в протокола на Лореал за миене след боя в салона.

Крем-шампоана Metal Detox дълбокопочистващ ли се води? Или е шампоан, който може да се използва през миене?
Бих искала да попитам и блондинките за комплекта за руса коса на Medavita - шампоан Ice Blonde 250 мл. + маска Ice Blonde 150 мл. + матиращ спрей за руси коси Ice Blondie.  В момента е на добра цена в сайта им, чудя се дали да го поръчам. На вас как ви се отразява?

# 504
Здравейте, не знам дали в тази тема трябва да се обърна за съвет.
Преди известно време реших да си върна балеажа, преди това бях моя си цвят. Поддържах го с тонираща боя на диа лайт. Като се има предвид,че не беше всеки месец.
Та идва момента на балежа 300 лв по - късно и 3 часа висене, всичко стана оранжево и аз разбира се бях виновна, за това,че преди 3 м. последно съм се тонирала. Че ако не и повече.
Както и да е след това, още едно матиране с не знам си какво и още едно изсветляване и пак оранжево.
Писна ми и на парите дето дадох и времето,което изгубих. Сега цвета е що годе приличен, но понеже вече ми писна да ходя и да не виждам, това,което искам  а и не искам да я известлявам за трети път в рамките на 2м. Поне да изчакам до юни месец.
Мога ли да взема руса боя на иноа, диа или сега гледам много рекламират в рибката нянаква Андреа, и да си мина русото.
Единственото ми притеснение а ко си мина естествения кестеняв цвят в корена тази боя ще повлияе ли.
Искам да си мина местата на които е лайняно русо ама няма как само тях и за това цялата коса ще трябва да стане.

Но се притеснявам дали корена ми ще се промени защото не искам

# 505
  • София
След 3 пъти боядисванес  Андрея, мога със сигурност да кажа, че не е за мен! Светла съм с млко бели коси, не стига че смес от 8.02 и 9,16 става светло кестеняво, но и не покрива белите коси.

# 506
Реших да извадя от архива 3 стъпковата терапия на Joico Kpak за възстановяване - ДПШ, балсам и реконструктора спрей без отмиване, възникнаха ми два въпроса към опитните:
- мога ли да ползвам някаква хидратация съвместно с тази терапия, защото множко ми пресушава; сложих Нектар Термик след спрея, но не напои достатъчно.
- мога ли да ползвам друг шампоан, да не е ДПШ, от тази серия или друга?

Благодаря предварително!

# 507
Реших да извадя от архива 3 стъпковата терапия на Joico Kpak за възстановяване - ДПШ, балсам и реконструктора спрей без отмиване, възникнаха ми два въпроса към опитните:
- мога ли да ползвам някаква хидратация съвместно с тази терапия, защото множко ми пресушава;
- мога ли да ползвам друг шампоан, да не е ДПШ, от тази серия или друга?
Тя по принцип си е 4 стъпкова терапия - за справка сайта на Джойко виж
Накрая се завършва с Hydrator - хидратора, ако не го сложа косата ми е слама Simple Smile
Можеш да ползваш друг ДПШ шампоан

# 508
  • Бургас/Пз
Момичета, кой ДПШ бихте препоръчали на Вела или на Милкшейк. Искам да мога освен аз да го ползва и тинейджъра вкъщи, тъй като е решил да пуска дълга коса и вече ползва термозащита и пяна за коса, та си мисля , че ще му е от полза. Не ми се купуват два различни за мен и за него.

# 509
Тя по принцип си е 4 стъпкова терапия - за справка сайта на Джойко виж
Накрая се завършва с Hydrator - хидратора, ако не го сложа косата ми е слама Simple Smile
Можеш да ползваш друг ДПШ шампоан
Имам го хидратора, но не го сложих,  объркването ми идва от това, че последна стъпка мислех, че е течният реконструктор (https://makeup.bg/product/66527/?gad_source=1&gbraid=0AAAAAC_mgD … 9RQhoCzZcQAvD_BwE) затова завърших с протеин (балсама - Reconstructing conditioner). Преди сушенето усетих, че съм я пресушила и се чудех какво да сложа, а и за термозащита, затова сложих от Нектара, но не стигна.
Два часа рових назад в темите, помня една дискусия на Ванеса с Мелисанде точно по повод тази терапия, но пак не се ориентирах.
Разбирам го така:
1 стъпка ДПШ
2 стъпка Reconstructing Conditioner (отмиваме)
3 стъпка Liquid Reconstructor (на измита коса, преди сушене)

Къде се вмъква Хидратора? Или заменя някой от изброените?

Въпросът ми за ДПШ беше повече в смисъл дали може да не е дълбоко-почистващ, а обикновения шампоан от серията например..?

Общи условия

Активация на акаунт