Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 359
  • 1 288
  •   2
Отговори
# 705
От къде си купувате продуктите на Nashi?
Тяхното арганово масло е уникално, но не мога да ги открия вече.

Момичета, моля да споделите с какво мога да спася косата си от накъсване? Като начало спрях напълно използването на преса, мия я с шампоан и балсам на Nashi, а след изсушаване със сешоар слагам олио на връхчетата. Мога ли да добавя още нещо като стъпка за заздравяване на косата?

Взимам ги от фризьорски салон, в който работят с марката.

# 706
Sunsun7, не видях термозащита спомената в рутината? Ако няма, добавете ✌️

# 707
https://store.oliviagarden.com/products/divine/?variant=992272842758
Много съм доволна от тази.
Преди ползвах от ЗР на Лабел М ,подобна с глиганския косъм.
Пак на суха коса разресва перфектно- моята е тънък и заплитащ се яко косъм, чудесно без да скубе се разресвам.

# 708
Дами,пуснаха новата серия Kérastase Première

Грижа за увредена коса.Намалява излишния калций, свързва прекъснатите кератинови връзки и възстановява 99% от влакната в косата.
Серията се състои от преуош,шампоан,балсам,маска,серум-филър(термо) и олио
Обаче цената и е Confounded

# 709
Дами,пуснаха новата серия Kérastase Première

Грижа за увредена коса.Намалява излишния калций, свързва прекъснатите кератинови връзки и възстановява 99% от влакната в косата.
Серията се състои от преуош,шампоан,балсам,маска,серум-филър(термо) и олио
Обаче цената и е Confounded
В кой сайт, защото аз не я намирам?

# 710
  • Някъде там
Dessi*, предполагам, че скоро ще бъде пусната и в бг сайтовете, но като и видях цената в сайта на Сефора и свят ми се зави, 100 долара за маска, ще чакам промоции за да я пробвам тази серия Simple Smile

# 711
Аз точно взех преуош и термо на Редкен и имам незнайно какъв брой отворени продукти.. ще изхабя малко наличности и ще пробвам серията със сигурност.

# 712
  • София
https://store.oliviagarden.com/products/divine/?variant=992272842758
Много съм доволна от тази.
Преди ползвах от ЗР на Лабел М ,подобна с глиганския косъм.
Пак на суха коса разресва перфектно- моята е тънък и заплитащ се яко косъм, чудесно без да скубе се разресвам.

Интересна изглежда тази четка, която си показала.
Обичам четките от глигански косъм с дълги бодлички - разресват чудесно фините коси и не я накъсват никак.

Моята е тази и я ползвам повече от 7 години: 
https://masonpearson.com/product/pocket-boar-bristle-hairbrush-b4/

Мъничко от бодличките изпопадаха, но се надявам да устиска още време.

# 713
Дами, конкретно от физически магазин на Златна рибка, коя е най-хубавата термо защита, която да ми препоръчате?

# 714
Аз съм доволна от цимента на керастаз .

# 715
Dessi в немски сайтове.Цената на цялата серия е около 240Е
Шампоана и олиото ги изключвам,но останалите неща са в кошницата.Не съм сигурна че серията ми трябва но, любопитството ми надделява.

# 716
Нектар термик за суха. Цимент за коса, на която й липсва плътност. При мен с цимент косата става твърда и ужасна.

# 717
  • На брега на реката
Момичета, моля за препоръка за четка за разресване с естествен косъм.
Имала съм преди години, но не харесах резултата и я изхвърлих /евтина беше/.
Косата ми е дълга до малко под раменете. Гъста е, но с тънък косъм. Няма обем в корените, но краищата обикновено са "хвърчащи". Ползвам крема на Олиосета и био аргановото олио на Лакме, а на сухо, различни олиа и финиши, но пак понякога от сресването се получава неприятния ефект.
Мисля си, че четка с естествен косъм би помогнала в моя случай и понеже не съм сигурна в ефекта, ми се иска да не е много скъпа!

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 08:01 от Бубoлина

# 718
  • Някъде там
Момичета, моля за препоръка за четка за разресване с естествен косъм.
Имала съм преди години, но не харесах резултата и я изхвърлих /евтина беше/.
Косата ми е дълга до малко под раменете. Гъста е, но с тънък косъм. Няма обем в корените, но краищата обикновено са "хвърчащи". Ползвам крема на Олиосета и био аргановото олио на Лакме, а на сухо, различни олиа и финиши, но пак понякога от сресването се получава неприятния ефект.
Мисля си, че четка с естествен косъм би помогнала в моя случай и понеже не съм сигурна в ефекта, ми се иска да не е много скъпа!
Няколко страници по назад в темата се обсъждаха и препоръчваха четките на Оливиа Гардън, аз също съм доволна от техните четки.Може да ги погледнете.

# 719
  • На брега на реката
Благодаря, Искрица, ще погледна!
Искаше ми се, някой с коса като моята да сподели мнение за конкретен модел!

Общи условия

Активация на акаунт