Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 341
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 720
Буболина, с такава коса съм (плюс, че е чуплива), не съм ползвала такава четка, но препоръчвам шампоана за обем на Philip Kingsley. Разкошен е и косата стои чудесно от корените до долу. В Златна рибка имат мостри.

# 721
Момичета, какво е преуош и за какво се използва?

# 722
  • На брега на реката
Мама xxl, имаш предвид този ли:
https://www.zlatnaribka.com/shampoan/shampoan-za-obem-philip-kin … -250-ml?filter=50

# 723

Да, това е. Друго от линията не съм ползвала още, търся отзиви за балсама.

# 724
  • София
Здравейте! Чета понякога тази тема, но не съм писала досега.
Имам гъста, но тънка коса, която обича и да се къдри след преспиване Smile , затова трябва да ползвам задължително някакъв Leave-in продукт, за да спася положението поне първия ден. Доволна съм много от балсама без отмиване на Andreia и донякъде от многофункционалния крем на Олиосета. Искам да ви попитам за този продукт Macadamia Professional WEIGHTLESS REPAIR LEAVE-IN CONDITIONING MIST - ползвам и много харесвам шампоана и маската от тази серия, дали е добър и подходящ? Можете ли да препоръчате и друг продукт с подобно предназначение?
Предварително благодаря!

# 725
Искам да ви попитам за този продукт Macadamia Professional WEIGHTLESS REPAIR LEAVE-IN CONDITIONING MIST - ползвам и много харесвам шампоана и маската от тази серия, дали е добър и подходящ? Можете ли да препоръчате и друг продукт с подобно предназначение?
Аз го имам и го ползвам заедно със Ш, Б и маската от същата серия, а от този бранд имам и термичен протектор и масло за коса също. Мистът е чудесен, много лек leave in, който не утежнява тънкия косъм. За да се предотврати накъдряне (или бухване) аз лично предпочитам като последна стъпка след сушене с четка и сешоар да ползвам и някое леко масло/серум на връхчетата, тип Olaplex 7, a понякога и продукт, който намалява порьозността на косата тип COLOR WOW Dream Coat Supernatural Spray. Но независимо от продуктите си има нужда от качествено сушене.

# 726
  • София
Скрит текст:
Искам да ви попитам за този продукт Macadamia Professional WEIGHTLESS REPAIR LEAVE-IN CONDITIONING MIST - ползвам и много харесвам шампоана и маската от тази серия, дали е добър и подходящ? Можете ли да препоръчате и друг продукт с подобно предназначение?
Аз го имам и го ползвам заедно със Ш, Б и маската от същата серия, а от този бранд имам и термичен протектор и масло за коса също. Мистът е чудесен, много лек leave in, който не утежнява тънкия косъм. За да се предотврати накъдряне (или бухване) аз лично предпочитам като последна стъпка след сушене с четка и сешоар да ползвам и някое леко масло/серум на връхчетата, тип Olaplex 7, a понякога и продукт, който намалява порьозността на косата тип COLOR WOW Dream Coat Supernatural Spray. Но независимо от продуктите си има нужда от качествено сушене.

Много благодаря за бързия отговор! Flowers Hibiscus
Суша косата задължително с оформяща четка и сешоар, защото инак рискувам да нямам никога прическа и идеално изправена коса (отдавна не ползвам преса). Отделно, заради водните спортове ми се налага да я мия три пъти седмично и съм установила, че ми трябват качествени продукти и сериозно отношение. Олиото/маслото на връхчетата ми е проблем, защото бързо ми се омазняват краищата - буквално за едно денонощие, и това ме кара да мисля, че или не съм намерила моето олио или слагам повече от необходимото, но ще пробвам отново.

# 727
Новата серия на Керастаз ще е налична към 10-ти в златна рибка.

# 728
Veka, точно затова препоръчах конкретното (а през ръцете ми са минали десетки масла/серуми), но разбира се, погледни и други ревюта задължително!

PS За да минимизирам омазняването от масла аз ги ползвам на мокра/влажна коса като последна стъпка, която да запечата влагата в косъма. На суха коса понякога слагам преди миене и в много по голямо количество за да предпазя крачетата от премигване, когато ползвам по-агресивен шампоан

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 16:38 от Agent Provocateur

# 729
Новата серия на Kerastase ще я има на 12.02.

# 730
Хубаво ли е аргановото масло на Наши за нископорьозна и гъста коса, с дебел косъм? Видях че се продават в салон до вкъщи

# 731
Момичета, какво е преуош и за какво се използва?
Доколкото на мен ми беше обяснено, е терапия преди измиване, за да защити косата от силен шампоан след нея или заради гонен ефект (подхранване, протеин или там, каквото се желае).

# 732
Момичета, Редкен по- добри ли са от Джойко? От скоро съм блонди...
Сега използвам синята хидратираща серия на Джойко, която редувам със серията за руса коса (озаряващата, не лилавата).
Но проучвам и по-добри варианти.

# 733
И двете марки са добри,не мога да кажа коя е по-добрата.
Специално за моята коса, Редкен са по-леки,но в никакъв случай по-лоши. Но,ако трябва да избирам между двете марки,Джойко печели.
*Хидратиращата серия и блондинската не са достатъчни.Едната е хидратираща,другата балансирана.За изрусена коса трябва и добър протеин...

# 734
И двете марки са добри,не мога да кажа коя е по-добрата.
Специално за моята коса, Редкен са по-леки,но в никакъв случай по-лоши. Но,ако трябва да избирам между двете марки,Джойко печели.
*Хидратиращата серия и блондинската не са достатъчни.Едната е хидратираща,другата балансирана.За изрусена коса трябва и добър протеин...

Джойко имат ли серия с протеин?

Общи условия

Активация на акаунт