Професионални серии за коса - Тема 162

• 111 457
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 810
  • Някъде там
lidijag, поръчах и за мен такъв спрей та ще тестваме заедно със свекървата:)

# 811
  • Варна
lidijag работата на филъра е в дългосрочен план да заздрави косата не да я прави твърда като метла. Вземи си някоя дрогерийна маска с хард кератин щом искаш твърда коса. Повечето мацки бягат от тоя ефект.

https://lookperfect.eu/sam-mcknight-cool-girl-volumising-treatme … t-mask-200ml.html
Това чудо дава плътност по 3,но твърда коса не докарва.

# 812
Твърда коса получавам с маската на Balea Oil Repair Intensiv. Не е зле серията, като се ползва накрая добър финиш.

# 813
  • Някъде по Дунава

Guinness
аз съм от харесващите Олиесета. Конкретно Аргановата серия е балансирана и подхранваща. Не търси непременно рязка класификация протеин - хидратация. То и на класическите Лалги пише хидратиращи ама не са. Много са подвеждащи описанията на производителя в повечето случаи.
На Олиесета не им харесвам чорбаливата консистенция на маските иначе са си много прилични продукти и последните години изкараха добри,работещи терапевтични такива.
 Филърът им е много добър,а сега и за новата терапия четох,че е чудесна.
Благодаря! Мога ли да съчетая този шампоан с маската от изглаждащата серия? В нейния състав пише, че има протеин.

# 814
  • Варна
Можеш шампоана е с нормално PH.

# 815
Здравейте момичета!Полудях на тема Лалга!Днес използвах ампулата спрей CPR за фина коса!Купих и термоспрея за обем и плътност!По късно ще го нанеса!Сега се чудя кой комплект да си купя за проба понеже няма мостри!Ако може мнения ще съм благодарна!
Весел празник!

# 816
Довечера след 18 часа в мобилното приложение на notino с код night ще има отстъпка от 20% на продукти за коса. Имат и новата серия на керастаз с безплатна доставка на два продукта на марката, Shu uemura имат подаръци и т.н.

# 817
Довечера след 18 часа в мобилното приложение на notino с код night ще има отстъпка от 20% на продукти за коса. Имат и новата серия на керастаз с безплатна доставка на два продукта на марката, Shu uemura имат подаръци и т.н.

Много благодаря за информацията. Но аз не успявам да накарам сайта да намали Керастаз Премиер, Шу намалява иначе.
Ако някой има идея как да постигна това и с Керастаз, моля да подскаже.

# 818
[quote author=Си* link=topic=1604269.msg47619184#msg47619184 date=1708015674]

Много благодаря за информацията. Но аз не успявам да накарам сайта да намали Керастаз Премиер, Шу намалява иначе.
Ако някой има идея как да постигна това и с Керастаз, моля да подскаже.
[/quote]

На продукти с етикет промоция не важи -20%.

# 819
Да, за промоционални продукти не важи и трябва да сте в мобилното приложение.

# 820
В мобилното приложение съм, да. Интересното е, че и Шу бяха първоначално намалени, както и Керастаз.
Може би има избрани марки за  тази промоция и Керастаз Премиер не е сред тях.
Благодаря на отзовалите се.

# 821
  • Някъде там
lidijag, при мен маската за дълга коса на лореал ми дава плътност на дължините и втвърдява косата, става въпрос за маската от серията PRO LONGER. Лично аз не я харесвам и е хард за моята косица.

# 822
lidijag, при мен маската за дълга коса на лореал ми дава плътност на дължините и втвърдява косата, става въпрос за маската от серията PRO LONGER. Лично аз не я харесвам и е хард за моята косица.
А шампоана ползвала ли сте.Имам го и все още не съм го използвала и затова питам.

# 823
Мнение за шампоана на Joc против пърхот и бързо омазняване?

# 824
Аз имам серията Pro longer на Loreal - балансирана е с превес на протеина, уплътнява и става леко жилава косата. Аз специално я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт