Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 224
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 795
Златна рибка имат намаление на избрани марки и ме изненадаха приятно, защото всички продукти които бях набелязала имат намаление. Поръчах шампоана на Напура за допълнително израстване на косата, термо флуида за изправяне и най-накрая поръчах и масажна четка за шампоан.

# 796
  • Някъде там
Имате ли отзиви за този серум, дали е добър птодукт и наистина ли спомага за намаляване на косопада?
Аз нямам косопад, но ми се иска да го закупя за подарък на свекърва ми.

# 797
Здрейвейте, понеже получавам различни отговори, бих искала да попитам и тук какъв е редът за поставяне на олио, крем(серум) и пяна(сметана) за коса? В случая използвам олиото на Олиосета, серума на Маракеш и сметаната на Милкшейк.

# 798
  • София
Аз бих ги сложила така:
- сметана
- серум
- олио на суха

# 799
Aз бих сложила серум , после олио плюс сметана

# 800
  • Някъде там
Аз пък не бих сложила толкова продукти на косата, но моята коса е тънка.
Бих редувала и бих слагала серум+олио, на следващо измиване  сметана+олио.
Ако трябва да използвам и трите едновременно най-вероятно бих сложила първо серум, след което ще нанеса сметаната+олиото.

# 801
Нищо не бихте направили с тези продукти, освен да си омажете косата в силикона, който е в тях, а после косата под него изсъхва и се къса след време.
Бих заложила на водоразтворим силикон в други продукти. Но не и тези ...с най-гадните силикони, които не се отмиват лесно. Даже сега видях и по 2 силикона имат. Само пари на вятъра. Косата ще лъска с тях, но в дългосрочен план ще е суха и зле по върховете. И ще трябва да я носите къса.

# 802
  • Варна
Хайде по-спокойно с тия био глупости точно в темата за професионални продукти за коса Grinning. ДПШ е измислен отдавна и силиконите не са ни проблем.

# 803
Това от името на професионалист ли го казвате или аматьор? Защото ако сте аматьор, а не професионалист, то вашето мнение трае колкото пролетния сняг. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не говоря за био. Трябва да се четат тези етикети. Те затова са сложени.

# 804
  • Варна
Хаха чета етикети от едно 15+ години и това което знам за грижата за косата и скалпа малко професионалисти го знаят .....Би следвало да сте наясно,че повечето момичета са в тая тема защото професионалистите не си вършат работата. Обикновено не влизам толкова хард на никого-момичетата го знаят/в тая тема съм нас 10г./ ама когато някой тръгне да ми развива био-мио теории ....
 В интерес на истината в момента тествам маска за коса и скалп с Xylshine /емолент алтернатива на силикона/ и съм впечатлена/

# 805
  • Някъде по Дунава
Този шампоан на Олиосета хидратиращ или протеинов е?
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-del-mar … el-marocco-250-ml
Аз този го изхвърлих в кофата заедно с маската от същата серия.
Косата ми е нормална, толкова никаква коса не съм имала с нито един Елсев или Балея.
Разбрах , че не харесвате серията, но все пак протеинова или хидратираща е?

# 806
  • USA
На етикета пише "хидратира".

# 807
  • Варна

Guinness
аз съм от харесващите Олиесета. Конкретно Аргановата серия е балансирана и подхранваща. Не търси непременно рязка класификация протеин - хидратация. То и на класическите Лалги пише хидратиращи ама не са. Много са подвеждащи описанията на производителя в повечето случаи.
На Олиесета не им харесвам чорбаливата консистенция на маските иначе са си много прилични продукти и последните години изкараха добри,работещи терапевтични такива.
 Филърът им е много добър,а сега и за новата терапия четох,че е чудесна.

# 808
Иска ми се да пробвам някой балсам и термален спрей на Керастаз. С мазен скалп съм и суха, с тънък косъм, редичка коса, боядисана на ниво 7.
Коя серия бихте ми препоръчали?

# 809
Имате ли отзиви за този серум, дали е добър птодукт и наистина ли спомага за намаляване на косопада?
Аз нямам косопад, но ми се иска да го закупя за подарък на свекърва ми.
Аз от тази серия имам шампоана , с него овладях косопада . Освен това на моята коса придава един лек обем което за мен е плюс . Надявам се и спрея да работи така добре , обмислям сега да се възползвам от намалението.

Guinness
аз съм от харесващите Олиесета. Конкретно Аргановата серия е балансирана и подхранваща. Не търси непременно рязка класификация протеин - хидратация. То и на класическите Лалги пише хидратиращи ама не са. Много са подвеждащи описанията на производителя в повечето случаи.
На Олиесета не им харесвам чорбаливата консистенция на маските иначе са си много прилични продукти и последните години изкараха добри,работещи терапевтични такива.
 Филърът им е много добър,а сега и за новата терапия четох,че е чудесна.
Този пък филър от лично наблюдение никаква работа не върши - нали идеята му е да уплътнява косъма , почти наполовин туба изразходван - прави косата ми само мека , нищо друго.
И накрая да попитам за силно протеинова маска или балсам за коса да ми препоръчате ? тъй като още съм в търсене на уплътняващ ефект , да прави косата по тежка , по твърда или нещо такова .

Общи условия

Активация на акаунт