Професионални серии за коса - Тема 162

• 111 457
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 840
Със серията Repair шампоан и балсам на  Moroccanoil косата става много обемна и лъскава. На три поредни миенета на ми изсуши косата.
  Не е нужно да е непременно серия за обем, за да придаде обем на косата.

# 841
Мароканските шампоани са изключително агресивни гадове Grinning.
Продукти за обем по начало не ползвам имам си го в изобилие. миналата година обаче челно се сблъсках с марката Sam McKnight....Та тяхната серия за обем е нещо,което наистина си струва да се пробва. Класическите продукти за обем залагат на наслагването на протеин,което да даде текстура и от там обем. Сам обаче залага на иновацията Voluminis™,която дава обем без да напротеинчва и втвърдява.  Ползвам шампоана и маската на марката заедно със спрея Cool Girl Barely There Texture Mist

От къде мога да го поръчам? Lookperfect?  Cool Girl Volume Shampoo ли е името, един бледо розов?

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 19:48 от tobsic

# 842
  • Варна

tobsic
Да  Lookperfect ги внасят в БГ и мисля,че не се продават на друго място в страната. В Англия ги има на доста места и да това е шампоана.

# 843

tobsic
Да  Lookperfect ги внасят в БГ и мисля,че не се продават на друго място в страната. В Англия ги има на доста места и да това е шампоана.

Много благодаря!

# 844
Здравейте!
Някой може ли да ми препоръча продукт, който наистина активира растежът на косата?
Пробвай Епруваж , аз сменях филипс кингсли -тоник, керастаз - тоник , сега съм с епруваж , при направен скрининг на скалпа се видяха нови растежи , но не мога да кажа от кой точно продукт е , използвам стимулатори вече от 4 месеца.

# 845
Докато живеех в Англия използвах този серум за стимулиране на растеж, не омазнява, бях много доволна, но не ми се занимава с превозвачи. Някой може ли да ми препоръча алтернатива, която мога да намеря тук в България ?
https://leestafford.com/products/hair-growth-stimulating-scalp-serum

# 846
Гледам, че марката я има в нотино.

# 847
Купих си новия продукт на Олиосета ..Бонд-а.
Мисля тези дни да го пробвам, че тази година си изтощих доста косата, минах от балеаж към бяло русо, ама бързо падна цвета и се матирах 2-3 пъти за 2 седмици и стана една слама на главата ми, та сега се опитвам да оправя положението преди да премина към друг цвят на косата.
Въпросът ми е има ли значение с какъв шампоан да го ползвам? В Златна рибка консултантката ми каза, че няма значение с какъв ще е...но все пак да попитам вас като по знаещи.
И за пореден път ще се оплача от молекулярната серия на Лореал... Не мога и не мога да се разбера с тези продукти ...пробвах ги на миене(предното) хидратация, съответно и (предното) протеин. На видимо изтормозена коса...слагах ДПШ преди нея...Две поредни миенета със серията...не и не. Стои ми една по - суха косата и се заплита, най - вече на врата...а аз попринцип нямам проблем със заплитане, ама с тези продукти имам... Гледам коментари на доволни жени, клипчета на салони, които ползват серията...пък аз защо така не мога да се разбера с нея...
Исках да пробвам и серията им метал детокс, ама вече се разколебавам, дали да дам едни пари и после да се чудя краката ли пода в банята ли да мия с тях ...

# 848
Гледам, че марката я има в нотино.
Да, но серума го няма.

# 849
Момичета,маската К18 е намалена в Арлен😊

# 850
  • Бургас
https://www.sephora.co.uk/p/PUREOLOGY-Color-Fanatic-Spray-200ml- … nditioner&q_typ=f
Този leave-in намира ли се в България? И като действие припокрива ли се с мултифункционалния крем на Олиосета или са различни?

# 851
Здравейте !
Не знам дали е правилното място да попитам, ако не е - извинете ме.
Кой модел маша на Дайсън да избера ?

# 852
  • София
Между кои уреди се колебаете? Не се разбира от въпроса. Ако се чудите за airwrap лонг или стандард- ако косата е под плешките по-добре лонг.

# 853
Благодаря за отговора.

# 854
Задължително лонг. Незаменим за мен уред.

Общи условия

Активация на акаунт