Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 583
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 465
Аз съм поръчвала оттук  https://lookperfect.eu/brands/sam-mcknight.html

# 466
А кой точно е за руса коса, понеже не откривам?

# 467
  • София
Няма специално за руса коса. Всичките шампоани на Сам са ок и предпазват цвета

# 468
Аз за руса коса съм доволна от kevin murphy и medavita.

# 469
#Prizma, оставям и аз линк към ревюто ми на 107.
Ако не е позволено, ще редактирам и изтрия:
https://www.facebook.com/groups/145303837461853/permalink/731964618795769/

#prinzesata, никак не неглижирам профито, даже в момента клеча с ампула на Лалга и с изцяло Лалга протокол.
Често посягам към еластисайзер или Олаплекс терапия, а отскоро се сборих и с Lanza кератиновата терапия. Обаче по- лесно ми е да използвам терапии и преуоши май, отколкото изцяло профи протоколи непрекъснато.

# 470
Препоръчайте ми безамонячна боя, косата ми е тъмно кестенява, да покрият десет, двайсет бели косъма

# 471
Благодаря на който препоръча марката Trimay.
Използвам корейска козметика за лице, но не бях ползвала продукти за коса.
След розовия балсам имам копринено плъзгаща се коса, което обикновено постигам с доста повече продукти и несигурен успех.
За протокола: нормална чуплива коса
От къде поръчвате Trimay?

# 472
# 473
  • Варна
Принцесата, много ти благодаря!  Търсих в твоя блог, намерих си други интересни продукти Simple Smile,  но не и самото ревю за този шампоан, може ли линк на лично съобщение, ако тук не е позволено.

Не искам да прекалявам с линкове тук защото навремето така ми блокираха блога и го обявиха за спам. Имам страница във фейсбук със същото име като блога. Имам и група към нея ,но повечето ревюта ги има на страницата и са общодостъпни.

# 474
  • Някъде там
Препоръчайте ми безамонячна боя, косата ми е тъмно кестенява, да покрият десет, двайсет бели косъма
Моите бели коси са доста повече и съм много доволна от безамонячната на Матрикс и  Лакме Хрома.
Използвам натурални цветове, последните месеци само 6.00.
Боядисвам в домашни условия само и единствено корени, не са от най-трайните. Падат за около три седмици.

Цяла коса боядисвам във фризьорски салон, през  период от 3-4 месеца, като там ме боядисват със смес 6.00 и 4.1 на Mounir, които между другото са доста силни и много трайни, но ми разказват играта на скалпа Sad

# 475
Ohanic новата на Арлен. 5-ца ми покри отлично, добър аромат, много специфичен оксидант, хареса ми за сега държи и не намирам разлика с Оуей-а, а цената е доста добра спрямо Оуей-а.

# 476
Може ли мнения за серията на Shu Uemura - Ultimate Reset? Предполагам протеинова е, тежи ли? В сравнение с Терапист как е? Шампоан и маска само добра комбинация ли е или трябва и балсама да затвори?
Благодаря!

ПП: пробвах розовия шампоан на Шу - хидратиращия - много ми наподобява бръшляновия на Калиначи - ❤ и за двата

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 11:45 от Sensaya

# 477
  • Някъде там
Ohanic новата на Арлен. 5-ца ми покри отлично, добър аромат, много специфичен оксидант, хареса ми за сега държи и не намирам разлика с Оуей-а, а цената е доста добра спрямо Оуей-а.
Кое е специфичното на оксиданта?Бихте ли споделили как е като трайност?

# 478
Здравейте момичета!

Моля да ми препоръчате продукт за експлозиите на кортекса. С подстригване не става, продължават да излизат. Боядисвам косата си руса от 15 години, до сега не ми се е случвало такова нещо, както и подстригвам редовно. Освен това, ако някоя от вас е имала същия проблем, какво друго мога да подобря, за да спрат да се появяват? Суша я един път седмично, косата ми е суха. Проверих си хормоните, щитовидна и полови всичко е в нормата и не е от това. От какво друго може да се появяват? Боядисвам само корен на 3 седмици с щадяща боя.

Както и ако може да ми препоръчате шампоан за дълбоко почистване, за да измия натрупалите се продукти, мисля че се казва ДПШ.

Използвам основно Керастаз и Джойко, но съм отворена за всякакви предложения.

Много ви благодаря предварително, тъй като съм се видяла в чудо вече от 2 години.

# 479
ДПШ харесвам на Медисютикълс, на Лакме - но е малко по-агресивен сякаш, чела съм много добри отзиви за Shu Uemura.
Препоръчвам Олаплекс 3 терапията преди измиване, на мен много ми помогна за сухата (изрусявана) коса.

Общи условия

Активация на акаунт