Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 333
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 645
  • София
necha, моите точки са налични!

# 646
На мен ми правят корените с тази боя на Вела koleston perfect me+ , десятка съм и съм доволна. Аз търся топло- моята коса е светла и не й избива жълто, сиво държи много, а аз не изглеждам добре със сиво- състарява ме, а нямам даже 30 . Проверете и шампоаните дали са ок за боядисана коса. За покритие на бели коси ли ползвате цветовете с нули?
Да споделя нещо, с което се надявам да бъда полезна, както вие на мен сте били. След последния ми пост ми препоръчахте масла и намазах днес с кокосово, попаднах на трикче, което преди не знаех и ако някой от вас също не го- ще се радвам да помогне. Измива се моментално и супер лесно маслото като намажете с балсам преди измиване и поседите малко. После шампоан както обикновено и косата е идеално чиста. Ще ми се да го знаех преди години

Моите точки също са налични и ги ползвах за серума за цъфнали краища на Лакме и ми останаха още малко.

# 647
  • На брега на реката
Кокосовото масло, само по дължините ли или изцяло и колко време се стои с него?

# 648
Здравейте!
В търсене съм на качествени четки за коса, тъй като косата ми много се накъсва по дължините. Препоръчаха ми Tangle teezer, но мненията за тях, които открих са доста противоречиви и реших да попитам тук за отзиви. С права коса с тънък косъм съм и си търся хубава четка за разресване и такава за изсушаване. Ориентирала съм се към 2 от моделите им - Wet detangler за разресване и Easy Dry & Go за изсушаване, но всякакви отзиви и препоръки биха ми били полезни.

# 649
Аз съм от феновете на тази марка четки, у дома имаме три, не знам още колко съм подарила и препоръчала.

# 650
  • София
И аз и двете ми дъщери използваме тези четки и сме много доволни! И трите сме с гъсти дълги и чупливи коси.

# 651
Наскоро и аз зададох подобен въпрос, търсех си качествена четка за разресване. Никой не ми отговори, както на повечето ми въпроси в тази тема Joy
Поръчах тази четка, утре ще е при мен и бих могла да дам отзив

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 14:07 от *Сладкодъвка*

# 652
  • София
Имам и тази ,но по- малката и ми харесваше,но Tangle Teezer е по- добра за моята коса.

# 653
Благодаря ви за отделеното време да ми помогнете в избора. Спрях се на Tangle Teezer Wet Detangler за разресване след още “проучване” и след отзивите ви.
За тази, която споменах за изсушаване обаче (Easy Dry&Go), мненията бяха предимно негативни - основно се твърди, че скубе и драска скалпа. Насочих се към плоската четка с керамично покритие на Moroccanoil, след като намерих положителни отзиви за нея и в стари теми тук. Също за изсушаване бяха похвалени и четките на Ikoo, но май Moroccanoil ми вдъхва повече доверие.
Ще споделя отзиви, когато ги пробвам и имам мнение.

# 654
смених обсъжданата марка Tangle Teezer с Olivia Garden iDetangle има 3 опции за различните коси
за какви коси са подходящи може да се прочете обстойно на сайта и
https://store.oliviagarden.com/pages/chart
https://store.oliviagarden.com/
https://webapp.oliviagarden.com/

# 655
  • София
Момичета, от кой ДПШ сте доволни последно време(по възможност да не сваля боя)?

# 656
Наскоро и аз зададох подобен въпрос, търсех си качествена четка за разресване. Никой не ми отговори, както на повечето ми въпроси в тази тема Joy
Поръчах тази четка, утре ще е при мен и бих могла да дам отзив

Аз имам четка само с косми от глиган. Не скубе и някак заглажда косата. Минусът при нея е, че за гъста коса сресването отнема повече време, тъй като самите косми на четката не навлизат навътре в косата.

# 657
Момичета, от кой ДПШ сте доволни последно време(по възможност да не сваля боя)?
Аз сега съм (то сега, сега….вече година) с TEKNIA PERFECT CLEANSE SHAMPOO, а преди това май с на Label.m, но не го намирам. И двата ми харесват страшно много, но не мога да преценя относно свалянето на боя.
Четката ми за коса е Tangle teezer Large Wet Detangler, купувана от Нотино, предишната беше на Wet brush, пак от там.

# 658
На Лакме е страхотен дълбокопочистващият шампоан. Косата след него е много жива, лъскава и обемна. Не изсушава.

# 659
Здравейте!
В търсене съм на качествени четки за коса, тъй като косата ми много се накъсва по дължините. Препоръчаха ми Tangle teezer, но мненията за тях, които открих са доста противоречиви и реших да попитам тук за отзиви. С права коса с тънък косъм съм и си търся хубава четка за разресване и такава за изсушаване. Ориентирала съм се към 2 от моделите им - Wet detangler за разресване и Easy Dry & Go за изсушаване, но всякакви отзиви и препоръки биха ми били полезни.

Четка със 100% косъм от глиган е най-добрата за мен. За банята дървен гребен. За сушене кръгла четка от алиекспрес пак с косъм от глиган струва 5-10 долара ползвам я години изобщо не е мръднала. Тези за най-щадящите за моята коса

Общи условия

Активация на акаунт