Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 398
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря, ще чакам търпеливо! Blush
Някои продукти ми привършват и ще пътувам до София , а съм голям  фен на Олиосета.

# 691
  • Някъде там
Благодаря, ще чакам търпеливо! Blush
Някои продукти ми привършват и ще пътувам до София , а съм голям  фен на Олиосета.
Аз също съм фен на марката.Няма продукт, който да не харесвам. С  изключения на филъра им, за него съм противоричиви мнения.

# 692
Здравейте!
Търсих из темите, но не намерих някакви мнения за SEANORD5 GLOWING OIL на Lalga (L'Alga
SEANORD5 GLOWING OIL
Ревитализиращо олио с алгае за блясък и мекота).

В момента е намалено в Златна рибка и се чудя дали би свършило работа за моята дълга коса със светли кичури за след баня.Някой има ли впечатления?

# 693
Аз ползвам олиото в момента (заедно с други продукти на L'alga). За мен то в частност не е нищо особено, има по-бюджетни неща, които вършат същата работа. Със суха, чуплива, боядисана коса съм.

# 694
Здравейте, а някой с мнение за серума за растеж на Лалга, този в комбинация с шампоана за растеж?
https://www.zlatnaribka.com/lalga/seascalp-za-zdrav-skalp-i-rast … owth-lotion-85-ml
Мога да изкажа мнение за термозащитният спрей за обем на Лалга ....усеща се по скоро като спрей с фиксиращ ефект....при мен доведе до още по -голямо заплитане на косата  и реално не може да го използвам самостоятелно като други Термо продукти.

# 695
Аз смал шампоана съм ползвала , имаше някакъв ефект и е приятен сам по себе си.

# 696
От къде си купувате боите за коса?
Аз обикновено от Златна рибка и Арлен. Сега видях обаче, че има в Нотино и Emag  на доста по-нискии цени. Дори Wella  е с 10лв разлика почти.

# 697
  • Стара Загора
От къде си купувате боите за коса?
Аз обикновено от Златна рибка и Арлен. Сега видях обаче, че има в Нотино и Emag  на доста по-нискии цени. Дори Wella  е с 10лв разлика почти.
И аз така- Златна рибка и Арлен. Дори снощи поръчах новата от Арлен ( за мен е нова Simple Smile ) - Ohanic, че ми стана интересна.

# 698
  • Някъде там
Днес пробвах за първи път  новата маска на Олиосета.

Реших, че ще ми се отрази добре, след като на няколко поредни измивания използвах хидратираща маска на Джойко.
Накратко за маската, консистенцията е леко течна, не колкото на маска, по-скоро като на балсам, но това е хубаво защото нанасянето е лесно.Аромата на маската е същия като на крема всичко в едно на марката.На мен лично този аромат ми допада.
И сега за днешния ми експеримент с новата маска: Първо преди измиване нанесох олиото на Mielle, с него стоях  два часа, след което измих косата с шампоан Лалга за стимулиране на растежа, после нанесох от новата маска и престоях 10 мин., като по указание е от 5-10 мин.. При отмиване на маската, усетих косата си леко втвърдена, но в същото време някак си подхранена. След попиване с кърпа нанесох тези продукти на марката

Резултата, който получих е плътна и жива коса.Върховете на косата, изглеждат, като след фризьор и все едно са току що подстригани. Не ме бива никак в описанията, затова ще ви пусна тези снимки напълно необработени, без никакви ефекти.
Скрит текст:

Както почти всичко на Олиосета и този продукт го харесах .Не мисля обаче да използвам на поредни измивания, защото ще ми е твърде тежка и силна за моята коса.

# 699
Момичета, моля да споделите с какво мога да спася косата си от накъсване? Като начало спрях напълно използването на преса, мия я с шампоан и балсам на Nashi, а след изсушаване със сешоар слагам олио на връхчетата. Мога ли да добавя още нещо като стъпка за заздравяване на косата?

# 700
Момичета, моля да споделите с какво мога да спася косата си от накъсване?
Не я решете мокра, а я оформяйте само с ръце. Разресвайте я само суха.

# 701
За момента съм много доволен от Олиосета. Мога да си сресвам косата и изглежда добре.

# 702
Аз се включвам с отзиви за новите четки за коса - Wet detangler на Tangle Teezer за разресване и плоската четка на Moroccanoil за изсушаване. Доволна съм и бих ги препоръчала и двете. Определено старите ми четки са накъсвали косата и директно ги изхвърлих.

# 703
От къде си купувате продуктите на Nashi?
Тяхното арганово масло е уникално, но не мога да ги открия вече.

Момичета, моля да споделите с какво мога да спася косата си от накъсване? Като начало спрях напълно използването на преса, мия я с шампоан и балсам на Nashi, а след изсушаване със сешоар слагам олио на връхчетата. Мога ли да добавя още нещо като стъпка за заздравяване на косата?

# 704
Някаква термозащита за сешоар -аз ползвам циментът на Керастаз .

Общи условия

Активация на акаунт