Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 306
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте дами, моля за малко помощ с тънък косъм  и рядка коса малко под раменете, боядисвана с 5 или 6 ....имам серия за обем на марокан- шампоан, балсам и олио серия за тънка коса на Лалга - шампоан, маска и термото и серия за тънка коса на дженезис на Керестаз- шампоан, балсам и термото.....коя серия е хидратираща и коя протеинова и в каква последователност да ги редувам ......имам и единични продукти, ако е необходимо да се добави нещо ( кремът и термото на Олиосета).....след къпане мажа скалпа с Епруваж.......както и да ги въртя не мога да постигна желаният обем ...особено до следващият ден е сплескана? Изсушавам с въртяща четка на Ровента.

# 736
Дами МОЛЯЯЯЯЯ кажете хидратиращ продукт без измиване, който може да се използва за ежедневно нанасяне на суха ( или влажна ) коса
* да може да се закупи от златна рибка или поръча от сайт с доставка до 2 дни

Джойко имат ли серия с протеин?
K-PAK РЕКОНСТРУИРАЩИТЕ ПРОДУКТИ
DEFY DAMAGE

# 737
Дами МОЛЯЯЯЯЯ кажете хидратиращ продукт без измиване, който може да се използва за ежедневно нанасяне на суха ( или влажна ) коса

K-PAK РЕКОНСТРУИРАЩИТЕ ПРОДУКТИ
DEFY DAMAGE

Дано не се счете за спам по тема за професионални продукти, но за хидратация съм силно впечатлена от храната за коса на Garnier. Ползва се като балсам, маска и балсам без отмиване (последното съм го правила и на суха, и на влажна коса).

# 738
Аз съм писала за тази храна за коса на Гарние, за мен не става за нищо.

# 739
Аргана на Balmain, има го в Дъглас .

# 740

# 741
Момичета, дайте ми идеи за олио и финиш на протеинова и хидратираща основа. Тоест, по няколко продукта. Ще ми трябват за мен и за подарък.

# 742
Здравейте момичета!Как мога да си проверя срока на годност на няколко продукта на Alterna?Затрупвам се с козметика за коса и забравям кое кога съм отворила,и нещо ако не ми допада съм го прибрала в шкафа!
Може би ще отидат на боклука за жалост ..

# 743
Към тези, които Casual е написала ще добавя и Youthlock.
Макар че,и в трите протеинът е мек.Зависи каква е косата и цветът.Ако е силно изрусена,изтощена...ще и трябва по-сериозен протеин.

tifani пробвай по-често да ползваш шампоана на Марокан и по-рядко другите два.Не мий последователно с Лалга и Керастаз.

djesi не го мисли срока на годност.Имам отворени продукти от преди 4-5 години,не са мръднали.
Ако не миришат лошо,нищо им няма.На тая химия какво да и се развали де,но все пак...

# 744
Бихте ли препоръчали сериозен протеин за ниво 10 коса? В кошницата сложих вече от последно препоръчаните хидратиращи и без изплакване, благодаря за съветите Heart

# 745
Серията на Шварцкопф.

Терапията възстановява и поддържа.Ако се ползва веднъж в месеца или веднъж на два месеца,няма нужда от други силни продукти.Останалите продукти от серията могат да се ползват по-често,в зависимост от състоянието на косата

Реконструкторът в две стъпки на Афоджи

Също много любима терапия.Много трябва да се внимава в първия етап,за да не се повреди косата.Затова аз го ползвам много рядко.Освен това е доста силен продукт.

И серията Терапист на Керастаз

Като може да се пропускат от време на време шампоана и серума.За мен преуошът и маската са достатъчни в повечето случаи

# 746
  • София
VanessaDE, ще се възползвам от поста ти, да те попитам за : Schwarzkopf Professional BonaCure Fibre Force Fortifying Sealer ... Слагам само в краищата, като добавям няколко капки олио на Chi, но много ми става суха и твърда косата от този флуид. А съм с боядисана руса коса, ниво 10. По принцип косата ми предпочита протеин, на ApHogee реконструктора ми действа страхотно. Та се чудя за този флуид, дали не правя нещо грешно или просто не е за моята коса..

# 747
Здравейте, в Златна рибка е намалено олиото на Лалга, някой има ли впечатления от него?

# 748
Момичета, от кой ДПШ сте доволни последно време(по възможност да не сваля боя)?
Аз заложих на евтин ДПШ от ДМ с кератин исъм изумена , как прави косата ми почистена , плътна и подредена , на фона на използваните от мен протеинови за да постигна уплътняващ ефект и хидратиращи . Не сваля боята , и ми се иска да го използвам по-често , но до колкото знам честа употреба на ДПШ не е добре.
Бихте ли казали кой е този шампоан с кератин, който не сваля боята?

# 749
Поръчах една протеинова маска на Джойко. Обаче съм се навила да си правя и домашни маски, има ли тема за такива? В интернет има много , но не искам някаква маска, която няма да мога да измия след това или да ми отежни косата.

Общи условия

Активация на акаунт