Професионални серии за коса - Тема 162

• 111 454
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 930
От шампоана и балсама и аз не бях впечатлена (не е изрусена косата ми). Но от термопротектора съм доволна, а най-много от нощния серум от серията. С него косата става мека, лъскава, хидратирана, аз го ползвам понякога и на мокра коса преди изсушаване.

# 931
Термозащитата Генезис на Керастаз също е хидрaтираща, придава блясък и мирише много хубаво.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 08:55 от marigold_

# 932
Блонд серията на Керастаз има три шампоана с коренно различен ефект върху косата. Този, който е в кутия като крем, е страхотно мек и хидратиращ.
Хидратиращо термо - Нектар Термик.

# 933
  • Някъде там
Термозащитата Генезис на Керастаз също е хидрятираща, придава блясък и мирише много хубаво.
И аз много харесвам термозащитата на Керастаз Генезис, но пък от цените, на които се предлагат в момента ме боли главата Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 934
  Някой пробвал ли е тази серия 🤔 Дали си заслужават

# 935
  • Бургас
Аз преди време взех шампоана по препоръка на фризьорката, по-ужасен не съм имала. И ефект и аромат. Косаата ми е русата,тънка.
В темата обаче мисля, че съм срещала и положителни отзиви, така че нека и другите да се включат.

# 936
  • София
Здравейте! Косата ми се нуждае от протеин. Може ли да ми препоръчате продукти ,но моля ви,не на космически цени?☺

# 937
  • Някъде там
Здравейте! Косата ми се нуждае от протеин. Може ли да ми препоръчате продукти ,но моля ви,не на космически цени?☺
Най-бюджетните, за които се сещам са Бонд маската и филъра на Олиосета.

# 938
  • На брега на реката
Здравейте!

Наскоро някой ми препоръча шампоана на Филип Кингсли за обем.
Чудя се обаче, да си струва да се вземе  цялата серия или само Ш + спрея?
Иска ми се само обем в корените, защото съм с тънък косъм, сравнително гъста коса, без обем в корените, но пък с хвърчащи крайчета. Косата е малко под раменете.

# 939
  • София
Най-бюджетните, за които се сещам са Бонд маската и филъра на Олиосета.
Филъра го имам,а коя е Бонд маската?
Колко пъти в месеца мога да използвам този филър?

Редактирам се,това е новата маска на Олиосета. В комбинация с кой шампоан мога да я използвам и трябва ли да редувам протеин и хидратация? Мия косата си на 6 дни.

# 940
Здравейте!

Наскоро някой ми препоръча шампоана на Филип Кингсли за обем.
Чудя се обаче, да си струва да се вземе  цялата серия или само Ш + спрея?
Иска ми се само обем в корените, защото съм с тънък косъм, сравнително гъста коса, без обем в корените, но пък с хвърчащи крайчета. Косата е малко под раменете.

Същия въпрос зададох в Златна рибка, препоръчаха ми да взема само шампоана, а след него балсам/маска за хидратация. Описанието на косата съвпада с моята. За спрея всъщност не съм питала. За хидратация ползвам храната за коса на Garnier (3 в 1) и съм доволна от съчетанието.

# 941
  • На брега на реката
Благодаря!

Мисля, че точно ти ми препоръча шампоана!

Аз ползвах до сега едно спрейче на Алтерна, за обем и съм доволна, но ми се искаше и друго да опитам!

# 942
  • Някъде там
Димяни, аз редувам протеин и хидратация.Моята коса не обича много протеин и използвам веднъж на три седмици.
Шампоана винаги ми е един, за мен е балансиран и се съчетава перфектно с хидратиращи и протеинови серии.Използвам втора поредна опаковка от шампоана на Лалга за растеж.

# 943
На мен пък от Златна рибка ми препоръчаха първо балсама за обем- бил с уау ефект , след което казаха че всичко от една серия пък действа още по -добре . Аз си взех балсама и шампоана за обем - мини вариантите , но не е чак толкова уау . И аз търся нещо което да вдигне косата ми , но не за няколко часа след измиване , а в по дългосрочен план - поне два дни да се запази обема. Иначе съм забелязала различните продавачки да препоръчват различни продукти , и в повечето пъти се старая да не ги питам за нищо тъй като не са много компетентни според мен .

# 944
Добре че има тестери и мини размери, аз от тестер точно харесах шампоана. При мен обемът се задържа, но следвам и съветите за поддръжка на чуплива коса от фб група и блог. Интересното е, че без сешуар сега косата я мия по-рядко от преди. Отдавам го и на шампоана, и на добрите съвети за сушене, връзване високо преди спане, копринена калъфка и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт