Любители на кучета - 138

• 32 839
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Това една порция храна ли е? Цялата ли си я изяде Шелби?

# 76
Ау, не. Много беше. Дадох и да ближе от глазурата, вечерта намалих дажбата и отрязах парченце само. Останалото мъжът ми го занесе на работа на кучовците.
По принцип мислех да давам на Шелби няколко дни, но внимаваме с килограмите, а и наскоро боледуваше от кучешка кашлица, разстроихме стомаха с лекарствата. Така да се каже не ми се рискуваше.

# 77
Никога не съм правила кучешка торта, затова питам и ми се струва много сложно да комбинирам разни неща, ядливи за Берга. Като те четях и помислих, че е занесъл мъжа ти на работа да почерпи колегите си с тази торта Joy

# 78
Аз не гарантирам за това колко е "dog friendly". Банан може да яде, овес може, фъстъчено масло без добавена захар може, мед може.. Всичко в малки количества и предвид, че яде малка част, дано не е било вредно. Дето се казва повече беше от мерак и за снимки, колкото за папкане. После си казахме, че дават на кучетата там какви ли не попари и манджи, няма защо тортата да им навреди.
А колегите на мъжът ми определено заслужават да ядат облизана от Шелби торта, на прав път си, хахахах.

# 79
  • София
Ъх, то и аз бих си хпанала Grinning Супер е тортата и щом толкова малко е хапнала, едва ли нещо й е станало Simple Smile При Буба бих внимавала с овеса и меда, но по-скоро защото нашата е с чувствителен стомах, не защото в малки дози нещо ще направят на здраво куче Simple Smile

# 80
Момичетя, а вие поръчвали ли сте от тези кучешките кутии? Аз му взех сега за Хелоуин Happybox. Направо, знае че е за него и така се вълнува 😀

# 81
Здравейте! Имам куче без порода (прибрах го от улицата) около 7-8 годишен. Скоро забелязах, че едната му задна лапа е по-дълга от другата....Като седне по-дългата лапа стои с разтворени пръсти. Притеснявам се и проблем ли има според вас ?

# 82
  • Бургас
Куца ли? Проблем с походката има ли? Пази ли лапата, показва ли, че го боли?
Бездомните кучета, особено едрите, често развиват рахит заради бързия растеж и недоимъчната храна. Може и от това да е.
А може и проблеми със ставите да има вече. Ако те притеснява много, заведи го на ветеринар.

# 83
Привет от Лори, в новата тема!4 дни се наложи да сме разделени и ми беше много мъчно за нея...Съжалявам за ужасната болка , която изживяват загубилите кученце...Шелби усмихна темата!Честита да е!Чакаме прекрасната Белла да стане на годинка...Благодаря за всички споделени снимки на сладури, прекрасни са!

# 84
  • Melmak
Здравейте! Извинявам се ако не съм по темата. Искам да направя подарък на семейството на моя приятелка. Взех коледни чорапи за всички, включително и за четириногият син. Обаче дойдоха малки. Sad
Искам да взема нещо коледно за него, бандана или нещо подобно. Изрових всички пет мол, нечовешки магазин. Нищо не ми хареса. Кажете къде да гледам. От няколко години съм без куч и вече не пазарувам кучешки неща. Тия дни трябва да купя нещо, за да пращам колета към чужбина.

# 85
  • Sofia
Ей така се изпарява и малкото мозък в главата 😂

# 86
  • Бургас
Искам да взема нещо коледно за него, бандана или нещо подобно. Изрових всички пет мол, нечовешки магазин. Нищо не ми хареса. Кажете къде да гледам.

Зооплюс? Има комплекти бандани, медальони за каишки... Светещи нашийници и разни мигащи работи за закачане са много подходящи за сезона.

# 87
В Пепко ако имате във вашия град има интересни неща за кучовци. Обаче не зная дали са заредили коледни да са.

# 88
  • София
Преди имаше и в Джъмбо, но не съм ходила 2-3 години и не гарантирам как е сега.

# 89
Има в Джъмбо, но ние харесахме само играчки оттам.

Общи условия

Активация на акаунт