Привлича ме друг мъж

• 16 850
  • 212
  •   1
Отговори
# 105
Разкостихте ме в коментарите😄

На мен ми се иска едно единствено нещо от него 😁. Това,че написах какво ме е впечатлило у съседа ,не значи,че си представям някакъв щастлив семеен живот 😃

# 106
Изневяра ли е, ако правиш секс с мъжа си, а си представяш, че е инициативният комшия? Thinking
Така хем желаеща, хем получила.
А и той може да не е толкова добър "в спорта" като мъжа ти.

# 107
Разкостихте ме в коментарите😄

На мен ми се иска едно единствено нещо от него 😁. Това,че написах какво ме е впечатлило у съседа ,не значи,че си представям някакъв щастлив семеен живот 😃

На теб ти се иска той да стане друг човек, което няма как да стане.
Взела си го (вероятно) със сигурна работа някъде от която е доволен, съвестен човек - ти обаче си гониш дивото. Ми отиди и си разбий брака щом искаш. Ние тука не можем да те спрем.

# 108
  • София
Ехе, чак пък за разбиване на брак....
От мисъл до дейност може да минат години или никога да не се случи.

# 109
  • София
Авторке, какво и че ти се иска, си личи от 100 километра. Според мен си и личи, че хич не те свърта, колкото и да обясняваш, как няма да го направиш. Хич не си си седнала на гъза, а вилнеят емоции. И изобщо няма да се учудя, ако накрая намериш извинение да си начешаш крастата, защото в даден момент изливането по форуми няма да е достатъчно да удържи емоцията. И ако не я включиш тая глава в схемата, скоро ще четем друга тема. А дали не  искаш точно това?

# 110
И аз като я чета, нея хич не я свърта. Всеки се е заглеждал, хора сме.
Обаче тя пише с такава страст и такова начукване на канчето към мъжа й има ("само това ми се иска"), че е напълно възможно да му сложи рога. И аз мисля, че само с форума няма да се спре.

# 111
инициативен в случая ми звучи като синоним на много деен, с разнообразен, натоварен график, все нещо прави, някъде ходи, с някой говори, и чак авторката се е размечтала как той ще ѝ окаже чест - да я вмести в натовареното си ежедневие и ще намери време да си я представя гола .. Joy

# 112
  • София
Изневяра ли е, ако правиш секс с мъжа си, а си представяш, че е инициативният комшия? Thinking
Така хем желаеща, хем получила.
А и той може да не е толкова добър "в спорта" като мъжа ти.
Опитвала съм, ужасно ми се скапа представлението Joy . Щото домашния не е като дивия...и колкото и да си представяш, резултат няма.
Ма, дет се вика, да пробва. Може да има ефект.

# 113
Ехе, чак пък за разбиване на брак....
От мисъл до дейност може да минат години или никога да не се случи.
Абе не е баш така, понякога крачката е много мъничка и после колелото се завърта. И адреналина те държи, и се привързваш и си намираш оправдания - той мъжа смотан, на любовника жена му не му пуска... или пък е станала дебела и негрижовна.. оправдания бол и разбити семейства също.

# 114
Авторке, в първоначалното си питане се чудиш дали и той изпитва привличане към теб, което показва, че конят е в реката, работата е въпрос на желание от страна на съседа. Честно казано не вярвам мъжът да рискува със съседката, не знам дали въобще се замисля, че е в мокрите фантазии на някоя комшийка. Но по-добре. Като те чета, ако консумираш тая фантазия и съседът ти каже да си траеш и започне да те подминава по етажите, си готова да направиш панаира. Просто според мен не си от жените, които могат да треснат някой мъж и да го забравят, наречи го интуиция. Тъй че стискай палци съседът да не ти разчете желанията и да не поддаде на нишаните, че ще стане голям цирк. Не приемай съвети на жени да пробваш, че да ти мине. Това е опасен съвет, който по мое наблюдение при повечето жени не действа.

# 115
  • Пловдив
Аз мисля следното.

Няма логика човек преди да бъде семеен, да си харесва един, да си харесва втори, трети...а след като е семеен в следващите 30 години (ако им е писано) да не изпита влечение към никого вече! Няма логика, няма и математика.

Вече...дали нещо ще направи и ще се случи. И аз съм си харесвала така някои, но не съм се пробвала, още повече като се познавам как ме гризе съвестта, може би ще ида и ще кажа на мъжа ми самото си намерение преди да съм го направила Stuck Out Tongue Winking Eye

# 116
То по тази логика няма логика хората да се женят:)))

# 117
Човештинка..

Скрит текст:
......
Ако някой срещне някой

в цъфналата ръж

и целуне този някой

някого веднъж,

то нима ще знае всякой

де, кога веднъж

някого целувал някой

в цъфналата ръж?
Wink
Една съфорумка го беше постнала скоро в една друга тема и сега като видях заглавието на тази, това беше първото което ми изскочи.

# 118
Комшията на авторката изобщо не е инициативен. Много съм разочарован от него.
Авторката да поема повече течности, да не се обезводни по стълбището.
За другата колежка от фитнеса нищо няма да казвам. Тя е повечко сенситив.

# 119
То зависи и в кой аспект!Аз съм много инициативна като стане дума за сън😁

Общи условия

Активация на акаунт