Къде в Пловдив??? - 103

• 33 632
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
дооволни ли сте от тази туристическа агенция и става ли за моето начинание - шопинг в Одрин?

# 31
дооволни ли сте от тази туристическа агенция и става ли за моето начинание - шопинг в Одрин?
Да кажа, че само с Мем Травъл правим шопинг в Одрин. От години.

Моля,препоръчайте ми хотел или място за нощувка за двама,за една- две нощи средата на декември. В относителна близост до зала Сила,хората са с кола,да има и възможност за паркиране. Благодаря!
И хотел Алианс, и зала Сила имат паркинги. Едно до друго са.

# 32
Трябват ми коктейлни клечици,някой знае ли в кои магазини има,в Пепко може би?

# 33
  • Plovdiv
Джъмбо? Някое левче?

# 34
  • Пловдив
Лекси.

# 35
От Метро съм взимала коктейлни клечици.

# 36
В магазина за опаковки до Четвъртък пазара.

# 37
  • Пловдив
В dm също има.

# 38
Благодаря за отговора за хотел Алианц!
Къде да потърся мъжки тиранти,трябват ми за работни панталони,нещо непретенциозно и здраво.

# 39
Къде да потърся мъжки тиранти,трябват ми за работни панталони,нещо непретенциозно и здраво.
Вземи направо работен гащеризон. Няма да е яко с тиранти Simple Smile Simple Smile Играли сме го... Хич Simple Smile Simple Smile

# 40
Здравейте, къде мога да видя разписанието на линия 24?

# 41
  • Plovdiv
Момичта, препоръчайте ми място, от където да взема хубави коледни сладки, бонбони, абе сладка работи. Искам да взема за коледен подарък. Не е за сега, а за декември, ако сега още не са ги пуснали

# 42
Вземи направо работен гащеризон. Няма да е яко с тиранти Simple Smile Simple Smile Играли сме го... Хич Simple Smile Simple Smile
Има анцузи ,които се свличат,а няма как колан.
Гащеризони има, трябва ми вариант за долнище само.

# 43
LOLI{P}, всички магазини вече са заредени с коледни лакомства. Хипермаркетите имам предвид.

# 44
  • Plovdiv
LOLI{P}, всички магазини вече са заредени с коледни лакомства. Хипермаркетите имам предвид.
На мен ми се искаше да не е от масовките по магазините. Някоя сладкарничка или пекарна.

Общи условия

Активация на акаунт