Къде в Пловдив??? - 103

• 34 405
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
https://www.marica.bg/plovdiv/gradat/otvarqt-bul-hristo-botev-no … w6Gtoh9svLS09N924

Новият кмет е на власт.
Имам познат в Общината и той каза, че ще се ремонтира. Христо Ботев и Даме Груев ги отварят, но...

През надлез Родопи да, но 1 и 27 дали ще минават оттам? И как оттам пък ще въртят до Панаира и до последната им спирка хм...

Той, Бетонният Мост, ще бъде затворен, но не е уточнено кога. И със сигурност няма да е тази година 2023 Simple Smile  Сигурно към година ще го влачат , ако не и повече.
Цитат от статията:

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 21:39 от AniNe

# 61
  • Пловдив
Към момента няма постъпила информация за затваряне на Бетонния мост /поне в едната фирма превозвач/.
Лично аз не вярвам това да си случи скоро. Така тотално ще блокира града.
Не вярвам да затворят и Кючука от към транспорт, макар, че след последните кметове - в Пловдив всичко е възможно.

# 62
Някой с препоръка за агенция, човек за украса за детски рожден ден в ресторант?

# 63
Невероятни красоти създават.
https://www.radekor.com/

# 64
  • Пловдив

https://www.facebook.com/HandmadebyPetyaPapazyan

Момичето е от Войводиново, мъжа ѝ е фотограф.

# 65
  • Пловдив
Чики-Рики на Гладстон, до галерия Савов. Прави страхотни неща.

# 66
Какви са тези проверки на системите и сирените по никое време? Изкарах си акъла, но се чуват много по-ясно от друг път и са съвсем различни.

# 67
  • Тра-ла-ла
В Тракия се чува нечленоразделна реч с ехо 😶 Може би на открито е по-разбираемо.

# 68
Аз съм на закрито до ВХВП.

# 69
  • Пловдив
Диана Дафчева, прави украси за различни събития. Показвам някои неща, ако проявите интерес ще ви дам телефон на лично и линк към фейса ѝ /не всичко й е публично и не знам какво си вижда/

# 70
  • Пловдив
Какви са тези проверки на системите и сирените по никое време? Изкарах си акъла, но се чуват много по-ясно от друг път и са съвсем различни.

Вчера или завчера четох в новините, че ще правят тест на системата за оповестяване.
Другата седмица ще тестват в Пловдив системата с телефоните, на 29-ти май ще е за цялата страна.
Звукът е ужасен, у нас се разпищяха 4 телефона едновременно, когато активираха по погрешка системата в мрежата на Виваком .

# 71
  • Пловдив
Ако някой се интересува от кучешки аксесоари - има жестоки намаления или по-точно разпродажба на страшно много неща в Нечовешки магазин на Коматевско шосе. Има цели сектори с финална разпродажба. Взех два повода за по 5лв, намалени от 25 - в цял контейнер са и ровиш. Също има купички за по 2-5лв, четки за 5лв, дрешки за 10лв и много други неща.

# 72
Ако някой се интересува от кучешки аксесоари - има жестоки намаления или по-точно разпродажба на страшно много неща в Нечовешки магазин на Коматевско шосе. Има цели сектори с финална разпродажба. Взех два повода за по 5лв, намалени от 25 - в цял контейнер са и ровиш. Също има купички за по 2-5лв, четки за 5лв, дрешки за 10лв и много други неща.

И кучешки, и котешки Wink И аз минах днес от там и купих за котката пакети намалена храна.
 До колкото рзбрах,  разпродажбата ще продължи и утре - неделя 19-и Simple Smile

# 73
  • Тра-ла-ла
Тези промоции за всички Нечовешки магазини ли важат?

# 74
Само до 19-ти така ли?Жалко, че ще я изпусна тази разпродажба ☹️.
Сега ще видя онлайн дали няма намаление на аксесоарите.

Общи условия

Активация на акаунт