Къде в Пловдив??? - 103

• 34 535
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • plovdiv
Дами, знаете ли къде в "Тракия" има магазин за домашни потреби, който е добре зареден? Търся си купички, чинии, чаши на нормални цени. Не нещо луксозно.
Аз добавям и един точно до общината. Направо разногледа станах като влязох в него.
Може ли по-точно.Моля!

# 181
Дами, знаете ли къде в "Тракия" има магазин за домашни потреби, който е добре зареден? Търся си купички, чинии, чаши на нормални цени. Не нещо луксозно.
Аз добавям и един точно до общината. Направо разногледа станах като влязох в него.
Може ли по-точно.Моля!
Заставаш с лице пред общината. Тя се пада като на ъгъл. Тръгваш надясно. Има някакви сгради с магазинчета отдолу. Подминаваш едно магазинче хранителни стоки и малко след него се пада този с домашните потреби. Оградих го тук на снимка от картата, но е снимано лятото и от дърветата не се вижда.

# 182
  • plovdiv
Скрит текст:
Може ли по-точно.Моля!
Заставаш с лице пред общината. Тя се пада като на ъгъл. Тръгваш надясно. Има някакви сгради с магазинчета отдолу. Подминаваш едно магазинче хранителни стоки и малко след него се пада този с домашните потреби. Оградих го тук на снимка от картата, но е снимано лятото и от дърветата не се вижда.

Благодаря!!!

# 183
Има ли вече коледна елха и украса по главната?

# 184
# 185
  • Пловдив
Ще ми се преди всичко да разчистят центъра от счупените клони и паднали дървета.
По Капитан Райчо, Родопи и Богомил е брутално.

# 186
Имате ли информация, че пробивът при Централна гара се отменя, поради открити саркофази?

# 187
  • Plovdiv
От къде в Пловдив да взема хубава баклава за Коледа? Мислих сама да се пробвам, но ако има хубава някъде предпочитам да взема.

# 188
От къде в Пловдив да взема хубава баклава за Коледа? Мислих сама да се пробвам, но ако има хубава някъде предпочитам да взема.
От турските магазини

# 189
Има разкошна баклава в магазинче отстрани на пазара на Съединение. Може би преди 6 месеца го отвориха. Само баклава, баници, гевреци и подобни правят там на място.  И тази с шам фастък, и с орехи съм взимала. Баниците им също са много добри.

# 190
  • Пловдив
Имате ли информация, че пробивът при Централна гара се отменя, поради открити саркофази?
Днес четох, че е отворено, а към Руски и Иван Вазов се очаква преди Коледа.

# 191
  • Пловдив
Отворен е булевардът от горе. Не съм чула нищо за саркофази. Дева, ти къде го видя това? Не вярвам да го "отменят", най-много да се забави още. Нещо като на Брезовско шосе.
Баклава си правя сама. По Коледа предлагат по всички големи магазини и в някои сладкарници.

# 192
Здравейте! Може ли да ме ориентирате къде в Пловдив има магазини за килими и пътеки?

# 193
Един колега ми каза, та затова реших да ви питам, Dundi.

# 194
Здравейте! Може ли да ме ориентирате къде в Пловдив има магазини за килими и пътеки?
Последно купихме килим от Домко, на Пазарджишко шосе. Иначе в Изгрев има поне четири магазина около пазара. Зависи какво търсиш. На Руски с Гладстон, по диагонал на МОЛ Марково тепе имаше магазин за пътеки и килими на Сливен.

Общи условия

Активация на акаунт