Къде в Пловдив??? - 103

• 34 542
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
На 1.01 автобусите ще излизат след 8ч. сутринта. Да се има предвид, ако някой случайно чака автобус преди този час.
Иначе заповедта, че дните от 24 до 1.01 са с празнично разписание е качено като информация в сайта на общината на 22.12.
Повечето хора, скачат на фирмите превозвачи, но всичко това, което се случва в градския транспорт е под шапката на общината. Те са органът, който възлага и контролира.

# 526
То хубаво,обаче има хора които работят между празниците и не е особенно приятно да чакат по 40-50 мин.

# 527
Пеш, до някоя по-възлова спирка. За 40-50 минути се минава половината град.

# 528
  • Пловдив
То хубаво,обаче има хора които работят между празниците и не е особенно приятно да чакат по 40-50 мин.
Съгласна съм, споделям информацията, само защото всички плюят фирмите превозвачи, а всичко, се случва благодарение на общината.
Същевременно тия от общината често дрънкат врели некипели - като работеща система за безкондукторно таксуване, табла, ел.автобуси /чак примерни маршрути и разписания имаха/. Обещават на хората как масовия градски транспорт ще стане желан и предпочитан, а едновременно с това нищо не правят за да се случи.

# 529
Здравейте,

Да ви попитам вие от къде си купувате рамки за снимки/картини на по-сносни цени? Размерът, който търся е 40х60 или 50х70 ... но не ми се дават 30 40лв.за една рамка.. ще ми трябват поне 3 такива..

Благодаря ви и весело посрещане на новата година.

# 530
  • Майничка
От Юск, когато има намаления или от левчета, ако изпаднат.
Картините с масло обаче си ги давам в ателие, ако не са с рамки.

# 531
  • Пловдив
Здравейте,

Да ви попитам вие от къде си купувате рамки за снимки/картини на по-сносни цени? Размерът, който търся е 40х60 или 50х70 ... но не ми се дават 30 40лв.за една рамка.. ще ми трябват поне 3 такива..

Благодаря ви и весело посрещане на новата година.
Юск, но са без паспарту.
В Икеа са със.

# 532
Дайте препоръка от къде да поръчам торта на 2 етажа, като вторият да е бутафорен.

# 533
Дайте препоръка от къде да поръчам торта на 2 етажа, като вторият да е бутафорен.
Аз съм поръчвала от Toni's pastry(до Търговската гимназия), но първия етаж беше бутафорен и се заплаща определена сума, а втория етаж беше истински. Просто ми трябваше "обем", за това, което исках.

# 534
Според мен тортите на Toni’s pastry изобщо не отговорят на цените, които им искат. Имаш чувството, че ядеш най-ниско качество торта, а освен това тази на детето ми се разпадна, пък и фигурката беше доста грозно направена.

За долче мела не знам дали предлагат подобни услуги, но поне тортите им са вкусни.

# 535
Честита Нова година! С пожелания за най-вече здраве и много късмет.

Момичетата , има ли днес работещ офис на Изипей?

# 536
  • Пловдив
Честита Нова година. Да е здрава, мирна и благодатна.
Не вярвам да има работещ изи пей. А и да има, плащането ще се отрази утре.

# 537
Честита Нова Година! Christmas Tree
Този Изипей няма ли алтернатива? За какво точно се налага Изипей?

# 538
Превод чрез Риа, това е единственият вариант на получателя.

# 539
  • Пловдив
Момичета, трябва ми бижу за юбилей...тези магазинчета по моловете читави ли са?

Общи условия

Активация на акаунт