Къде в Пловдив??? - 103

• 33 981
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
hintt, от 36.6 аптеката на събота пазара съм купувала в спрей, но беше отдавна.

Ivilina7, с какъв размер трябва да бъде това огледало?

# 646
[/quote]

30-40 см ширина и дължина 130 - 140 - 150 см

# 647

[/quote]
Във Виденов това отговаря на критериите. Не може ли да се поръча да магазин, за да избегнеш куриер
https://videnov.bg/ogledalo-maksimo

# 648

Във Виденов това отговаря на критериите. Не може ли да се поръча да магазин, за да избегнеш куриер
https://videnov.bg/ogledalo-maksimo
[/quote]

Можели да се поръча до магазин ? Не знаех.

Като стигна до адрес за доставка не ми излиза възможност да поръчам до магазин, знаете ли как става ?

# 649
  • Пловдив
Аз съм поръчвала на място от магазин на Виденов в Пловдив за доставка на адрес в София. Те разнасят с техни бусове, не знам дали ползват куриери изобщо. Има и телефони, питайте.

# 650
Може да отидете на място във Виденов, да им покажете какво искате и те да пуснат поръчката, до тях.

# 651
Проблемът е,че не живея в България и просто исках да отида до магазин и да си го взема с мен тъй като нямам много време.. говорих с Виденов, но казаха, че доставка до адрес не ставало.

Благодаря ви все пак

# 652
Има много ателиета за рамкиране, може да минеш примерно през това на Чифте баня или има поне още две в Капана и да ги питаш, колко би ти струвало, ако те доставят огледалото.

# 653
От Виденов може да поръчате онлайн. Обаждат се по телефона, за да се уточни поръчката и са супер бързи с доставките.

# 654
Има много ателиета за рамкиране, може да минеш примерно през това на Чифте баня или има поне още две в Капана и да ги питаш, колко би ти струвало, ако те доставят огледалото.
Икея?

# 655
  • Пловдив
От утре 16.01 до 23.01 спира движението на МПС по южното платно на ул. Хаджи Димитър, в участъка от ул. Царевец до Коматевски транспортен възел.
Променени маршрути на линии: 12, 26, 29 и 222

# 656
  • Пловдив
Вижте в Икеа за такова огледало.

# 657
Гледах в Икеа .. но точно това, което си харесах черно 40 х 150 ... го няма в наличност .. ех, пуст късмет.

Знаете ли колко бързо зареждат онлайн магазина си? И дали изобщо си заслужава да чакам този точно артикул да е отново в наличност?

Благодаря

# 658
Попитайте по телефона или на място. Ще Ви кажат кога очакват наличност. Аз така търсих един шкаф, все без наличност, накрая питах служител. Тя провери, каза началото на октомври и наистина още първата седмица го имаше. Поръчах на място в магазина в Пловдив и дойде за по-малко от седмица.

# 659
Знаете ли къде се преместиха щандовете с книги втора ръка от площадчето на кръговото на гарата?

Общи условия

Активация на акаунт