КРУИЗИ /Тема 18/

• 56 071
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, някой може ли да препоръча фирма за обезщетение при закъснение на полет? Полетът Истанбул- Маями закъсня с повече от 5ч…

# 256
Обезщетението за закъснял полет е предвидено в регламент на ЕС. Полетът трябва да излита или каца в държава от ЕС или авиокомпанията да е лицензирана в ЕС.
Иначе в отговор на въпроса Ви Аероиск са ок.

# 257

Поздрав от Маями и най-големия кораб Icon of the Seas, който отплава днес, заедно с нашия MSC Seascape.

# 258
  • На зелено
Здравейте, аз се включвам с няколко въпроса.
Рим:
Някой дали е ползвал трансфер от Чиватавекия към Рим? Друг път сме пътували това разстояние с влака, но този път сме повече семейства с деца и бихме искали да имаме индивидуален трансфер.
Палма де Майорка:
Как стигате от порта до центъра? Някой да е ползвал таксита, тип бусче, ако да от къде/как ги поръчахте? * Последният ми въпрос отпада, намерих това, което ми трябваше като инфо

Благодаря предварително на отзовалите се

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 13:03 от Rovaniemi

# 259
  • Бургас
Здравейте, аз се включвам с няколко въпроса.
Рим:
Някой дали е ползвал трансфер от Чиватавекия към Рим? Друг път сме пътували това разстояние с влака, но този път сме повече семейства с деца и бихме искали да имаме индивидуален трансфер.
Палма де Майорка:
Как стигате от порта до центъра? Някой да е ползвал таксита, тип бусче, ако да от къде/как ги поръчахте? * Последният ми въпрос отпада, намерих това, което ми трябваше като инфо

Благодаря предварително на отзовалите се
Преди години от тук взех този номер - +393493739069 и съм доволна. Също бяхме група и ни посрещна на летище до хотела, а на следващия ден от хотела до пристанището. Всичко беше точно. Предварително се уговорихме за цената.
Иначе на порта в Палма беше пълно с таксита и бусове, които правят и индивидуални екскурзии, според това, което търсите.

# 260
  • Sofia

Поздрав от Маями и най-големия кораб Icon of the Seas, който отплава днес, заедно с нашия MSC Seascape.

Щастливо плаване!
Даваха го Icon of the Seas по нашата телевизия даже като голяма сензация!

# 261
В деня по море имам малко време да пиша. Много препоръчвам пакет интернет по 100 долара/ устройство е за целия круиз, ако се вземе предварително. Иначе на кораба е по 25 долара/ ден.
Ъпгрейднахме ауреа, което за мен в дни като този е супер предимство, защото ползваме шатра, докато в общите части няма даже свободен стол.

# 262
  • Русе
Ъпгрейта, колко време преди круиза го направихте?
Имаше ли някаква отстъпка от стандартната цена?

# 263
Ъпгрейта, колко време преди круиза го направихте?
Имаше ли някаква отстъпка от стандартната цена?
Получихме имейл от upgrade MSC и там наддаваш. Мин. Сума беше 150 евро на човек, ние сложихме по 200 евро и една седмица преди круиза получихме имейл, че са на ъпгрейднали. Новата каюта беше на същия дек- 9.

# 264
  • София
mim4eto_84, ауреа имат май отделен ресторант и достъп до спа?
Когато имаш време разкажи повечко за този клас кабини и като цяло какъв стана бюджета за целия круиз?

# 265
mim4eto_84, ауреа имат май отделен ресторант и достъп до спа?
Когато имаш време разкажи повечко за този клас кабини и като цяло какъв стана бюджета за целия круиз?
Aurea experience:
All "Fantastica" experience benefits
Welcome package with prosecco & chocolate
24-hour room service (delivery for free, dishes on payment)
My Choice Dining: Free time dining in a dedicated area in the main restaurant
Free access to the TOP sun deck
Bathrobe and slippers in each stateroom
Selection of pillows
For adults: free access to thermal area
40 % discount on a dedicated Spa prepaid package and 10 % discount on all spa treatments purchased on board
Preferred check-in and luggage on embarkation day in MSC Cruises home ports (not available in all ports)
Има отделен ресторант, в който може по всяко време да вечеряш. Термална зона в СПА ползваш- сауни, парна баня, басейн, външна зона с джакузи, външна зона и бар, на които винаги има място, кабините са в предната част на кораба, нашата кабина се падна с много голям балкон, и има и други намаления от СПА и процедури, от които не сме се възползвали,
Като цяло круиза беше 800 евро/ човек/ балкон с такси и бакшиши и плюс тези 200 евро за ауреата.

# 266
За гръцки острови имаме избор между 2 кораба-CELESTYAL JOURNEY или Costa Fortuna,кой от двата да изберем?Разликите са и леко в маршрута-по единия има Истанбул и Родос,по другия-Кушадасъ и Милос.

# 267
За гръцки острови имаме избор между 2 кораба-CELESTYAL JOURNEY или Costa Fortuna,кой от двата да изберем?Разликите са и леко в маршрута-по единия има Истанбул и Родос,по другия-Кушадасъ и Милос.

Може ли линк към първия?

# 268
  • тук-там
Привет. Има ли на корабите нещо като интернет клубове? Да си платиш за един час и да си свършиш работата.  Не ми се иска да плащам за интернет пакет, тъй като по-голямата част от времето няма да сме на кораба и ще си ползвам местна sim.  
От каютите в закрит коридор ли се излиза/ като в хотел/ или си направо на палубата?  Пушач съм и ми е важно.

Тъпи въпроси, ама като за първи път.... Коста Пасифика е кораба.

# 269
  • Sofia
Има бизнес центрове, може би там ще може да платиш почасово интернет.
От каютите се излиза в коридори, виж в youtube клипчета, със сигурност има и на Пасифика. Освен това не е позволено пушенето на всяка палуба, трябва да провериш къде са позволените места (или, ако сте в каюта с балкон, да пушиш криминално на бакона…).

Общи условия

Активация на акаунт