КРУИЗИ /Тема 18/

• 56 042
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Супер изкушаваща е.
Ние сме били на Регал Принцес - леко пенсионерски кораб, но маршрута е страхотен.
И ние бяхме на Рийгал на едно от първите му плавания - на нас ни хареса! Тази цена я няма никъде другаде, преференциална е само за Вива.
Не се сдържах и букнах вече! Видях, че са се изчерпали наличните кабини на 2-та по-високи дека.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 13:40 от yav4e_mrav4e

# 241
  • София
Здравейте,
Търся круиз Северна Европа - норвежките фиорди. Най-изгодно ми излиза с  Коста. Някой правил ли е круиз с Коста Диадема, за да ми даде подробности за кораба? Няма да ползваме пакет за напитки, защото ще сме аз и дъщеря ми, която е на 16години. Круиза ни ще е в периода 07.09.2024-14.09.2024г. Май ще е малко студено през този период, но нямаме друга възможност. Моля за съвети от хора, които са правили подобен круиз с тази компания.

Може ли линк към круиза? Благодаря!

# 242
Здравейте,
Търся круиз Северна Европа - норвежките фиорди. Най-изгодно ми излиза с  Коста. Някой правил ли е круиз с Коста Диадема, за да ми даде подробности за кораба? Няма да ползваме пакет за напитки, защото ще сме аз и дъщеря ми, която е на 16години. Круиза ни ще е в периода 07.09.2024-14.09.2024г. Май ще е малко студено през този период, но нямаме друга възможност. Моля за съвети от хора, които са правили подобен круиз с тази компания.

Точно на Коста Диадема се качваме на 30-ти август до 6-ти септември от Кил.Ще следя и аз за отзиви.И аз ще съм сама с тогава почти 11 годишната си дъщеря.Ние взехме напитки.Резервирах началото на октомври и тогава имаше някаква промоция и пълен пакет напитки ни излезе около 250 евро за двете.Реших,че си заслужава.Може и да съм се набутала,ще видим.За първи път ще сме на круиз.

# 243
Аз за сега ви следя и ви се радвам,надявам се и аз да се похваля с нещо скоро!

# 244
  • тук-там
За нас ще е първи круиз. Нямам никаква представа от кораба и разположението в него. Има снимки, ама...
Коста Пасифика- моля някой да даде мнение.  Предполагам има асансьори, не само на едно място. Придвижването вътре на кораба... Има ли обособени места за пушачи.... Слота ни за качване е 17 ч. Тръгва в 23.59 Ако закъснеем след 17 какво се случва?

Много ли са стриктни когато се връщаш от брега относно качване на напитки... Вода, примерно, безалкохолно, бира....
Ще съм благодарна и на примерни цени на напитките на борда. Не съм взела пакет с напитки.

Круиза е Доминикана -Ямайка -Търкс - Доминикана. Някакви съвети за интернет? По скоро на брега отколкото на кораба.

Благодаря, че ме изчетохте.

# 245
  • Sofia
За интернет на сушата - AirAlo.
За качването, трябва да видите до колко часа продължава check in-a и ако е до по - късно, можете да се кажите и след 17ч.
Асансьори има на повече места, можеш да потърсиш в гугъл план на кораба и да погледнеш кое къде се пада, спрямо кабината ви.
Цените на напитките и пакетите може би има къде да видиш в сайта/приложението на Коста.
За вода и безалкохолни никога не са ни правили проблем,  алкохола по - често го взимат и го връщат вечерта преди да приключи круиза.

# 246
Пътували сме на Фашиноза, а с Пасифика са кораби близнаци. Изключително удобен кораб. Асансьори има много и няма струпване на хора.
Не сме пушачи , но на външната палуба се пуши и на вътрешния басейн има отделени места за пушачи.
За качването и за напитките са ви отговорили.
Как ще пътувате до там?
Замислям Карибите за догодина.

# 247
  • тук-там
Shantal,  ivanova 1234 благодаря ви.
Ще летим с w2fly от Мадрид - директен.   Кацане в Пунта Кана, круиз от Ла Романа и връщане от Санто Доминго.  Така излизе най изгодно, а и ще имаме време да обиколим и трите места освен круиза.

# 248
При чекиране на MSC през апликацията не ми приема снимката. Дава само ERROR. Някой знае ли какъв е проблемът и защо не става?

# 249
  • гр. София
Пробвайте през компютър. Размер, формат на снимката според изискванията ли са?

# 250
  • Враца
Имам 2 въпроса. Круизът ще е с Коста Смералда.
Първият въпрос е къде мога да вида дали плащането на втората част от цената е прието от тях. Не получих потвърждение. Нито на компа, нито в приложението се ориентирам.
Второ- къде са обявени цените на екскурзиите и на разните пакети. Всичко описано подробно, но цени няма никъде...

# 251
  • Русе
Някой да е резервирал от този сайт https://www.e-hoi.de ?
Харесах круиз и писах за оферта за трима възрастни, но никой не ми отговори два дни. Днес отново изпратих запитване и чакам. Вероятно трябва да направя директна резервация, но не знам как ще ми се направи отстъпка за клубно ниво.

# 252
Първият въпрос е къде мога да вида дали плащането на втората част от цената е прието от тях. Не получих потвърждение. Нито на компа, нито в приложението се ориентирам.
Второ- къде са обявени цените на екскурзиите и на разните пакети. Всичко описано подробно, но цени няма никъде...
Долащането ще бъде отразено в приложението до  няколко дни. Пак в приложението или в Му Costa може за заявите и екскурзиите и напитките.

# 253
  • Враца
Долащането ще бъде отразено в приложението до  няколко дни. Пак в приложението или в Му Costa може за заявите и екскурзиите и напитките.

Благодаря. Но аз моля за конкретна насока в кое подменю се виждат платените суми и къде се виждат цените на екскурзиите и доп. пакети.

# 254
В менюто Meine Zahlung или подобно . Там може да си видиш баланса по сметката. А за екскурзии и пакети -Ekskursion/ Drinks.

Общи условия

Активация на акаунт