💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 625
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 290
  • При семейството си
Ахааа, е аз този изтекъл сценарий не го знам.
Коментира се в една друга тема. За спойлери.

# 1 291
Сега ще ме "хапнете", но да си напиша и аз мнението.
И какво се очаква във водна битка? Мишо гребе с едната болна ръка, с другата държи пояса. Рълев зад него се бута и съответно побада  под мощната дясна ръка на Мишо. Представям си в този момент с каква сила гребе Мишо, защото действа само с тази ръка.
Самичък не се ли пазиш от нараняване, не може да очакваш друг да те пази. То е като във футбола. Добрият играч е длъжен да може да пази първо себе си от набезите на другите на терена. В противен случай си вън от играта. А може би Рълев очакваше да го пазят, както Дунев го направи.
За разлика от Радо, Мишо не ми е любимец, но в тази битка Рълев сам не се опази.

Казах го Simple Smile Simple Smile
Абсолютно, да не говорим, че Мишо е с бинтована ръка и няма пълно усещане какво прави с нея.
Неговите единоборства бяха по-груби от една страна, защото никой не се опитваше да се състезава с него при плуването и борбата беше при пилоните. И да, от друга си е по-агресивен, не може да се отрече. Но ако е било чак толкова грубо, има кой да се намеси - явно не е било.
Пък и точно Рълев е доста лесно да го контузиш на това място Trollface

И да, това щях да го напиша, който и да беше играл така.

# 1 292
Честно да ви кажа, не знам как го правят това всеки сезон "сините" да са толкова отвратителни. Ама всеки един сезон бе!
Ето сега дори крайно неприятните Вила и Марто са при "червените" и пак са по-симпатични от тези усмихнати измамници.

Всичко може да се обобщи с фразата на Мишката: "Кво да направя ся, на съвет ли да ходиме"... И оня, достойният, маже след него... Отврат!!!

# 1 293
  • Някъде там...
Хм, на мен обикновено точно сините са ми симпатични. Joy
Тази година за сефте нямам любим отбор. Но се усещам, че досега не ми бяха приятни сините, а в момента червените. Явно Мартин е виновен.

# 1 294
  • София
Не е ли другата седмица обединението?

И аз съм винаги за сините, тази година ги събраха от неприятен по-неприятен! Представете си, щом виках за Мартин срещу Момчил днес! Flushed (нищо лично, Момчи, исках сините да загубят).

# 1 295
Не е ли другата седмица обединението?

И аз съм винаги за сините, тази година ги събраха от неприятен по-неприятен! Представете си, щом виках за Мартин срещу Момчил днес! Flushed (нищо лично, Момчи, исках сините да загубят).
Ех,  лято! , направо ми скри слънцето Simple Smile Как ще искаш Мартин да победи Момчи Blue Heart ?
И аз винаги съм харесвала сините. Някак там са основните действащи лица, които "отнасят" сезона и винаги е интересно при тях.

# 1 296
  • София
Защото се опасявах, че номиниран ще е Благо, при това измамен от хитрия Мартин.Grinning

# 1 297
  • София
Ясно, но това кой участник в кой отбор да бъде не го ли решава Продукцията?
без съмнение Grinning
Това някой някъде го обясни.
Като цяло в старейшините,съответно на името трябва да влезнат по- възрастните от двойките.
Всичко е готово,знаме,име.Преди битката се разбира,че има един -единствен,който може да нареди кубчето на рубик-ситият лъв Simple Smile
И той се разменя с брат си,нищо че е по-младият от двамата,защото по условие победителят прави племето старейшини,а другите отиват на Светилището
Другата размяна е Румен с Мудева.Защо се е състояла-това не разбрах Simple Smile

# 1 298
Като цяло в старейшините,съответно на името трябва да влезнат по- възрастните от двойките.
Всичко е готово,знаме,име.Преди битката се разбира,че има един -единствен,който може да нареди кубчето на рубик-ситият лъв Simple Smile
И той се разменя с брат си,нищо че е по-младият от двамата,защото по условие победителят прави племето старейшини,а другите отиват на Светилището
Другата размяна е Румен с Мудева.Защо се е състояла-това не разбрах Simple Smile
Защото иначе би трябвало Виолета да отиде при Амазонките, за да бъдат изцяло женско племе, но така се погубваше шансът към тях да се присъедини мъж по обичайните правила.

За мен тази битка за това кои да отидат в племената и кои на Чистилището е най-нагласеното нещо за всички сезони. Само си представете другият отбор да бе наредил кубчето на Рубик и племе с името Старейшини да се състои от 20-годишните Михаил, Никол Дунева и Николай Рълев, а 50-годишните Дунев и Виолета да са на балнеолечение на камънака.

# 1 299
  • При семейството си
Ясно, но това кой участник в кой отбор да бъде не го ли решава Продукцията?
без съмнение Grinning
Защото трябваше да са равен брой племената, а едното беше изцяло с Амазонки. Така си мисля.
В тази битка за Чистилището и влизането в основните племена много очевидно се видя сценария.
Едит: Писали сме едновременно.

# 1 300
  • Stockholm
Сега ще ме "хапнете", но да си напиша и аз мнението.
И какво се очаква във водна битка? Мишо гребе с едната болна ръка, с другата държи пояса. Рълев зад него се бута и съответно побада  под мощната дясна ръка на Мишо. Представям си в този момент с каква сила гребе Мишо, защото действа само с тази ръка.
Самичък не се ли пазиш от нараняване, не може да очакваш друг да те пази. То е като във футбола. Добрият играч е длъжен да може да пази първо себе си от набезите на другите на терена. В противен случай си вън от играта. А може би Рълев очакваше да го пазят, както Дунев го направи.
За разлика от Радо, Мишо не ми е любимец, но в тази битка Рълев сам не се опази.

Казах го Simple Smile Simple Smile
Абсолютно, да не говорим, че Мишо е с бинтована ръка и няма пълно усещане какво прави с нея.
Неговите единоборства бяха по-груби от една страна, защото никой не се опитваше да се състезава с него при плуването и борбата беше при пилоните. И да, от друга си е по-агресивен, не може да се отрече. Но ако е било чак толкова грубо, има кой да се намеси - явно не е било.
Пък и точно Рълев е доста лесно да го контузиш на това място Trollface

И да, това щях да го напиша, който и да беше играл така.
При това на Рълев не му се побеждаваше ама хич. Нарочно или не, той си знае. Та и това могат да го пишат към измамите.

# 1 301
Привет банда, може да сте го коментирали извинявам се,но после ще ви чета.На въпроса ,в началото на епизода Рълев е с разбит нос ,после виждаме че реално го разбива в битката.Та мисълта ми е правят си каквото си искат с монтажа , колко ли още неща са далече от истината благодарение на него.Не че откривам топлата вода де , но все пак този път беше много очевидно.

# 1 302
Мен ми хареса битката.
Момчи надхитри Рълев добре, но най- тактична и хитра точка е в актива на Вики. Момчи с изключително точен обобщаваш коментар за Мастагара, очаквани точки за него.Височината винаги има предимство в тази игра трудно някой може да го победи моделчето ми.
В потрес съм от синхрона на Денислава. : И тя започва да вика уааа и аз отгоре уаааа. Не знае много български думички момичето и с възклицания и жаргонни думи ги замества . И да наречеш майка си куче ме остави без думи.
Мартин като примадона охкаше на битката с Момчи. Много се издразних на какво му пляскат той почти до пилона беше и не успя да го пипне. Инат бил " голямо геройство " , чак и сам си се похвали да не би някой да пропусне, че е дал отпор на Момчи. Ами тя Теди трябва с корона да се окичи  тогава. Браво ,че победи ниският Дунев и дотам. Мишо си го понатупа в това поне спор няма.😁 Аз с Рълев удар не видях , а по- скоро избутване, ама Мартин изяде някой и друг токат.  Но отново отвратителните скандали на Мартин се наложи да видя , егати и долният човечец  каквото пипне го опорочава. Развали ми цялата игра накрая. Ами страх си го е от елиминации натикаха го в ъгъла и каквито и отчаяни опити да прави с дребните си манипулации в моите очи повече се излага. И пак отиде при Мастагара да си пробва номерата , само там могат да му минат. Ама както Вила каза, как пък малко не го досрамя довчера го плю, а сега ходи уж акъл да му наливал.🤫 Да бе повЕрвах ти.🧐 Много ми е антипатичен този човечец и не стига , че половината епизод е зает с негови синхрони, ами и на битките взеха да ги пускат .🤮 И това ми развалиха.😪 Браво на моделчето ми за представянето на играта и на  съвета и гласуването срещу злодей номер 1. Очарователен словесен отпор му даде.💪😃

Много слаба игра сравнение с миналогодишната, а пък много хвалебствени възхвали се изрецитираха. Няма лошо, ама старите фенове знаем не могат ни излъга.😉😁

# 1 303
  • софия
В тази фаза циклите са на 4 снимачни дена. Първи ден териториална битка. Втори капитанска и първа номнационна + съвет. Трети ден сутринта лаптопа и втора номинационна + съвет. Четвърти елиминационна.
 За това и Рълев беше с разбит нос на сутрешното кафепиене с лаптоп.

# 1 304
В тази фаза циклите са на 4 снимачни дена. Първи ден териториална битка. Втори капитанска и първа номнационна + съвет. Трети ден сутринта лаптопа и втора номинационна + съвет. Четвърти елиминационна.
 За това и Рълев беше с разбит нос на сутрешното кафепиене с лаптоп.

Да предположих ,че е нещо подобно.Благодарско за разяснението.

Общи условия

Активация на акаунт