💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 670
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 485
Мастагарков не е мълчал по въпроса. И той каза, че Моми мами. Клетви, клетви......... Но те освен да се дават, трябва и да се изпълняват.
Момчил сега нека не се напряга в играта. На никого не е длъжен. Да се бият неговите от синия отбор. Нали и те са все можещи. Да отиват на съвет, след като и те мълчаха.

# 1 486
  • Stockholm
Какво си е да полееш с помия един свестен човек, само защото си комплексар. Нямам предвид този смешник Мартин- въздухът под налягане, а имам предвид продукцията е екипът им редактори и детски психолози. Такова нещо в нормална държава не би се излъчило! Публична психоатака преди игра и тенденциозно злонамерено отношение. Дори към истински престъпници не се прави така. Баси перверзията.

# 1 487
Аз му вярвам.
Че ще ги отсвири всички.
Ама много му вярвам.
Това злобата и завистта са голям порок....

И защо споменаха Мастагар, като той снощи мълча? И сега мълча, а можеше да се обади и да защити Момчил, как беше - арената ще изоре....е, за 987654321 път от страх да не се изложи пред хората, си мълча като .....пффф, верно “грозни хора“.
Защото все пак спомена нещо такова ва Теодора, макар и с друга цел.

# 1 488
Казаха Олимпийци! И Дунев се събуди😂😂😂😂

# 1 489
Абсолютно излишно и нагласено е всичко това с Момчи.
Дъно!

# 1 490
Много ми стана гадно за Момчил. Харесвам него и Рълев. Не съм съгласна с тези обвинения. Да, има си самочувствие но има и защо да го има. Най добрият сред Старейшините. Както Рълев е най добрият сред Гладиаторите.

# 1 491
Не мисля,че ще си причиня друг сезон от тая пародия.

# 1 492
Според мен от продукцията искат да предизвикат Момчи да покаже някаква емоция. Ралица снощи доста се забавляваше с обвиненията на Мартин.

# 1 493
Това с държането на варела, където си помагал с две ръце не е мамене. Първо го виждат всички и второ е инстинкт като усетиш, че изпускаш да хванеш с две ръце. Като е такъв проблем трябваше Димо да му каже, че отпада.
Мартин е токсичен, злобен интригант.

# 1 494
На мен ми направи впечатление, че Димо или си е затворил очите нарочно или не го е видял. Да пуснат повторението. То сега не се брои за измама а е трябвало да го кажат още по време на битката.
Както се казва след дъжд качулка. Мартин да беше споменал още тогава след играта имаше доста опции да го направи. 🙃

# 1 495
Момчи го признавам за силен обаче много му се вдигна самочувствието и "сит лъв" ми се набива при всяка битка вече.
Най-мразя самочувствие без покритие !!

И аз. Само че при Момчил е с покритие. Wink

# 1 496
Рълев в гащите ли е пъхнал диска.
Ми ако се пльосне. Ще си направи хм...  беля
А усети се и го захапала. Нали.. пак може да се пльосне и да си направи беля, ама зъби ще си направи, докато в гащите... нали

# 1 497
  • Другата България
А, то не е било снощи, ясно.
Благодаря.

Значи, ако някой има инфо дали до края на смехотворния сериал във всеки епизод на всеки съвет ще се повтаря това за Момчил и какъв шмекер е, моля да ми изпрати ЛС да знам, да ги зануля финално. Така или иначе знам кой е победителят, не ми се гледа повече хейт и смрад.
За да отклоним вниманието от Мартин и Вила, а и от .....контузения Рълев, който няма нищо против да играе с тях и да праща доскорошните си съюзници в къщи, дай да се съсредоточим.....кой пореден епизод вече върху Момчил!
А пък това за зрителите, дето не може да ги излъже някой, направо обра всички точки. Ралица надали има идея колко е права. Тъпите им приказки не хващат дикиш, точно защото зрителите няма как да ги излъжат нито Ралица, нито Димо, нито продуцентите.

Броя колко пъти Димо повтори колко “страхотен е Рълев“. Дотук 3. Joy

# 1 498
Старейшините падат,Момчи иска да го номинират,отива и набива шута на Елвиса.Възможно ли е да го отиграят така?

# 1 499
,,бИтон стИ хора,,:joy:Joy

Общи условия

Активация на акаунт