💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 513
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Това което най най най ме дразни е че продукцията мисли зрителите за прости и  лесни за манипулация!
Лошото е че поне 90% от тези зрители ще се вържат та стой та гледай.
Останалите 10% са мислещите хора и те няма как да се вържат на толкова евтини манипулации и монтажи. И голяма част от тези 10% са именно в този форум JoyJoyJoy

# 1 591
Аз не мисля, че Момчил е измамник, но не е и извор на феърплей и това е ясно. Мен лично като играч ми е безразличен, но продукцията успява засега да го очерни - доста хейт отнася във фейса в момента.

# 1 592
Е, то не може само да се скатаваш и да си безгласна буква,Оряшкова.
Чак пусна и сълзи !!!

# 1 593
  • Sofia
Тези колкото и пъти да си напишат в сценария, че са най-достойното предаване в ефира и колкото и пъти да извият ръцете на участниците си да го кажат, нама да се превърнат в нищо повече от евтина, фалшива, селска вечеринка, с елементи на сеир.

# 1 594
Момчил може би този ден е разбрал, че няма да бъде допуснато да стане победител.

# 1 595
  • BG-DE
Оряшкова как иска да има грошове като не ходи на битки 😂

# 1 596
  • Някъде в Матрицата
Оффф, де бляха блюстителите на чесността и пазителите на правилата, докато Момчил е хитрувал и защо не го наказаха своевременно? Да го бяха санкционирали тогава, а сега си е само мъмрене. Ама трябва да мъмрят този, който е дал баницата, а не който я е ял.

# 1 597
Вики, време ти е да си ходиш миличка! На една битка не си излязла, ама Момчил да не се криел зад жените и да ходи да ви защити Joy

# 1 598
Дори Денислава гласува за Оряшкова… накъдето я повее вятъра. Момчил никой не му признава много елиминационни, на които го пращаха и той се връщаше, защо да се крие той.

# 1 599
  • София
Какъв е проблемът Мимето да отиде на елиминация? До финала ли ще се крета зад храстите. Отиваш, биеш се, побеждаваш, връщаш се.

# 1 600
Има ли коалиции? Това сериозен въпрос на водещата ли трябваше да е?

# 1 601
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тия до вчера шушу-мушу с Мартин, сега вече да го изхвърлят от играта искали. Пълни шушумиги. Мария и тя все мъжете да ходели да ги пазят, айде баста вече бе. И тая продукция колкото и да чернеят със смешните си доводи Момчил, пак ще си е любимец на публиката.
Денислава е толкова жалка, толкова. Горкия бил Дунев,  от това което бил му причинил Мартин 🤦🏻♀ А тя къде беше през това време в медитация ли.

# 1 602
Ралица само Виолета я затапва качествено. Една от малкото причини да и се кефя на макс!!

# 1 603
Оряшкова ,,Гласувам за Момчил защото има най- много физически качества"...и по- рано ,,Момчил няма място на финал".
2:0 за продукцията срещу Момчил.
Наистина ни взеха за амеби...на път съм да ме откажат да гледам

# 1 604
Миналият сезон победителят се затваряше в стаи с момиченца по 40 килограма и ги заплашваше с бой, ако играят срещу него, ама иначе победителя трябва да е достоен.
А да и Момчил трябва да се доказва като Мастъгарков да ходи всяка седмица на елиминации, защото жените трябва да се пазят, защото нали равенство между половете.

Общи условия

Активация на акаунт