💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 513
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 1 875
Оказва се, че от предаването не могат да си водят статистиката ли? Или разчитат, че никой не би се занимавал.

# 1 876
И по другата засегната тема - жена няма начин да победи в такъв смесен формат, ако ще и нинджа да е. Не случайно в спорта мъже и жени се състезават отделно. Единственият шанс за жена победител е съвсем безогледно бутане и дирижиране на нещата. Чела съм, че в други подобни формати има двама победители - при мъжете и при жените.  Разбира се, има и възможност за някакви супер професионално премерени игри с много женски елементи, но не мога да си го представя. Особено от нашите продуценти.

Само че аз не казах "да победи", а "да стигне до финал".

Един бърз поглед в Уикипедия показва, че в оригиналния формат от 19 сезона в 6 са победили жени. Особеното там е, че след като останат двама не се състезават помежду си за титлата, а се прибират в Колумбия и в едно заключително шоу победителят се избира чрез гласуване. Той печели паричната награда, а останалият втори - автомобил.

# 1 877
Значи ако битката на Мартин и Оряшкова доближи тази на Крум и Агонцев от Сървайвър, ще съм им направо благодарна! Joy

# 1 878
Имаме ли статистика Юлиян колко победи има ? във фейса няколко човека бяха написали, че е с 26. Но първи сезон реално е забравен от продукцията и затова Момчи се води рекордьор, ако наистина е с 26 де.
Аз попаднах на клипче в инстаграм, в което Александра Сърчаджиева говори с Юлиан и му казва, че е рекордьор с 26 победи. Не обърнах внимание от кого е споделено.
И една снимка от преди малко, която няма да споделя за последен път Wink

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 18:22 от Sugarchen

# 1 879
Мисля, че победите на Юли бяха 21 или 22 (като не броим преиграните финали 😎). Няма ни го Bengun 🥺. Но сравнението е нелогично, защото тогава и битките бяха по-малко. Нямаше съюзнически. А и за мене е от значение дали елиминираш "плявата"... добре де, груба съм... "пълнежа" в първа фаза, или силни участници от втора фаза. Или дори трета. Макар че Венцислава си беше абсолютна... 🤪... абсолютен пълнеж, достигнал до трета фаза заради коалиция.
Недейте да ходите по гайдата на "любимата" продукция и да скачате едни срещу други, "защитавайки" любимеца си, като "оплювате"... добре де... като го сравнявате с другия. Нали е ясно, че продукцията точно това цели - две агитки, които да се хванат за косите и да генерират... коментари. Помните какво ставаше в първи сезон между феновете по "оста" 🤪 Юлиян - Веско. А после Юлиян - Добрин. Втори сезон го проспаха, но в трети имахме Андрей - Симеон, а в четвърти ново избухване с Алексата - Фифо/ Гого. (Макар че Жорката ги изненада и си беше терминаторът във втора и трета фаза.) И понеже от сегашния каст няма такъв сблъсък, трябва да се създаде. Хоп, прави се интрига между участниците и скандалче между феновете. Ей го и "измамника" Момчил, чиито фенове ще нападат... Рълев... и обратното. И така и става - ако се изкаже някакво неодобрение към Момчил, веднага има коментар, ама Рълев.... не знам си какво. И обратното. Всичко е толкова изсмукано от пръстите. За "маменето" на Момчил:
- завъртането с крак е правено и от други, но те са фон, тъй че няма смисъл да се изтъква;
- Амазонките, като забиха на едно хвърляне на ласо, една хвърляше за играта, а друга отстрани "тренираше", но те са фон и няма смисъл да се изтъква. За разлика от тези на Денислава.
- за хващането на въжето с две ръце на битката за спасение Момчил си беше за дисквалификация, но не го отстраниха, за да му/ни навират в лицето измамата му.

Тъй че нека не се хапем помежду си, а (за)дружно да хапем продукцията! ✌️

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 17:59 от Bilyana14.

# 1 880
  • София

ГОже БОсподи!
Да съм за Мартин, вместо за Оряшкова?!?
Това, ако някой ми го беше казал в началото нямаше да му повярвам. Не, че съм кой знае колко голям фен и следя с интерес, ама колко низко трябва да си паднал, че зрителят да се надява ти да паднеш пред такъв като Мартин?
Защото определено не съм единствена!
Мале, Оряшкова, резил! Язък ти за спортните постижения!

# 1 881
  • София
Мишо ме учуди, че избра да играе с мъжете, той не беше близък с тях, имаше идеална възможност да остане с Дени и тя да действа жените. Малко щяха да го нахранят зрителите после, но на финал с жени е по-лесно. Освен ако не е много морска битката, Момчил и Дунев са по-силни. Мишо често нещо обърква или забива.

# 1 882
  • софия
За Мишо - вчера на съвета каза на Дени, че нормално, по-близък си е с мъжете.
Тук от Неделчо преписвам - и той коментира, че Момчил първо Мишо посочи като заслужил финалите.  Вика - пред нас зрителите те двамата не повече от пет изречения са си разменили, кога се се"опознали" , нещо от сорта беше. Вероятно зад кадър доста са си контактували и по- близки са си били от показаното.
Мишо си играе с Дени, но не е близък с другите момичета.
Дунев също ми се струваше нелеп с очакванията си  Мишо да е на негова страна.
Но вероятно не е било толкова неоснователно.

Нямам тръпка за битката довечера. Confused

Bilyana14, Hug
че аз те лайкнах там, кога те изтриха тия бързаци.... Joy

Sugarchen Hug прекрасна снимка Heart , качвай я пак.  И аз си я "копвам" и слагам повторно тук, в съгласие с Биляна 14 за "хапане" по Продукцията... GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 883
freespirit, ще я качвам, умишлено оставих и посланието, написано от Момчи Simple Smile
Bilyana14, не мога да го кажа по-добре от теб. Wink

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 21:18 от Sugarchen

# 1 884
  • Sofia
аз лично искам аз да спечеля, не знам за вас Grinning

# 1 885
  • Някъде там...
Мишо и Момчи видимо са близки, нищо че не са ни показвали кога и как са се сближили. Мишо се радваше най-много от всички, когато се прибра Момчи от кастинг битката. И като цяло от жестовете и от езика на тялото и на двамата винаги съм оставала с впечатлението, че се разбират.
Аз май не съм за никого днес. И двамата ако има как да си тръгнат... Иначе продукцията си я храня и в ИГ, и във фейса. С кеф.

# 1 886
Снимката на сезона! Докато феновете на Момчил и Рълев се карат кой е по-велик...

# 1 887
  • Paris
аз лично искам аз да спечеля, не знам за вас Grinning
Успех! 😀

# 1 888
Имаме ли статистика Юлиян колко победи има ? във фейса няколко човека бяха написали, че е с 26. Но първи сезон реално е забравен от продукцията и затова Момчи се води рекордьор, ако наистина е с 26 де.
Аз попаднах на клипче в инстаграм, в което Александра Сърчаджиева говори с Юлиан и му казва, че е рекордьор с 26 победи. Не обърнах внимание от кого е споделено.
И една снимка от преди малко, която няма да споделя за последен път Wink

Тази снимка трябва да е корица на темите до края
Двамата най добри. И е крайно време да осъзнаем, че всеки си има фенове, а и двамата имат и общи такива /аз/
Време е да разберем че не е нужно да ги съпоставя е кой от двамата е по добър, кой"мами", кой го "бута" продукцията. Не е нужно за да изтъкне качествата на единия да омаловажава е или иронизирамв другия. Отделни личности са. Единият и другият имат и силни и слаби страни. Не са идеални. Не е нужно преброяване на фенове и стремеж да докажем че единият е по добър от другият
Това са. Двамата най добри

# 1 889
Интересно ми е как психолози биха обяснили реакцията на публиката тук на противоречивия образ на Момчил. Ясно шмекерува поне 4 пъти- при въртенето с крак, при прикрепянето с ръка на дръжката на въжето при двобоя с Вики, при яденето на храна от стопанството ("казах ви да не ядете, ама вие..."), при разкриването на "коалицията" снощи от Дени. За мен поведението му е грубо и просташко. Нахъсвал ги бил, а Рълев мислел за себе си. Момчил е "на всяка цена". Самоконтролът, който се опитва да си наложи го прави да изглежда като надут балон да удържи тъмната сила в себе си. И това "мачкай"- ами грубо и недодялано.

Като такъв, ще дам много прост отговор. Публиката не смята, че обвинението е равно на престаплението. Демек, според хората той не е правил нищо, което други хора не са правили. Тази ситуация показва Момчи, че не е чак толкова специален и различен от останалите. Публиката вижда това и не оправдава нападките, особенно когато са тръгнали от най- арогантният кавкаджия на сезона.

Друго, тази година публиката се измори да гледа токсичните сцени с Мартин. Прекалено много се промотира bullying (не знам термина на бг), м/у това поведение и "маменето" на Момчи - мисля, че хората са достатъчно умни за да изберат, кое е по-нараняващо.

Общи условия

Активация на акаунт