💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 938
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 225
Ами Рълев и Виолета нямаха друг избор. Ако бяха направили Мартин може да си тръгне като герой. Мастагарков получава 2 гласа и може да си купи още и да номинира някой. Освен това очакваха Дени трябва да й пратят някой, който може да бие.
Е какъв герой , че се върнал от капитанска. Рълев и Благо имат грошове, заедно са с Теди и Вили. Нали щеше Мартин да  бъде бушон. Всички са наясно, че капитанската е елиминационна.
Прозират други уговорки между Рълев, Вили и Мартин  
Дори обяснението , че Дени ще ходи и пращат по-слаб противник пак не е логично. До този момент не е имало индикации тя да става капитан. Естествено, че ще си пратят силния Момчи, както Гладиаторите изпратиха Крум.

# 226
Странно, че няма да реди Виолета пъзела, а Мартин. А пък и Мастагарков, нали твърдеше, че е пъзелист ама го криел - и сега ли крие

Скатаха яко. Вили я достраша. Дени също.
Няма сърцати и смели участници този сезон с изключение на тези на корицата и такива, които вече не са в играта.
Цецо, който нямаше кой да го бие на Арената. И Крум.
И Радо . И Васко. И другата близначка.И Туньо. И наказаните заради телефончето. Дори и Моника беше по- смела и сърцата от повечето останали в играта.😉😁

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 21:35 от Joy 05

# 227
  • Другата България
Аз не мисля, че капитанската ще  елиминационна.
Все още залагам за двойна елиминация.

# 228
  • При семейството си
Elpis, очакваха да е Дени. Rolling Eyes
В такъв случай кой да пратят?! Виолета или мъж срещу жена?!

# 229
  • Берлин
Сбирщайн от мижитурки, това остана на този етап от играта.  Настъпан и мачкан, Дунев днес като феникс, ти да видиш. Денка с жални очи при Мишето, Мимето и то накъдето и както...мъка ми е да ги гледам. Всички, без изключение

# 230
  • Варна
Толкова ми опротивя тая година, че...
Даже не ми се гледа
Забравих да благодаря за труда за темата!😘

# 231
  • София
Изпуснала съм новата тема. Чудна е, корицата особено!
Честно казано, предпочитам да гледам повече силни играчи, било то и индивидуалисти, пред разни коалицийки между подпиращи се. Но никой не ме пита. Мартин поне за това е прав, че Рълев не е в най-силната коалиция.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 21:44 от Elwing

# 232
Ами Рълев и Виолета нямаха друг избор. Ако бяха направили Мартин може да си тръгне като герой. Мастагарков получава 2 гласа и може да си купи още и да номинира някой. Освен това очакваха Дени трябва да й пратят някой, който може да бие.
Е какъв герой , че се върнал от капитанска. Рълев и Благо имат грошове, заедно са с Теди и Вили. Нали щеше Мартин да  бъде бушон. Всички са наясно, че капитанската е елиминационна.
Прозират други уговорки между Рълев, Вили и Мартин  
Дори обяснението , че Дени ще ходи и пращат по-слаб противник пак не е логично. До този момент не е имало индикации тя да става капитан. Естествено, че ще си пратят силния Момчи, както Гладиаторите изпратиха Крум.

Именно , няма никаква логика да си помислят , че Дени може да е капитан . Краставите магарета се надушвали през 7 планини .
Май хората на Момчи, ще са Дунев и Мастагарков само срещу всички

# 233
  • Някъде там...
Аз не мисля, че капитанската ще  елиминационна.
Все още залагам за двойна елиминация.
До края на следващата седмица трябва да останат 8. Те са 11 в момента. Значи освен двамата от номинациите, трябва да отпадне още един. Или капитан, или двойна елиминация.
На мен ми е странно как така Мишо и Дени решиха, че тази седмица няма капитанска елиминационна, а другата. Толкова сигурни бяха.

# 234
  • На Изток от Рая
Денка пък само преписва от Гладиаторите. Едното ѝ очо все на там гледа.

# 235
  • Другата България
Защо всички ги е страх да ходят на битки? Страх ги е от елиминации, страх ги е от номинации....пффф.

Това избиране на Теди ми е също....стратегическо.
Надали някой от тях вярва, че Дени ще е капитан.
Изработиха Теди.

А Виолета изкара ли месец контузена? Вечното оправдание, тя не може това, онова, защото е....контузена.
Стои обаче, и не пуска кокала.

# 236
  • София
Три -че-тЕ-ри!! Grinning

# 237
  • София
Кулата на Старейшините е като тази в Пиза... 😀

# 238
  • Sofia
Тая вечер още не съм се включила, изтървах ви...
Искам Момчил да ми оправи фън шуя Smile

# 239
три- че-ТЕ-ри...

Дунев "е" и "и" за нищо ги няма SmileSmileSmile

Общи условия

Активация на акаунт