💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 464
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Другата България
Много ми хареса Момчил как се засмя, когато Димо му каза, че ще си загуби грошовете, ако не познае.
Този човек е над нещата и изобщо не го интересуват тези грошове, нали и без друго се чудеше какво да ги прави....и тук удариха на камък Тупаревци, не знам дали точно такава реакция са очаквали. Joy Той определено им се надсмива, а те се чудят с какво още да го цакнат.....голям смях.

Малеее, Стратимир много зле, в Максимал беше доста подготвен, какво е станало с този човек? Възможно ли е да играе, да пада нарочно?

# 2 386
Ти си БИСЕЕЕЕЕЕР 😁

# 2 387
Много ми хареса Момчил как се засмя, когато Димо му каза, че ще си загуби грошовете, ако не познае.
Този човек е над нещата и изобщо не го интересуват тези грошове, нали и без друго се чудеше какво да ги прави....и тук удариха на камък Тупаревци, не знам дали точно такава реакция са очаквали. Joy Той определено им се надсмива, а те се чудят с какво още да го цакнат.....голям смях.

Малеее, Стратимир много зле, в Максимал беше доста подготвен, какво е станало с този човек? Възможно ли е да играе, да пада нарочно?
Мери, според мен си е зле. Плуването го съсипа и му взе силите

# 2 388
Като гледам тази измъчена битка си мисля, че Мартин и Мима бяха по-добри
Стратимир похарчи на Момчил грошовете. Или не е във форма, или така му е наредено да действа.

# 2 389
  • На Изток от Рая
Първото минаване по халките на Тими беше като по учебник. Еталон.
Обаче плуването му взе всички сили, защото няма техника.
Виждате ли нагледно колко важно нещо е плуването и как реално няма по-важен елемент от този?
Е чак така ли, на него му се вие свят чак, не е от плуването това, или нещо симулира/саботира или наистина нещо му става

# 2 390
Чак умора до пред припадък от едно бавно плуване 🙄

# 2 391
  • Другата България

Мери, според мен си е зле. Плуването го съсипа и му взе силите
Възможно ли е от плуването да е това? Та той не е на себе си, залита! Ужас!

# 2 392
  • София
ALL STARS дори нямало да се снима в България, каза Димо… знае ли някой кога ще е? Да не ни изненадат на пролет?

Жорката и Чакалчето предположиха, че може да е Турция ✌

# 2 393
Стратимир не мога да го позная Joy

# 2 394
  • София
В Максимал нямаше плуване.
Тими винати е казвал, че плуването му е ахилесова пета (не само при него е така де).

А и той стана подкаст звезда с това 10 от 10 и редпил идеологията.
Не знам колко тренира ама изглежда пред колапс.

# 2 395

Чак пък няма сила да стреля по плочките 😂

# 2 396
Аз не разбирам как такива млади и здрави мъже издишат толкова бързо, вчера Оряшкова,  която си е пълничка издържа без да върне. На Момчи ще му олекне джобът

# 2 397
Пълна пародия, май ще гася телевизора

# 2 398
Как подбират кой да канят за тези битки, не се ли предполата, че трябва да са хора във форма, способни да направят шоу.

# 2 399
  • Другата България
Мартин определено се представи по-добре на тази игра от Стратимир.
Много зле работата, много. А аз предполагах, че анаграмата ще го бутне. Цъ.
Ти си му гледала сезона, така ли беше и там с плуването? Не мога да повярвам, не заради Момчи - все тая с грошове или без, но не мога да повярвам, че играч, завършил на 4 място се държи по този начин след плуване. Е, и в своя сезон ли беше така?

Общи условия

Активация на акаунт