💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 373
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 415
  • На Изток от Рая
Не, това определено не е от плуването, колко жилетки имаше и не толкова добри плувци, но никой не се олюлявал така като него след плуване. Нещо не е както трябва тук...

# 2 416
Абее малко трудно ще колабираш умишлено
То си личи

# 2 417
Държавата била зле заради Мартин. Това просто печели палмата на гениалните мнения. Мартин спечелил вчера със заговор, казали му анаграмата и так далее.Smiley Да, само удобно пропускаме факта, че съперницата му получи огромно предимство и имаше доста време да помисли над сентенцията и да я реши, преди той дори да е стигнал до този етап. Момчил пък бил репресиран. Еми, аз категорично подкрепям Мартин, надявам се да спечели сезона, а ако успее и да отстрани Момчил в някакъв етап ще е страхотно.  Гледа ми се сеир тука и развиване на теории за черни магии, уговорки и прочее.

# 2 418
Еми без грошовИ ще го кара - голяма работа!

# 2 419
Чак аз се изморих да гледам тази пародия на битка.

# 2 420
Морунов, който очевидно не беше във форма и беше доста напълнял не пуфтеше така като Стратимир. Голям цирк. Голямо преиграване. И може би това е билета на Стратимир да влезе в ол Старс

# 2 421
Другия път да накарат Момчи да заложи дали ще вали. Ако не познае да си ходи!
Пълен смешник е Димчо, а Момчи им се смее с жеста с ръката.
Как го излъчиха се чудя!

# 2 422
  • София
Мери, едва ли е умишлено. Той гради имидж все пак. Има си последователи. Известен иструктор и мотиватор е.
Явно е подценил битката или наистина не е тренирал близо година и тук се изсили много през първия курс.

Някои хора така и не разбраха, че тези битки са дълги. Защо тръгват като изоглавени на спринт.
Филип например е отличен плувец, но дори и той никога не се е изхвърлял. В повечето си битки (и срещу Аапарих и срещу Алекса) тръгваше бавно и методично налагаше своето темпо.
Докато много други участници юруш в началото и после окапват.

Тими обаче е отличен стрелец, така че ще навакса.

# 2 423
Доста имам да чета, но да си кажа.
Момчил да им даде всички грошове. Може и без тях.
Долна и подла продукция.
Нещастници.
От тези залагания за Момчил нямаше никаква полза.

# 2 424
  • Другата България
Не мога да разбера, защо не си наемат професионални актьори, ами искат да правят филм с аматьори 😆. Ще излезе, че Момчил е най-големият актьор. 😜Аз му присъждам Оскар на Св. Момчил Лъжливий Продукционелицеприятний, с какво спокойствие следи какво се случва на арената. 😂
Нали? И аз това се чудя, трябваше да се тръшка, да скача, да бутне една две букви от надписа “ЕЛИМИНАЦИЯ“, да ритне коша с плочките, накрая да се овъргаля в пясъка и ритуално да увисне на обръчите, като преди това три пъти мине на халките, за да направи показно.
А той шмекера му с шмекер, седи спокойно и гледа изпълнение, което е определено за Златна Малинка.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 20:58 от Merri_An

# 2 425
  • София
Давай, Бисере, спести ни присъствието на всякакви red pill идеологии през 2025 г., моля те. Hands Pray

# 2 426
Тя плочката на един метър от коша Димо вика "ръбче" 😆😆

# 2 427
Доста имам да чета, но да си кажа.
Момчил да им даде всички грошове. Може и без тях.
Долна и подла продукция.
Нещастници.
От тези залагания за Момчил нямаше никаква полза.
Възможно е, така или иначе ще измислят как да ги вземат.

# 2 428
Бреййй Стратимир се разбърза. Това е негово. Баланс и гъвкавост.

# 2 429
  • Другата България
Другия път да накарат Момчи да заложи дали ще вали. Ако не познае да си ходи!
Пълен смешник е Димчо, а Момчи им се смее с жеста с ръката.
Как го излъчиха се чудя!
Няма да има следващ път, и това е най-хубавата новина за вечерта!

Общи условия

Активация на акаунт