💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 380
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 595
  • София
"А Момчил губи половината от спечелените грошове." - Димо

# 2 596
Добро утро,
За разнообразие тази седмица гласувах за Мастагарков Simple Smile , макар Момчи да ми е по на сърце.
Забелязах, че ИВ пак си оставиха вратичка:
"Стратимир не успя да превъзмогне първоначалното си изоставане и пропуска шанса си за директно класиране за All Stars сезона на Игри на волята."
Не гледах, но като ви чета ми навява на следната картинка . Стратимир е симпатяга, името му все още се спряга, за това, ще е добра идея , да влезе в Ол старс. За съжаление , за целите на сценария, трябва да загуби . Момчи да изглежда съвсем онеправдан .Обран и очернен . Накрая печели и народа ликува . Въпреки схемите на Продукцията , съвсем сам и само разчитайки на себе си. Знам знам, имало спойлери , че това не се случва , но пусто интуиция и следване логиката на постановката , продължавам, тъпо и упорито да мисля така. Обещавам, ако това не се случи, да се самокритикувам в дълъг пост. Да си посипя главата , с каквото кажете- яйца , мазнотии , ферментирали плодове, киселини (абе да си направя една маска за коса Joy)
От снощи си мисля точно това. От продукцията нарочно изтича инфорамация за “измамите” на Момчил. Народа е убеден, че Момчи е нарочен и няма как да е победител. Накрая доброто побеждава злото и продукцията доказва , че няма предварително избран победител. А народа ликува😃
С всичко това не твърдя, че очернянето и психическия тормоз са били изиграни. Не, в противен случай Момчи е за Оскар - няма как ако не си актьор да изиграеш такава обида и гняв. Та ако наистина е победил, минал е през ада преди това. Стискам палци.
И само да добавя, искам Рълев на финал. Момчето наистина се раздаде, изключително силен, комплексен и сърцат играч и наистина много ми е жал за него с тази нелепа контузия преди финала. Направо ми се иска да има две първи места този сезон.

# 2 597
  • Sofia
Лично аз съм озадачена от "мълчанието на агнетата" след излъченото снощи. Ни дума, ни вопъл, ни стон.. Нищо! Може и да греша, не ползвам ИГ, не гледам над, под и другите му там касти. Но мисля, че ако имаше нещо, все някоя добра душа щеше да го постне и тук, както неведнъж се е случвало. Няма! Пълен плашещ мрак, черно! Продукцията успя да смачка и да потроши участниците, и рекорд постави по напуснали контузени за 1 сезон, но не очаквах, че е успяла да ги смачка психически, и да им вземе страха. Ще бъде много жалко, ако все пак е успяла.. Не знам как да тълкувам тази липса на позиция от участниците:
 - подкрепят продукцията и са съгласни с наказанието;
- не харесват Момчил и смятат, че най-накрая си е получил заслуженото;
- страх!?
В сезон пълен с индивидуалисти, "големи усти" и его гонещо висините, всеки се е покрил в "миша дупка" и дума не обелва. Че е странно е най-малкото, на какво ли се дължи?

# 2 598
  • София
Отследвах ги от социалните мрежи - не заслужават да имат последователи с цялото си поведение, нагласени "награди" и сценарии. Тук темата ми е напълно достатъчна. Много сe надявам да отнесат някакви глоби за опорочаването на целия формат...а че ще продължат хората да кандидатстват за този цирк и догодина, е ясно - балъци бол.

Сит ЛЪВ❤️с теб сме!

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 21:38 от Valena25

# 2 599
А какво е СМ, аз съм поизостанала явно.

# 2 600
  • Sofia
А какво е СМ, аз съм поизостанала явно.
Социални мрежи.

# 2 601
Не знам дали някой го е споделял до момента,но малкия Рълев срещу Крум и Гого на трасе,което е правено от Гого.

https://www.youtube.com/watch?v=XI1M4TGtlI0
https://www.youtube.com/watch?v=2D-QHipfYuM
Много са добри, браво!

# 2 602
Ха! Ето ви гениална идея в един от горните постове- Димо в All stars! Ето това вече би ми оправило настроението Simple Smile

Благодаря за комплимента  Smile
https://bg-mam.ma/p/1603300/47171177

# 2 603
  • софия
На мен точно подкастите ми дават парченцата пъзел, който ми липсва за да наредя цялостната картинка в главата си. И за това съм им много благодарна. И на Ванката и на Дечо и Туджарката и на Чакалчето.
 Относно мълчанието в социалните, моето обянснение е, че продукцията е затегнала здраво каиша и глобите са огромни. Миналата година не смогвах да изгледам лайвовете,  пускаха ги и на запис. Тази година тишината е гробна.
 Но, като взема предвид цялостното положение с всички пребити, изгонени и смачкани, баш в стила е да им залепят устите с глоби.

# 2 604
  • SF
Еее аз не гледам и поне за още няколко знам. А и съдейки по постовете не съм сама. А можех категорично да причисля себе си в графата верни фенове доскоро. И не , причината не е ,че са ми повтарящи се битките в събота. А и никъде в поста си не съм уточнявала бройката на отказалите се.😁

Аз не съм и прочела да си уточнявала бройката.
Гледат рейтингите и от септември новият сезон за следващата година вече е в програмната схема. Бюджетите се правят преди декември. Дълъг процес е. Но е формула, по която се работи. Не откриват всеки сезон топлата вода.
Иначе и аз познавам много хора, които не гледат такива предавания въобще. След като спаха пред телевизорите за първия и втория Биг Брадър, решили, че това са мега простотии. Твърдят, че нямали телевизор.
Както казва Джоуи от приятели: на къде са им обърнати мебелите???
Скрит текст:
Рейтингите се разглеждат като относителен дял. Предаването не се таргетира за фенове и нефенове. Не се интересуват от активността по форуми. Започват да обръщат внимание на ютубъри и влогъри заради приходите от реклама. Доста по-сложно е от един-двама-50-100, които ги бойкотират или са си хванали чисто ново гадже и предпочитат да се шляйкат навън в студа (предполагам, разбираш примера - винаги ще има отказали се, винаги ще има и нови попълнения. Децата на 2022 през 2024 ще са тийнове, първи стъпки във фитнеса и нови зрители на Игри на волята). Голяма част от моите колеги/приятели не гледат подобни простотии, а попадат в активната аудитория. Смятат ги за губене на време. Не ги вълнува кой колко вдигнал от лежанка и колко пъти ще падне в калта или ще мине по халки, как се казва Рълев и т.н.  Другата част го гледат, за да кротуват децата. Мартин ги отвращава, Момчил е наперен глупак, Оня, плешивият, с мускулите е мега смешен, забравят че го има и онова височкото момче. 5 минути уточняваме кой е - не е Мастагарков, него го знаят, не е Мартин, който крещи, един друг имало. Дунев кой е? Верно ли е бил на олимпиада? Хм.

На мене ми е много интересно и с нетърпение очаквам развитието. Пиша в темата, защото имам отношение към предаването. Понякога се дразня, че нещо не се случва така, както аз искам - Гого да победи, ако не Гого, то поне Жоро, Фейгин да не отпадне, Генчо да млъкне... Сега пак съм си ги наредила в главата - кой да победи, кой да е втори, кой да си тръгне веднага, но не става точно така и гледам... Много от тези, които не харесвам, са си вътре. За Оряшкова бях сигурна, че искам да си ходи, но нямаше как и другият, който също искам да си ходи, да си тръгне с нея (Мартин). И сега чакам да видим какво ще стане.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 12:18 от Esmee

# 2 605
  • София
"А Момчил губи половината от спечелените грошове." - Димо

Идеално за добро утро, заедно със закуската от Слабе. Тя нали с неговите грошуви беше пазарувана Simple Smile

# 2 606
Вероятно там на място са ставали големи гафове и издънки, които са били замазвани и ние виждаме върха на айсберга. Предполагам участниците са посъветвани дружески да не коментират нищо станало там, свързано с решения на продукцията.
Иначе те са си постоянно заедно, както беше и миналата година. Живеят си още във филма, поне докато траят излъчванията по тв. Снощи са играли на мафия участници от бивши и настоящи сезони /+ някакви непознати мацки/. Аз следя Мишо, Момчи и Рълев. Някой като излезе от играта и го трия, че вече не ми е интересен.

# 2 607
  • Брюксел / София
Юлиан заслужаваше да спечели.
За мен този сезон си остава най-интересния с участието му, сякаш тогава предаването не беше нагласено.
С изключение на финала, който е преиграван три пъти. И май тогава продукцията се светна, че не трябва да оставят нещата да се развиват естествено до финала, а трябва по отрано да взимат мерки, за да се случват нещата както те искат. Но като изключим финала, аз също смятам, че сезон едно беше с най-малко намеса.

# 2 608
  • При семейството си
Аз също не разбирам каква реакция се очаква от участниците и каква поредна конспирация се търси в липсата и’.
От самото начало стана ясно, че тази година нямат право и не участват в никакви касти, освен официалния на Продукцията.
До момента са пускани постове, реакции на участниците, свързани с разни битки и основно отпадането, победата на някой. Никога не са коментирали решения на Продукцията, награди, наказания.
Снощи Момчил нито е отпаднал, нито победил, нито на битка е бил.
В някои от кастовете може и да изкоментират нещо, но нали първо трябва да ги направят, пък после пуснат, не е необходима незабавна реакция.
Да, несправедливо е, да, странно е, да, снощното решение разбуни духовете, но не е “водеща новина” за дискусия, реакция.

# 2 609
Финалът е на първи декември, петък. Надявах се обединението да е утре и да свършва най-сетне този водевил.

Общи условия

Активация на акаунт