💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 268
  • 3 673
  •   2
Отговори
# 2 625
Силно се надявам народа да се освести и да им пропадне и сезон 6 и Ол Старс. То тази помия вече не си заслужава гледането. Хванах този сезон, ще догледам пародията, но нов не мисля да си причинявам. И игрите ми затъпяха, и участниците не са на нивото на предните два сезона като подготовка, все по-безочливо нагласено, врътки всеки епизод, правила никакви, контузии много, гавра безкрайна. Влязоха звезди, излизат окаляни, но тях не ги мисля, че явно хонорара е добър. Няколко човека им направиха сезона, те за награда ги направиха на маймуни. Тук визирам най-вече Момчил и Мастагарков. Рълев е в друга ситуация. Крум го изгониха без добра дума, за Дунева и Оряшкова ред сълзи и поезия. Да не говорим за Цецо. Гатьо и него добре го употребиха, ама той си му харесваше да ръси простотии така или иначе.

# 2 626
  • При семейството си
Ами интригите ги правят участниците. Вкарват противоречиви характери.
Гатьо покриваше профила на Генчо от миналата година - як, спортяга, с претенции за лидер, наперен, той казва, той обединява, той командва, но за известно време. После следва спихване. Рязко млъкват при наличието на по-находчиви герои.
Моника е Мани, Мани беше Ана Мария, във втори сезон трябваше да е една хиена с плитки, но тя пък се провали като Ана Мария. Нищо, предложи им друга сюжетна линия. Миналата година женският каст беше умопомрачителен. Това им даде идеята тази година да има силно племе от амазонки и шанс жена да победи. Но отношенията на участниците не се развиват по план, не са платени артисти. Нито Цвети се показа като нещо по-зашеметяващо от Гого, нито Ситнилска и световната Оряшкова успяха да покажат можене и потенциал за победа. Едната скри телефонче, другата се покри зад Мартин и му беше благодарна, че пази жените. Е, това може ли да е мислене на победител(ка)?
И сценаристите гледат шоуто. Вкарват го, за да се ежи, той вземе, че се припича и да се вайка как няма храна.
Може би понеже миналата година за първи път гледах Игрите, участниците, образите, интригите и сценариите ми бяха много по-интересни, цветни, разнообразни. Имаше някакво развитие, интрига, съспенс.
Тази година, дали защото са търсени подобни образи, но и вкарването на някакви нови сюжети, нещо ми се изчерпаха всички участници, и тези, които харесвам, на които симпатизирам и тези, на които определено не.
Опитаха се нещо да вкарат, променят, разместят, направят, но за мен, поне, не им се  получава много успешно. Не вярвам и да се случат кой знае какви обрати, да стане нещо силно интригуващо оставащите дни.

# 2 627
  • Другата България
Нещо, което исках да кажа още снощи, ама то с толкова смях не ми остана време и място за сериозните неща.
“Любимите“ ми продуценти вместо да извадят очи, изписаха вежди. На Момчи. Мрежата ври и кипи, и това беше съвсем очаквано. Отдавна съм се отказала да им разбирам такива наистина необмислени и абсолютно излишни “ходове“ в сценария, когато решиш да НЕ направиш някой победител не е нужно да се гавриш епизод след епизод с него, след като преди това пък си го направил герой...от герой - мъченик, кому е нужно? Има далеч по-“цивилизовани“ методи като например преиграваш финала, правиш го с СМС-и....винаги има какво да се измисли, не е като да не сме го виждали. Тази вендета ми прилича на онази не срещу Юли, а срещу Панчев. Мотивите са горе-долу същите, обаче Момчи е на светлинни години от Веселин, и ако Веско успяха да го метнат с една нерешима задача, то явно това момче ги е затруднило доста.
Но, друго исках да кажа. С това, което правят /уж/ срещу Момчи, насочват народното недоволство срещу Рълев - другия народен любимец. Което за мен е напълно излишно и незаслужено. В мрежата има какви ли не определения, схеми, всякакви варианти как искали да отстранят Момчил, за да набутат напред Рълев и Мартин. А и двамата не го заслужават, особено Рълев. Човекът си играе играта, комплексен е , социално по-обособен от Момчил, поне ДО МОМЕНТА с нищо не  е показал, че иска да спечели по нечестен начин. Ама дали му саби на спасение и го набълбукали с грошове.....ами дали му, не си ги е взел сам, пак продукцията е “виновна“, от един взела, на друг дала.....спечелил си ги е човека, сега, че Фродо е решил да мачка - умишлено е без кавички един участник - каква вина имат останалите? На Момчил отдавна вероятно му е ясно, че ПЕЧАЛБАТА ще е при друг, той си каза какво иска - да отстрани тези, които го обвиниха, че мами, а Рълев не беше един от тях. За мен е грешка гнева срещу продукцията да се насочва срещу Рълев.
Мартин.....е друга бира, но поне последната битка си я отигра, Стратимир беше в пъти по-бавен.
Опс, той не игра срещу СтраШимир, Бисер.
Чакай, и Бисер не беше. Joy Оряшкова. Всъщност, има ли значение кой срещу кого играе, като накрая резултатът трябва да е 2:0 за Барса и Лео Меси? Heart

# 2 628
  • София
Силно се надявам народа да се освести и да им пропадне и сезон 6 и Ол Старс. То тази помия вече не си заслужава гледането. Хванах този сезон, ще догледам пародията, но нов не мисля да си причинявам. И игрите ми затъпяха, и участниците не са на нивото на предните два сезона като подготовка, все по-безочливо нагласено, врътки всеки епизод, правила никакви, контузии много, гавра безкрайна. Влязоха звезди, излизат окаляни, но тях не ги мисля, че явно хонорара е добър. Няколко човека им направиха сезона, те за награда ги направиха на маймуни. Тук визирам най-вече Момчил и Мастагарков. Рълев е в друга ситуация. Крум го изгониха без добра дума, за Дунева и Оряшкова ред сълзи и поезия. Да не говорим за Цецо. Гатьо и него добре го употребиха, ама той си му харесваше да ръси простотии така или иначе.
Хем те разбирам, хем не особено. Кой визираш под "народа"? Очевидно "народа", включително ти и аз, гледаме. Аз имам забележки към качеството и към опита от всяко шоу да се търси ББ ефект. Гледам чужди формати на мастършеф и други риалити и са класи над българските, но явнозависи и от аудиторията. Това в БГ се продава.

# 2 629
Визирам тези, които са се юрнали на кастинги. Наистина не ги разбирам тези хора.

# 2 630
ИВ не е просто едно ТВ шоу, а цяла наука - сума ти бивши участници предлагат вече най-различни частни уроци Bowtie

# 2 631
  • София
ИВ не е просто едно ТВ шоу, а цяла наука - сума ти бивши участници предлагат вече най-различни частни уроци Bowtie
И това е така, но процентът на 'успели" е много нисък. Я има, няма 5 човека с под, над, чакал кастове. За мен, ако намалят нагласянето и сценария ще е много по-интересно и гледаемо. Хората, така или иначе, влизаме в интриги и игри. Тези които са за набиране на фенове, ще си намерят начин, тези, които са за адреналин, също. Но е факт, че има две активни теми за предаването, които са с по-висока активност от политическите, а хем избори имаше.

# 2 632
  • София
Финалът е на първи декември, петък. Надявах се обединението да е утре и да свършва най-сетне този водевил.
Има ли го това като официална информация някъде? Ако да, може ли малко повече инфо/линк? Може и на лично. Логично е все пак тогава (1-и Дек) да сложат финала (още повече, че се пада точно когато няма да мога да го гледам Joy Joy )
Инак тази година много несериозно отношение от страна на продукцията в този аспект. Все още към този момент е подадено като общ брой епизоди 73 за целия сезон (това е към една система за защита на авторските права. Любопитен факт е, че в тази система ИВ е записано като сериал, а не реалити Rolling Eyes). На базата на тази бройка епизоди бяха сметнати и броя седмици: очевидно погрешно и респективно подведохме много хора, че вече очакваме обединение и финал (отново се извинявам за което Blush).
Сега нито знаем колко са точно са епизодите, нито кога точно ще свършат: мен лично страшно много ми омръзнаха и колкото по-скоро свършат, толкова по-добре. Тази екстра седмица се очертава като напълно излишна: и в двете племена всичко е ясно, капитани, номинирани, защо ни мъчат (това го знам де: защото са садисти Joy )?
Инак сега погледнах в програмата на Нова за следващата седмица : имат епизод(№74) и в събота 25.Ноември от 20:00 часа. Какво точно ще дават тогава, вече не се наемам и да гадая?

# 2 633
  • Sofia

"Игри на интригите и измамата за лаици" набира хора за следващия сезон...

За да участвате трябва да :
1 - Имате интересна фамилия
2 - Да си платите
3 - Да имате добро държание пред камера с актьорски заложби
4 - Да нямате никакви скрупули
5  - Да не нарушавате сценария .
6 - Да сте готови на всякакви извращения от продукцията
7 - Да имате сравнително добра физическа подготовка
8 - Когато ви се каже да паднете  по добре загубете ,че иначе .....Когато ви кажат да номинирате най добрия си приятел го направете,  че иначе...
Търсим спонсори, че няма пари за екипи...нови пъзели..ще e добре и нов басейн да намерим от някъде.Не ни пука много,че играчите се пребиват ама и някой лев за предпазни средства.
За записвания на посочения имейл.“
Това беше култово, Мери!Благодаря! 👍🤗
А снимката, с текста към нея е изключително подходяща за корица на финалната седмица.
@Дяволче!🙏

# 2 634
Инак сега погледнах в програмата на Нова за следващата седмица : имат епизод(№74) и в събота 25.Ноември от 20:00 часа. Какво точно ще дават тогава, вече не се наемам и да гадая?
Извънредна битка за All Stars, играят Мани 1 срещу Гого. Момчил залага, ако спечели ще хапне една вафла, ако загуби - до края на предаването не трябва да използва ляв крак, дясна ръка и дясно око.
Мани ще надвие Гого на държане на летвичка, Момчи ще загуби залога и ще пратят Мишо да  наложи набързо наказанието.

# 2 635
  • Другата България
Скрит текст:
Финалът е на първи декември, петък. Надявах се обединението да е утре и да свършва най-сетне този водевил.
Има ли го това като официална информация някъде? Ако да, може ли малко повече инфо/линк? Може и на лично. Логично е все пак тогава (1-и Дек) да сложат финала (още повече, че се пада точно когато няма да мога да го гледам Joy Joy )
Инак тази година много несериозно отношение от страна на продукцията в този аспект. Все още към този момент е подадено като общ брой епизоди 73 за целия сезон (това е към една система за защита на авторските права. Любопитен факт е, че в тази система ИВ е записано като сериал, а не реалити Rolling Eyes). На базата на тази бройка епизоди бяха сметнати и броя седмици: очевидно погрешно и респективно подведохме много хора, че вече очакваме обединение и финал (отново се извинявам за което Blush).
Сега нито знаем колко са точно са епизодите, нито кога точно ще свършат: мен лично страшно много ми омръзнаха и колкото по-скоро свършат, толкова по-добре. Тази екстра седмица се очертава като напълно излишна: и в двете племена всичко е ясно, капитани, номинирани, защо ни мъчат (това го знам де: защото са садисти Joy )?
Нали го коментирахме снощи - Момчил има още 170 гроша, трябва да му вземат и тях, предлагам отсега да залагаме какъв ще е залога. Ето имаме и първо предположение, харесва ми.
Извънредна битка за All Stars, играят Мани 1 срещу Гого. Момчил залага, ако спечели ще хапне една вафла, ако загуби - до края на предаването не трябва да използва ляв крак, дясна ръка и дясно око.
Мани ще надвие Гого на държане на летвичка, Момчи ще загуби залога и ще пратят Мишо да  наложи набързо наказанието.
За финала е така, да, слушам Чакал каста с този Бисер, току що Жорката го каза - финалът ще е на първи декември. Първо каза, че това е била последната кастинг битка, после се усети и смутолеви нещо, че не знае да има друг претендент, ама може и да има.

# 2 636
Здравейте, другарчета. След финала на всеки сезон, независимо колко о*ран е бил, винаги съм си казвала, че въпреки разочарованието ще гледам пак. Но това лято като прочетох какви латино теленовели са ни приготвили, нещо изгубих интерес и за пръв път не съм гледала нито част от предаването, нито пък съм чела така любимите ми теми тук. Надявам се сезонът да ви харесва, може би по-нататък ще прегледам на запис битките, но малко ме е яд, че продукцията с техните тъпни(като например повечето да се познават и да са вътре с връзки, нагласени игри, промяна на правилата в последния момент, двоен аршин и тн, и тн, и тн, и тн), насила ме лишиха от удоволствието да си бъбря с вас. Много съм се смяла с коментарите ви предните години и много съм се радвала на всички пикантни неща, които споделяте. Видях реклама преди малко и ми стана носталгично, та ще ме извинявате за лишения от смисъл коментар. Пожелавам ви победителят да си е заслужил победата!
Ееех къде се затри mon day. Липсваше ми този сезон.❤️ Знам, че бедъра на Цецко няма стигане, ама и тази година длъжки бедра се вееха по терена.😜

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 14:06 от Joy 05

# 2 637
  • София
Аз чак сега стигнах да гледам епизодите от петък и вчера.
Леле, аз съм бил страшен пророк JoyJoyJoy
Преди седмици съвсем на майтап споменах, че ще глобят Момчи с 200 гроша, пък то взело че се сбъднало (е почти: 170 му взеха само) JoyJoy
Отивам след малко да пускам тото...

Нали го коментирахме снощи - Момчил има още 170 гроша, трябва да му вземат и тях, предлагам отсега да залагаме какъв ще е залога. Ето имаме и първо предположение, харесва ми.
Аз пък бих заложил (така и така съм на "пророческа" вълна), че ще измислят нещо с капитанската битка (от сега е ясно срещу кого)

# 2 638
Има ли го това като официална информация някъде? Ако да, може ли малко повече инфо/линк?
Имам програмата на Нова.
Скрит текст:
ПЕТЪК, 01.12.2023

06.00   „Здравей, България” – сутрешен блок
09.30   „На кафе” – предаване на NOVA
12.00   Новините на NOVA
12.30   „Наследство” (премиера) – сериен филм
13.30   „Свободна да избира” (премиера) – сериал   
15.00   „Не ме оставяй” (премиера) – сериен филм
16.00   Новините на NOVA
16.10   „Пресечна точка” – публицистично шоу
17.00   „Семейни войни” – телевизионна игра
18.00   „Сделка или не” (премиера) – телевизионна игра
19.00   Новините на NOVA – централна емисия
20.00   „Игри на волята: България” (премиера) – риалити, сезон 5, финал
23.00    Новините на NOVA
23.30   „Военни престъпления” – сериал, сезон 14
00.30   „Престъпни намерения” – сериал, сезон 15
01.20   „Специален отряд: Лайпциг” (премиера) – сериал, сезон 19
02.00   „Дъщерята на посланика” – сериен филм
03.40   „Ти разкажи, Черно море” – сериен филм
05.15   „Свободна да избира” – сериал /п/

# 2 639
  • София
Елизабет от Сезон 3 беше намекнала в Instagram story, че ще участва в кастинг битка, но се съмнявам да са я запазили за финал. Ще съм много щастлива, ако ни е заблудила. Joy Като цяло не ме интересуват кастинг битките, защото не искам да има All Stars сезон. Момчил не е загубил кой знае какво снощи, защото вероятно нямаше да успее да се възползва от грошовете си оптимално (дори ми се струва способен изобщо да не ги използва, но отказвам да го съдя за нещо, което не се е случило), сега поне има оправдание за това.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 01:45 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт