💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 222
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 655
За решаването на задачата за понеделник, трябва да имаме в предвид, че Мартин колкото и гаден да е не е никак тъп. Така, че не се знае

# 2 656
Сега пуснах да гледам вчерашния епизод, но ми прави впечатление, че всички са загубили ужасно форма спрямо участието си. Явно преди влизане си се готвят сериозно и после се отпускат. Стратимир може и да си тренира във фитнеса, но това няма общо с такива комплексни и аеробни трасета. Който не е професионален атлет,  няма как да се справи. Да не говорим, че са минали две години , а за кастинг битките им се обаждат 2-3 дни преди самата битка.  Алекса ми се стори също много напълнял , особено в задните части Simple Smile дори и Димо направи някакъв коментар, че явно го гледат добре:)

# 2 657
  • Другата България
Мартин е всичко друго, но не и тъп.
А Момчи е пренавит, така че и аз допускам победа на гладиаторите.
Но предвид поредната контузия на стрина не го вярвам.
Все ми е едно всъщност, гледам любимия ми отговор в анкетата набира скорост, явно не само на мен е все едно.

# 2 658
Съжалявам за Момчил и абсолютно нечестното взимане на грошовете му, но искрено се радвах да гледам Стратимир да крета по терена. Един от най-неприятните играчи излизали от Игри на Волята.

Поздравления на съперника му.

Редактирам се, чух в малко от Бисер в Чакалкаста и се надявам да е първият отпаднал.

# 2 659
За мен ще е огромен шок, ако Мартин реши по- бързо математическа задача от човек завършил физика и математика и участвал в престижни състезания по темата. Единственият вариант е сини изобщо да не успеят да стигнат до задачката или Момчи да не участва в решаването и. Ама аз промото не съм гледала може и да сте прави, ще се чуе след малко повече от 24 часа.😉😁

# 2 660
  • Другата България
А за мен нищо повече в този сериал няма как да предизвика нещо, различно от насмешка.
Всичко е възможно да се види в него. Blush

# 2 661
Аз едно се чудя и не мога да си отговоря...От време оно е ясно, че телевизията въздейства на зрителя. От там във всяко предаване има хора, които само това им е работата- да гледат, избират, режат и съвсем дозирано да ни ,,пускат" кога зли герои, кога добри, кога сълзи и сополи, смях и т.н. Още при кастингите са ясни целевите групи герои, за това работят там и психолози. Знае се от кого какво се очаква, с какво може да го изкарат извън контрол. В това предаване чрез синхронните, а и не само е ясно, че им слагат думи в устата, нагаждат да изглеждат така изреченията, както им трябва. Тогава как за пореден път се ролучава така,че едно искат да излезе- пък друга е реакцията на зрителя. Когато искат да извадят очи- напротив изписват вежди, и обратно когато искат да изнесат някой напред, ефектът е обратен ?!?

# 2 662
Стрина Вили както е тръгнало на изпроводяк да и връчат протокол от ТЕЛК за награда и пенсия. То нищо здраво не остана по тая жена
Абе ядосваме се ама ей на тази вечер ще ми липсват игрите и като чета че финала наближава не ми се иска да свършат. Поне аз де

# 2 663
Тогава как за пореден път се ролучава така,че едно искат да излезе- пък друга е реакцията на зрителя. Когато искат да извадят очи- напротив изписват вежди, и обратно когато искат да изнесат някой напред, ефектът е обратен ?!?
Според мен просто са забелязали, че негативната реакция е по-силна още от времето на Вип Брадър, затова и винаги намират начин да бъдат лошите и да провокират всенародните любимци.

# 2 664
Аз се надявам Момчил да не ходи по надкасти и т.н. Да си изпълни задължителните участия  по договор и да гледа напред.

# 2 665
Аз едно се чудя и не мога да си отговоря...От време оно е ясно, че телевизията въздейства на зрителя. От там във всяко предаване има хора, които само това им е работата- да гледат, избират, режат и съвсем дозирано да ни ,,пускат" кога зли герои, кога добри, кога сълзи и сополи, смях и т.н. Още при кастингите са ясни целевите групи герои, за това работят там и психолози. Знае се от кого какво се очаква, с какво може да го изкарат извън контрол. В това предаване чрез синхронните, а и не само е ясно, че им слагат думи в устата, нагаждат да изглеждат така изреченията, както им трябва. Тогава как за пореден път се ролучава така,че едно искат да излезе- пък друга е реакцията на зрителя. Когато искат да извадят очи- напротив изписват вежди, и обратно когато искат да изнесат някой напред, ефектът е обратен ?!?
А дали е обратен ))))))
За мен реакцията на Момчи, си е типична за човек , който си знае сценария и е спокоен. Водевилчето , което му се налага да играе , няма как да го вбеси. Изписването на вежди , в никакъв случай, не е "гаф" на продукцията, а желан резултат. Момчил е умно момче, ако знаеше и беше сигурен, че продукцията играе реално срещу него - щеше да измисли начин , да се измъкне (като всички "контузени", на които не им харесваше отредената роля). Не е глупав да си въобразява, че с прекрасни качества и талант , може да победи Продукцията, ако е рекла действително да го очерни .
Иначе съм съгласна с потребителката по-горе- това предаване си е като едно безплатно "висше" за три месеца- после излизаш с професия/занаят и си вадиш хляба. Сега не на всички се отддава, но и в реалното образование е така ))))

# 2 666
Предлагам ей тази участничка за следващия сезон. Най-после да спечели и жена. Иначе защо участват, само за дизайн ли?
https://www.facebook.com/Transtuned/videos/grandmas-gym-hustle-t … 3621500741403251/

ПС Съжалявам, не мога да пусна видеото за директно гледане тук.

# 2 667
 Нека не бъркаме климатизирания фитнес с жегата на плажа. Не го виждам това бабе там.

# 2 668
За мен ще е огромен шок, ако Мартин реши по- бързо математическа задача от човек завършил физика и математика и участвал в престижни състезания по темата. Единственият вариант е сини изобщо да не успеят да стигнат до задачката или Момчи да не участва в решаването и. Ама аз промото не съм гледала може и да сте прави, ще се чуе след малко повече от 24 часа.😉😁
Е, аз снощи го писах, но няма кой да чете  LaughingLaughingSmile
Веднага след промото си помислих: Следва задача, която няма да има решение /ще е объркана/. Това е следващият ход на продукцията за да вземе оставащата 1/2  от грошовете му. Трябва на пауза  да снимам задачата, когато я покажат. А'м така де Simple Smile Проверката е висша форма на доверието.

# 2 669
  • Paris
jhbd Ето ти ги

Общи условия

Активация на акаунт