💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 251
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 3 255
  • Sofia
Виолета може да е всякаква, но Мартин, когато си нарочваше жертви и ги пращаше на битки, беше честно, сега, като пращат него, не е Joy
Всички аргументи са вятър работа, не знам що се хващате...

# 3 256
Добре де, тая злобна жена не се ли усеща, докато ги говори тия работи?

"Аз жива-умряла, ще додрапам до финала."
2 мин. по-късно:
"На Мартин му е фикс идея да стигне до финалната осмица."

"Те мъжете пак са се обединили и стрелят по жените, баси колко жалко е това."
2 седмици по-рано:
"Ми да, нека да пратим Теди на капитанската, ако е елиминационна, да не губим мъжете."

# 3 257
  • Буркина Фасо
от какво дойде контузията на мандрила? и кой е виновен ?

# 3 258
Разбрахме колко много хора са на "ти" с математиката.😋
Да се похвалим сега колко пъти можем да минем халките, да плуваме до понтон в открито море, да вдигаме тежки предмети или да скачаме по "гъбки".
Не че съм фенка на Вили и Дунав, но им се възхищавам, защото повечето 50 годишни не могат  да си обуят обувките, ако не са седнали! 😜😁
Халки - Hands ThumbsupHands Muscle
Плуване до понтон - слабо но пак Hands Thumbsup
Вдигане на тежки предмети - слабо, но Hands Thumbsup
Гъбки - Hands ThumbsupHands Muscle

Hug

# 3 259
  • София
Ама... Силна била. Преживяла много, борила се. Непрекъснато ни се натяква това. Аз така и не разбрах какво й е силното. Не мрънкала. В, как да не мрънка. Та тя не спира. Баси вече ми идва в повече, постоянно да я слушам

# 3 260
Колкото по-кисел е Мартин, по-весело ми става. В ролята на аутсайдер ми е почти симпатичен, като имаше власт беше непоносим.

# 3 261
  • София
Мастагарков е искрен, но Скрудж ще го разкости в синхроните за това какъв лицемер е. Живо го и интересува хипотетичната награда на Рълев 2 дни преди индивидуалните битки???

# 3 262
  • Брюксел / София
Мартин ме “съсипва”: пожелавал на Вили да си отиде вкъщи Wink

# 3 263
Виолета е много подпухнала в лицето. Предполагам филъри, които са зле поставени или някаква алергия.

# 3 264
  • София
Като гледам Вили си е за прибиране вкъщи милата. Направо се състари, подута, подпухнала сигурно от обезболяващи, изглежда съсипана, ама тя си знае.

# 3 265
  • София
На мен такива снимки с шах ми харесват повече от всякакви, които показват мускули. Напълно нормални снимки, каквито имат обикновените хора, запечатват момент, в който си изкарват, готино и се забавляват. В инстаграм много се изкрвиха нещата, вече не е модерно снимки от активности.

Мастагарков не вярвам да харчи грошовете, за него е по-добре куц кон на финала - лесен съперник.

# 3 266
  • Paris
Понеже чета много коментари за Виолета “Ами защо не се откаже?” и т.н. Ами и аз да бях и аз нямаше да се откажа от 100 хилки. След като съм толкова близо до финала, ако ще като охлюв да се влача и всички да ме мразят. В край на сметка е игра, не сме приятели от детската градина.

# 3 267
Мартин ми е много забавен като е сам. Прави веселбата.

# 3 268
Кога Рълев и Вила пък станаха толкова гъсти?
Май преди игрите имат уговорка.

# 3 269
Рълев си плете кошницата. Не искал Вили да напуска, щото не трябвало да се отказва накрая, заради дъщеря си, ала - бала. А истината е, че той чрез нейната коалиция и при сливането иска да се добута до финала.

Общи условия

Активация на акаунт