💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 086
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 3 375
  • Някъде там...
Като щастлив туземец е тук Joy

# 3 376
Защо въобще споменаха чистилището?

# 3 377
  • Брюксел / София
Дунев е страшна мижитурка. Защо се излага този човек?!
Рълев, браво! Най-накрая се добра до още една огърлица!
Страхотен беше в тази игра. Наистина си оставя сърцето в играта, с такъв хъс играе!
И последно: 50те не са новите 25, така че Дунев да не страда!

# 3 378
Рълев наглее - меко казано! Еми то ако може така да си просим, щото това е просене, а не пазарене, трябваше Момчи да каже " Еми, няма пък да ви дам 50% от грошовете си, а само 10". Какво да му гледам на това нечестно нагласено предаване?!?! Гледам първи  и последен сезон!

# 3 379
Заслужена победа срещу човека с предимствата! Heart
Дават ли ти, взимай, гонят ли те, бягай Sunglasses

# 3 380
  • София
Цъ … за другите не е позволено !!!
Дори и уста не дават да се отвори за … и още нещо. Sad
Не знам колко сезона си гледал/а, но много участници се "пазарят", дори и в този сезон има такива, освен Рълев. Всеки е свободен да вярва в каквото иска, аз не казвам, че всички се пазарят успешно, но твърдението, че не им е позволено да го правят, е невярно.

# 3 381
  • Другата България
Аз превъртях битката, щото ми беше скучна.
То ясно.
Не, че не беше ясно и какво ще стане с победителя, ама .....много явно бе хора, защо трябва така очеизвадно да се бутат играчи, хайде Мартин, Дунев, Мастагар “екскурзианти“, ама ....повтаряте историята с Алекса, той си имаше Виктория, Ръльо си има Вила, Алеко го направиха най-богатия и откъм грошове, и откъм прикачен инвентар. Сега и с Рълев същото. Пък той не е като Алеко, така публиката се настройва срещу него, и да има за какво, всеки е с прегрешения, ама продукцията, продукцията......абсолютни смешници!

# 3 382
Аз, ако бях на мястото на Мартин щях да преровя чантата и под леглото на Рълев Trollface

# 3 383
Реално погледнато за двете лични предимства за съвет на Рълев, можем да кажем че сабите са 200 гроша (цена за финална фаза) и сега този имунитет си е 200 гроша (цена за финална фаза). Като добавим и останалите 160 гроша така стават 560 гроша. Ама нали, на Момчил миналата седмица едни умрели 50 гроша...

# 3 384
Браво на Ването. Радвам се за наградата.

# 3 385
Всички съсредоточени в омраза към Мартин,как ще им го зачука Дунев.Както го пазеха за дъщеря му,после и те не знаят защо.Сега Рълев пази мама.
И на финала пазителя на Дунев,Момчи обезглавен от Чиче!

# 3 386
Липсва му хавайска поличка и лимбо рок 😄

# 3 387
Всъщност Момчи взе 100 от Теди но това няма никакво значение. Взеха му ги. Joy

# 3 388
  • Брюксел / София
Аз пък на другите се чудя: гледали са другите сезони. Да му преровят нещата на Рълев и предимствата са чао.
Досега никой не се е сетил да намери тиЯ измислени самоделни огърлици!

# 3 389
  • Някъде там...
50 бяха за Теди.

Общи условия

Активация на акаунт