💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 756
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 990
Аз продължавам да харесвам Мастагарков, въпреки вчерашната му изцепка. Наистина, показва се като човечен, привързва се, емоционален е. Не таи злоба, не иска умишлено да обижда и наранява, не е отмъстителен.
Това, че не блести с акъл и е мекушав не го прави лош човек.
Не го прави лош, а слаб. Това е, което дразни силните характери.

Теодора си беше добра на терен, но извън битките нямаше нещо, с което да привлече вниманието на камерата към себе си. Грешка беше, че не прие да е капитан при Амазонките. Тогава нямаше риск да е елиминационна капитанската, но пък щеше да ѝ даде шанс да се изяви в двубой. После пак при Амазонките, можеше да подкрепи Момчил и с това да ни напомни за съществуването си. Пак го пропусна. После вече при Гладиаторите сякаш си чакаше момента за излизане. Но тя още и при Амазонките не изглеждаше да се е сближила с някое от момичетата. За нея вече бих казала, че е интроверт. Тук ще попитам откъде тръгна, че Момчил бил такъв? Защото аз го виждам повече като човек, който обича да е в центъра, макар да показва или симулира скромност. Жалко за Теди, но такава е играта.

# 991
  • España
Най-сладкото отмъщение на Емануела към Мартин ще бъде просто да покани Мастагарков за главно лице в следващия и нов клип ! Ще има бомбастичен успех , гаранция !!!!

# 992
Теодора май с Мудева се сближи.

# 993
Браво на Теди, много достойно отпадане и силен последен ден за нея! Отигра по най-добрия начин всички ситуации в които се опитаха да я поставят като за финал в епизода (наивна, бушон, аутсайдер...) Намери добри думи за защита без да унижи себе си или заслужаващите го! За жалост с този си характер нямаше шанс за по-добро развитие и напредък в играта. Толкова тиха, изпълнителна и лоялна. Успех, добро човече! Flowers Hibiscus
С такива коалиционни партньори като Виолета и Рълев, врагове не са ти нужни. Много ме разочароваха с изпращането на Теди, злословието на Мартин беше гнусно, а след като не се върна настана почти еуфорично настроение при новият стар тандем Омразници. Някакво ужасно бездушие лъхаше и от тримата. Мастагарков колко да я познава Теодора, но поне отигра някаква мъка.

И в защита на Благо, думите му не целяха да очернят Момчил. Искаше да обясни на Теодора, че в игрите Момчил е находчив до степен леко да престъпи правилата докато му се направи забележка. И ако той прилага подобен номер, Теди също да се възползва. Тогава Мартин се сети за въртележката, а Виолета раздуха въпроса до "Ти да видиш?!" какъв измамник...Но като цяло не им се получи на продукцията с все "доказателствен материал".Smiley

# 994
Теодора май с Мудева се сближи.
По-скоро Мудева да се е сближила с Теодора, когато се озоваха двете при Гладиаторите и Мудева остана без Мимето и без либето.

# 995
Най-сладкото отмъщение на Емануела към Мартин ще бъде просто да покани Мастагарков за главно лице в следващия и нов клип ! Ще има бомбастичен успех , гаранция !!!!
Ако му се понатиска малко, съвсем Joy

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 16:14 от Telesilla

# 996
Песента "Игра" или "Воля" трябва да се казва 🤪

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 17:58 от cool_style

# 997
  • España
Хахаха….точно така ! Емануела , ако четеш , ще искам процент ! 🤪

# 998
  • София
Песена "Игра" или "Воля" трябва да се казва 🤪
или "Алигатор" LaughingLaughingLaughing

# 999
Напротив не е противоречащо изобщо, той е длъжен да е с Теодора от гледна точка на лоялност, можеше да привлече Мастагарков към тях който е по-силен от Мартин. Той си избра Мартин. Сега те моля да ми обясниш защо избра Мартин вместо Мастагараков, който има и много грошове, които могат да са от полза на Рълев и сама ще си се убедиш в казаното от мен. Освен това, Виолета в момента е по-слаба от Теодора,а Мартин е много по-хлъзгав от Мастагарков.
Чудесно. Прави Мастагарков капитан и какво правим когато /реална възможност/ през седмицата два пъти се отиде на номинации?
Дали Рълев е избрал да играе с Мартин още не се знае. Ако някой дойде да говори с мен и аз ще го изслушам, дори и заинтересован вид ще имам и въпроси ще задавам. Това няма никакво значение.
Ако негов човек отпадне на капитанска и после има 2 съвета при всички положения той ще трябва да стреля по някой свой или да се предложи сам. Друг вариант няма. Поне можеше да остане лоялен на Теодора, тъй като тя им помогна много с Виолета да имат предимство пред коалицията на Крум и беше ключов 3-ти глас за тях. Мартин и Теодора не са от най-силните играчи така или иначе. За мен не си струва да си предам човека само, защото е една идея по-слаб от другия. Цвети беше най-слабото звено в Гладиаторите, но Крум дори за миг не си помисли да тръгне да я заменя за някой друг. Щом някой ти е помогнал в играта и е бил ключов глас за теб, за да драпаш напред най-малкото, което можеш да направиш е да не го предадеш. А, сега ако номинират последния бушон и после трябва да пратят някой от тях, могат да се разберат напълно нормално като нормални хора кой да отиде. Няма как постоянно да си имаш бушони в такава фаза на играта.

Много пъти сме виждали такива ситуации, когато трябва да се номинира някой от коалицията. Случи се на Алекса миналия сезон и то повече от един път. Ако махнат Теодора и после отидат на два съвета на единия пратят Мартин и после Мастагарков извади някой скрит имунитет какво правим? Не може да се мислят схеми за абсолютно всичко, играта е непредвидима и колкото и схеми да правиш винаги ще се намери начин продукцията да те надиграе. Точно поради тази причина поне си запази достойнството и думата, защото не си струва да станеш за резил заради тази продукция и този формат. За това тази игра не се играе на всяка цена, защото ако са решили, че ти няма да си победител, ти няма да си победител освен ако не си някакъв извънземен атлет.

А, Рълев е ясно, че ще играе с Мартин. Те вече пратиха Теодора да бъде елиминирана, тя шанс срещу Момчил няма. Мартин ще замени Теодора в тяхната коалиция, защото ако останат само 2-мата с Виолета, то това не е никаква коалиция за след съединението. Трябва им поне още един и това най-вероятно ще е Мартин.

Не им трябва Мартин.След съединението към тяхната коалиция влизат Дени и Мишо и са си стабилна коалиция.

# 1 000
  • Другата България
И Рълев ли се е обърнал срещу Теди? Това май съм го пропуснала.
Мери, не знам дали успя да изгледаш,но...
Първо за Мастагар- не е нагнетявал псевдоисторията с измамите. Идеята му беше да подскаже на Теди,ако има възможности в играта,да се възползва.Не нечестни възможности. И хайванът отново беше употребен /писала съм 100 пъти,че не умее да се изразява,а и никак не е умен и съобразителен.
По отношение на Теди- единствен Мастагар прояви някаква човещина. Колкото до думите за качествата й в играта-единодушно приеха казаното от белозъбеца. А Рълев с всяко изражение + езика на тялото показва колко е съгласен с белозъбеца.
Мисля,че единствено у Мастагар има някаква човещинка. Нищо,че го определиха тук като маргарин и безгръбначно. Аз не съм съгласна с това.
Не. Не гледах - бях на 24 часово дежурство, а и като капак на всичко съм болна. Но и не ми се гледа, наистина не ми се гледа, просто доглеждам сериала с нетърпение и го чакам да финализира. Загубиха ме тотално и безвъзвратно на битката, на която отпадна Крум, и на предишната, на която дадоха “само едно топче“ предимство на Вила. Досега в сезоните винаги е имало по някой, когото да хейтим и който ме е отвращавал, но е бил един, най-много двама. Помниш първи сезон - Ямболския беГ. Миналия - Джаферович.
В този сезон продукцията надмина себе си - цели ТРИМА, и много ми дойде. Знаеш, че харесвам играта на Мартин и това, че мисли - харесвам мислещите хора. Обаче, като гледам, а и като ви чета за снощи, той и УПОТРЕБЯВА останалите за целите си, което за мен не е ок. Защото нищо не трябва да е на всяка цена, дори и в едно ШООЛ, дори и за едни 100к или някаква слава, било тя и мимолетна. А когато въпросните ТРИМА /без изключения/ са и бутани безобразно от продукцията, на цената на хейт към хора като Теди, Момчил, че дори и Ръльо, отвращението ми се засилва.
Тъй че няма да гледам снощния епизод, довечера ще се включа, но схванах за Мастагар. Това обаче не променя мнението ми за него, или поне не изцяло.

# 1 001
Думите на Мартин спрямо Теодора бяха абсолютно ненужно жестоки и груби. Тя не му беше конкурент, не са имали сблъсъци и дори стратегически да е полезно да настрои останалите срещу нея просто беше наистина ужасно грозно. Този човек е абсолютно дъно.

Липсата на думи също е грозно и жестоко отношение. От хората с които играеше и считаше за опора.
Но на героя Рълев няма да разваляме ореола.

# 1 002
Рълев една думичка в подкрепа на Теди не каза, факт.

Можеше поне да каже - "Недейте да я отписвате толкова бързо, тя е силен играч, има качества да остане в играта" или "Все пак ще е по-добре да се върне", не знам ... но не и да мълчи умърлушен и да се подава толкова бързо на манипулациите на Мартин и Виолета, че отпадането и било част от играта и даже било добро за тях.

# 1 003

Само да кажа, че Емануела и Мастагарков се следват в Инстаграм. 😜

# 1 004
  • Sofia
Нямаше липса на думи. Рълев се съгласи с останалите и в частност с Мартин относно Теди. Каза директно "да, прав си" в един от разговорите.
Аз го харесвам, въпреки че ми е на ръба в някои моменти. Но за това, че не се застъпи за нея го упреквам и няма никакво извинение.

Общи условия

Активация на акаунт