💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 912
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Не вярвам в саботаж на териториална битка, че и Рълев да участва в него. Той когато е трябвало на елиминационни битки, не саботира, да не говорим тук. От Мартин пък такава съпричастност към друго човешко същество, било то и Денислава, та да ѝ отстъпи резиденцията - още по-малко очаквам. Не одобрявам отношението към Мастагарков, но това не означава, че е неспособен на грешки на арената.

Изобщо, много хипотетични ходове станаха, начело с този на Момчил и "нарочно загубеният залог", след като се видя, че не само не е искал да го губи, ами и му е гузно. Виж, Дунев от друга страна, изпитва чувство за мъст, и пирува с предоставената от продукцията възможност.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 10:42 от La Vikinga

# 436
А какво се случи с подкаста на предаването? Има ли го още?
Подкаста е по-зле и от предаването. Канят само удобните за продукцията - Мудеви, Николчето и тн., топ играчите Joy. Очаквам да има подкасти с Дунев, Мартин, Денка и Вили. Joy Теди със сигурност няма да е от поканените. Участниците даже не успяха да извечат максимума от популярността си този сезон.

# 437
Мернах някъде Николчето, сигурно в този подкаст ще е. Ами тя, освен некадърничка, си е и доста тъпичка. Питат я кой е бил най-големият интригант сред изгубените и тя: "Ами, Васко, защото се сърдеше, че не го избрахме да ходи на битка и Елена, защото беше драма куин". Ъ? Ко каза? Аз останах направо втрещена.

# 438
....... От Мартин пък такава съпричастност към друго човешко същество, било то и Денислава, та да ѝ отстъпи резиденцията - още по-малко очаквам. ....

Много съм съгласна!

По-скоро вярвам, че Мартин е издънил поддръжката на кулата, но умело се възползва да натопи Благо.

# 439
А какво се случи с подкаста на предаването? Има ли го още?
Подкаста е по-зле и от предаването. Канят само удобните за продукцията - Мудеви, Николчето и тн., топ играчите Joy. Очаквам да има подкасти с Дунев, Мартин, Денка и Вили. Joy Теди със сигурност няма да е от поканените. Участниците даже не успяха да извечат максимума от популярността си този сезон.

Не знам дали е мой пропуск, но ми се струва, че поне два пъти не излъчиха прощални думи от отпаднали гладиатори към Теди. За какво отношение от продукцията става дума, ако пестят ефирно време от това.

# 440
Права си, аз го разбирам,защото и аз съм от хората,които предпочитат сами да направят нещо,ако знам че ще то направя по-бързо, по-лесно и по-добре.

Когато се стигне до обединение и всеки е сам за себе си, Рълев ще е още по-голямо торпедо, тогава няма да им за кой друг да мисли и от кого да зависи, то се вижда и сега,че ако може сам да минава на всички компоненти, ще го направи.

Нямам търпение да го видя в индивидуалните битки, пълен разкош 🔝

Един: грешен цитат, визирах мнението на Гарганела за Рълев и това,че не му е кеф да води другите, но от немай къде му се налага.
Само да е здрав. Иначе и аз му стискам палци. И Момчил, и Рълев са ми енигми. Това са прикрити хора. Но имам някакво шесто чуство и за двамата, че са добри хора.

# 441
Скрит текст:
А относно интелигентноста на Гого, май не се е гледало предния сезон внимателно.А и има различни видове интелигентност. Гого определено е притежател на доста голяма емоционална такава.🤩❤️

Обичам го Гого, да се обособя. За каква интелигентност говоря, мисля е ясно, не е емоционална. Мернах в едно интервю, че е прекарал детството си по тренировки и състезания, което го е направило атлета, който е, но не му е направило услуга в интелектуално отношение. Което няма никакво значение, просто аз си падам по зубъри и блестящият ум ме печели. Мускулите са само подробност и евентуален бонус.
Да и аз визирам не само емоционалната, тя е бонус. Гого е един от малцината който мислеше на терен и може да не е чел много книжки по физика и математика, ама на въпроси за тялото няма пропуск. Да не споменавам , че някои от пъзелите , който и този сезон ги има ги редеше по- бързо от сегашните участници. Момчи е с блестящ ум спор няма и аз също го харесвам, но все още никой не може да ми измести любимец номер 1.

# 442
Рълев ми е точно като Ваня Джаферович. Намери си една зла жена за коалиция, която да обира негативите, а той уверено крачи към финала. С тази разлика в негов плюс, че ако Ваня имаше по-силният Занев, то Рълев е доста равностоен на Момчил. Ако финалът не иска много физическа сила, може да си го спечели честно. Особено ако има пипкав елемент с топчета.

# 443
  • SF
Истинския стратег на сезона е Рълев. От човека в най-неблагоприятна ситуация се оказа този с най-сигурната. Не събра негативи от съотборници и конкуренти, вижда и анализира играта, взема най-добрите решения за себе си, намери хора, които да му обират негативите и нито за момент не се предаде. Независимо какво се случваше винаги се опитваше да намери изход. Дали през Цецо, през Николай, с Гатьо, с Цвети. Определено ми е любим играч, а когато добавим и наистина впечатляващото му представяне на арената (в една седмица изкара всички игри на гладиаторите) за мен е наистина най-заслужилият за победител.

С тебе гледаме различни предавания.
В това, което на мене ми излъчват, Рълев в половината сезон беше жертвата, бушонът, резервната гума на пичуити. След това заигра с тета Виолета. Сега си праща човек от неговите с цел да се отърве, да го предаде. Капитанството го държи, защото му трябват спешно двата гласа. Вчера му беше обяснено, че коалицията му е сбирщайн от бушони в обединеното племе и той замига като детенце, на което са му казали, че Дядо Коледа може би няма да дойде, ако не слушка и не папка. Ежене: аз няма да допусна Мартин да обърне племето, аз няма да играя с Мартин! Тета Виолета ще му каже: Охо, ще играеш, ще играеш и Дайчовото, ако ти кажа! 
И Рълев спи с врага си. Пред Мастагарков така, пред тета си Виолета - онака. Ми не!

Чао, Рълев! Каквото и да пишат в скоби за тебе, колко си дОбър с лъжици и капачки, ти играеш с хора, които аз не харесвам. Правивиш предвидими ходове, а на мене така не ми е интересно. Вече никога няма да бъдеш героят на седмицата!

# 444
Да и аз визирам не само емоционалната, тя е бонус. Гого е един от малцината който мислеше на терен и може да не е чел много книжки по физика и математика, ама на въпроси за тялото няма пропуск. Да не споменавам , че някои от пъзелите , който и този сезон ги има ги редеше по- бързо от сегашните участници. Момчи е с блестящ ум спор няма и аз също го харесвам, но все още никой не може да ми измести любимец номер 1.
Ако трябва да избера Гого или Момчил да ми направят стратегия за някоя игра, ще избера Гого. На него му вярвам на 95 %, че ще прецени голям брой фактори, на Момчил му вярвам на 50 %. Той колкото успява, толкова и се дъни.

# 445
....... От Мартин пък такава съпричастност към друго човешко същество, било то и Денислава, та да ѝ отстъпи резиденцията - още по-малко очаквам. ....

Много съм съгласна!

По-скоро вярвам, че Мартин е издънил поддръжката на кулата, но умело се възползва да натопи Благо.

Точно това видях и аз, когато гледах втори път играта. Марто нарочно вдигна рязко пръта, кубчетата паднаха и в следващия момент дадоха синхрон, в който той обвинява Мастагарков. Много нагъл беше. По същата схема ги събори още веднъж и третия път нарочно стъпи на земята преди да е стъпил на последната гъбка. Докато са редели кубчетата сигурно се е карал на Мастагарков и така Рълев е решил, че той е виновен.
Мисля, че тета изпързаля Рълев с гласуването за капитан като му даде някакви измислени аргументи – да не давали възможност на Марто и Мастагар да си тръгнат достойно. Рълев изобщо не беше ОК да изпращат Теди.
Явно злодеите са си стиснали ръцете в тъмното.

# 446
  • София
Момчил е интелигентен, но не е най-добрият пъзелист, няма голяма конкуренция този сезон, срещу машините от миналите щеше да е бавен. Вили и Дени, с едната реди, другата се снишава. Уж и Благо каза, че е тренирал, но и той пази скамейката.

Момчил и Рълев изпъкват и в това отношение, че не се крият постоянно. Мартин също донякъде, все пак той се съобразява, че е и по слаб от другите и трябва да е по-разумен.

# 447
  • SF
Ами не беше ОК, но клекна! Момчил би си държал на своето, без дори да се напъва да информира Виолета, че Теди ще е никакъв капитан и който я хване от Сините, ще я смели, пък даже и Оряшкова.

# 448

Мисля, че тета изпързаля Рълев с гласуването за капитан като му даде някакви измислени аргументи – да не давали възможност на Марто и Мастагар да си тръгнат достойно. Рълев изобщо не беше ОК да изпращат Теди.
Явно злодеите са си стиснали ръцете в тъмното.
  Изобщо никой не изпързаля Рълев, той си каза - няма да изпускаме капитанството , ако се върне Теди имаме два гласа, ако не пак ще е наше капитанството. Преди това Мартин го светна колко безполезна им била Теди , а Рълев мълчаливо се съгласи .

# 449
  • София
Ако трябва да избера Гого или Момчил да ми направят стратегия за някоя игра, ще избера Гого. На него му вярвам на 95 %, че ще прецени голям брой фактори, на Момчил му вярвам на 50 %. Той колкото успява, толкова и се дъни.

Мани я играта. В живота кой би избрала Wink

Общи условия

Активация на акаунт