💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 926
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Тоя Благо, защо се излага така?! Толкова да не го бива да прави коалиция, че чак жалък! Моли се! Егати срама. Трай си, пък като не те харесват излез и се бий. Имаш 50% шанс😏

# 631
Не бих се учудила темата за разговора да е зададена от продукцията.
Да си го бяха дисквалифицирали от битката на момента като са толкова принципни.

# 632
  • Другата България
Да разбирам ли, че Мастагарков се обърна срещу Момчил както и очаквах?

# 633
Те тези от продукцията слепи ли са?! Кой трябва да следи за нарушения?! Като е трябвало да го накажат или да му се скарат, някакъв сюжет заформят супер глупав. Явно не са одобрили Момчил за победител и ще бутат някой друг, както бутаха сърбина миналата година.

# 634
Тази песен за маменето на Момчи, големият интригант ли я запя ? Ако е така те луди ли са да му вярват, този ако ми каже "Добро утро" ще гледам къде е слънцето.🫣 Особено Вила и Мастагара много добре го знаят що за стока е .

# 635
След обединението, Виолетка и Дени ще изберат да играят или с Рълев или с Мартин, така че ако първия има малко акъл, трябва да изгони втория, докато все още има възможност, а не да гони Мастагарков.. щото Мартин има 3-4-ма свои хора в другото племе, а Мастагарков почти никой.

# 636
Дунев жизнерадостен отново.
Денислава е предател. Това не е стратегия, а спасяване на кожа, щото видя хурката.
Мастагарков е плазмодий.

Аз съм за сития лъв. Измамний Grinning
Дано е с разлика.

# 637
  • Sofia
Поредната тема, от която ще гръмне "бомба" – Момчил измамникът Smile
Мери, Благо и Мартин посъветваха Теодора да мами, ако може, защото Момчил често го правел. Това е. Вероятно ще го има натам в сюжета това.. Виолета беше много шокирана ))))

# 638
  • На Изток от Рая
След обединението, Виолетка и Дени ще изберат да играят или с Рълев или с Мартин, така че ако първия има малко акъл, трябва да изгони втория, докато все още има възможност, а не да гони Мастагарков.. щото Мартин има 3-4-ма свои хора в другото племе, а Мастагарков почти никой.
Не съм сигурна, че на Мартин му остана някой там, всички лицемери видимо си отдъхнаха след заминаването му.

# 639
  • Някъде там...
Крум също действаше като Момчил, мислеше и намираше практични решения. Аз лично харесвам точно тези елементи, където изпъкват подобни мислещи играчи.
Сещам се  например в едната капитанска битка как на връщане по трасето Момчил си взимаше бурета ли, варели ли бяха за стъпване, което му спестяваше после да ги мести.
На доста битки по същия начин си прави сметката кое действие след кое следва, да хвърли торбичката, за да спести две крачки, откъде да мине и т.н. Вика му се логическо и аналитично мислене, а не измама.

# 640
Добре де, ако някой елемент може да се мине по начин, който ти помага и това не е изрично забранено, това е измама?! Значи мислещите мамят масово. Виждаме го почти на всяка битка.
Не е съвсем така. Най-малкото в една игра, където държаха нещо, запомних, че Димо на няколко пъти му прави забележка. Той обаче предпочете да се прави на ущипан. А реално докато само си получаваше забележките, вместо да бъде директно дисквалифициран, можеше другите да изпуснат и той да спечели. 

Той явно обича да си мишкува, както и продукцията да намя правила.

# 641
Тази песен за маменето на Момчи, големият интригант ли я запя ? Ако е така те луди ли са да му вярват, този ако ми каже "Добро утро" ще гледам къде е слънцето.🫣 Особено Вила и Мастагара много добре го знаят що за стока е .
Не, Мастагарков подхвана темата като "предупреждение" към Теодора.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 21:59 от Sugarchen

# 642
  • SF
Ееее,време беше.Сега вече почват да показват защо Момчил няма да спечели формата.

В тази тема не коментираме кой е спечелил и кой не печели финала. Има друга.
Нека спазваме правилата на тази тема, а и на всички теми.

Много хора четат в темата за спойлерите и спокойничко си коментират тук. Не умеят да се контролират и това си е!

# 643
Да разбирам ли, че Мастагарков се обърна срещу Момчил както и очаквах?
По-скоро май се опита да надъха Теодора, да е смела и решетелна. Ама не е много умел в приказките. Мартин веднага използва, за да направи от мухата слон и да почне от сега да подковава срещу Момчил.

# 644
И само Теди каза, че си има кой да следи за правилата.
Да пуснат на Виолета, как се въртеше Дени и тя със засилка.

Мери, гледай го сама.

Общи условия

Активация на акаунт