💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 874
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 690
  • SF
Тя пък му пожела да даде всичко от себе си. Сигурно си помисли, че е разколебан и неуверен.

# 691
Скрит текст:
Скрит текст:
Крум също действаше като Момчил, мислеше и намираше практични решения. Аз лично харесвам точно тези елементи, където изпъкват подобни мислещи играчи.
Сещам се  например в едната капитанска битка как на връщане по трасето Момчил си взимаше бурета ли, варели ли бяха за стъпване, което му спестяваше после да ги мести.
На доста битки по същия начин си прави сметката кое действие след кое следва, да хвърли торбичката, за да спести две крачки, откъде да мине и т.н. Вика му се логическо и аналитично мислене, а не измама.
Тук тотално се омесват нещата. Някой споменавал ли е изобщо, че е нарушил някакви правила в играта с буретата? Rolling Eyes

А дори и да може да мисли логически и аналитично, това не означава, че не си мишкува Smirk

И като се спомена аналитичното, пак се сещам за бисера му с оста x-z Grinning Само да отбележа, че и оста x да беше споменал, пак нямаше никой да го разбере Joy
Абсолютно нищо няма омесено, замесено, втасало или превтасало. Ясно ми стана, че не го харесваш лъвчето, така че каквито и доводи да извадим, няма да си съгласна. Stuck Out Tongue Winking Eye
Едно е да играеш като Мишо, разчитайки само на сила, друго е и да вкарваш мисъл. Това не всеки го умее! Animal Lion Heart
А, не, аз с моите доводи обикновено съм си съгласна Smirk

Не харесвам лъвчето, но съм голям фен на хамстера Joy

# 692
Скрит текст:
Писали сте сигурно - за "оста" XZ -- беше "объркване пред камера".  Имал е предвид въртене около оста Z.  

Но хрумването за пред играчи дето не са на "ти" с геометрията - "въртиш капачка" си е гениално.

Hands V

Искаше да каже, че капачката е в равнината XY  и се върти около оста Z, но в бързината стана оста XZ:)

Истината е, че ние, дето поназнайваме математика изпаднахме в ступор от наличието на такава ос.

А не би трябвало.

Момчи едва ли ще отпадне днес. Ще е абсолютно нелепо.

# 693
Мартин е изключително мрънкало и за мен един от най-слабите физически играчи. Трудно се издържа.

Момчил е арогантно самоуверен, а не е непобедим. Както спомена Теди - Ива го победи, така че ‘айде малко по-спокойно със самочувствието! Фифо, понеже мн хора ги сравняват, беше на светлини години от Момчил. Но и Момчил ще се наиграе, подобна самоувереност е излишна, поне за мен.
Не , че нещо, твърдо съм че Фифо е по- добър от Момчи ( макар и с пъзелите да не е много ясно), ама и Мани победи Фифо на същата игра.😉😁

# 694
Много добре отговори Момчил … евала, каза му го на Димо !!
+1

# 695
Тази вечер всички без Момчил са ми анти, анти, анти. Лицемери, мрънкалници и мишоци. Много добре го каза Момчил, докато играят в едно племе е сит лъв, а когато са противници е мошеник. 🤪

# 696
  • Другата България
Мастагара,  който ЛИЧНО си призна, че е виждал с очилата, когато трябваше да е "сляп", говори за мамене в правилата от друг? Joy
Голям смях, дори не е тъжен. Радвам се, че оправда очакванията ми, и че не гледам тоя фарс.
Изора, ама дъното.

# 697
Тази вечер всички без Момчил са ми анти, анти, анти. Лицемери, мрънкалници и мишоци. Много добре го каза Момчил, докато играят в едно племе е сит лъв, а когато са противници е мошеник. 🤪

Завист!!! И то от мъже!

# 698
Аз не издържах и превключих. Какво е отговорил Момчил на Димо, може ли някой да напише кратко?

# 699
  • Пловдив
Теодорчето много добре до тук.
Момчил да вземе да се съсредоточи. Играе много напрегнато.
Предполагам, че Теодора ще падне, но няма да е с разлика.

# 700
Мен ме трият за подобно мнение , ама пак да си напиша. Мартин и Вила отровиха сезона.🤮

# 701
  • Пловдив
Денислава днес се изкара жертва. Едва ли не насила е спала с Мартин в една стая, още малко до този извод ще стигна.
Ама зора какво ли не прави.
А Михаил се залепил за нея като ваденка.
Вече не знам да се смея ли, да плача ли.

# 702
Мастагара,  който ЛИЧНО си призна, че е виждал с очилата, когато трябваше да е "сляп", говори за мамене в правилата от друг? Joy
Голям смях, дори не е тъжен. Радвам се, че оправда очакванията ми, и че не гледам тоя фарс.
Изора, ама дъното.
Е, хайде сега, той си е помагал, не е мамил като Момчил.Joy

# 703
Не гледам вече, ама защото по коментарите видях, че днес е Страницата май, та викам я да погледна. Скука. Никой освен Момчил не става. Вила и Мартин са просто грозни. Вътрешно грозни.

# 704
  • Stockholm
Много добре отговори Момчил … евала, каза му го на Димо !!
+1
Цяла седмица ще дъвчат "измамите" му, за да го сготвят  преди финала. Позната схема на продукцията измамници.Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт