💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 803
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Аз мисля,че просто дойде моментът,в който продукцията трябва да се обособи за победителя Simple Smile

# 841
  • Stockholm
В седмицата на измамите питам- Само аз ли виждам, че ушите на леля Вили са с някаква измамна форма в долната си част или нещо халюцинирам?

# 842
  • При семейството си
В седмицата на измамите питам- Само аз ли виждам, че ушите на леля Вили са с някаква измамна форма в долната си част или нещо халюцинирам?
Ушите и’ да такива от епизод едно….а предполагам и от раждането.

# 843
Да не би да са уши на рептил?

# 844
Стана ми мъчно за Теди при изпращането . Сама си изпя надъхващата реч , благодари им за подкрепата (мисля че дървото в ляво ,беше една идея по -активно в същата тази подкрепа ) Тези темерути, цял сезон се на@къкаха да лицемерничат, сега ли не можаха за 5 минути да се направят , че им пука.  Теди е сдържан човек, и не приема да я правят на жертва. За това и пред строя, когато Димо и разясняваше, как са я сготвили , отговори, че не е съгласна. Много добре си и е ясно , какво става, но не намира смисъл да драматизира. Колкото по-бързо си тръгне от отровната среда, толкова по-добре
Мартин пък много верни неща казал, много бил прозорлив .Та как разбрал, че на никой не му пука за Теди - ами лесно, нали сам им обясни на всички, колко е  излишна , как ги дърпа назад и за нищо не става. И после на синхрона - ау тия хора какви безсърдечни.  Joy

# 845
  • Другата България
Интровертността на Момчил му играе лоша шега. Правят ли се на глас подобни изявления за хитрости и дребни измами? Човекът се готви да купува БДЖ- там ще му трябва хитрост и вероятно дребни измами. Но да градиш образ на победител и да правиш подобни заявления е по-изобличаващо от действието и неговото регистриране. И какво беше това "обещавам да победя честно?" Има да расте това момче. Но без да съм черногледа няма да му се получи много. Във водите, в които се опитва да се научи да плува трябва друг тип поведение. Малко ми е първичен, малко недомаслен. Липсва лустро. Липсва му и невиност. На Радо прощавах разни работи заради тази искрена невиност. При Момчил има убеждението, че еднолично е открил топлата вода, че притежава превъзходство над другите- той ги спасява, той ги води... Месиите завършват недобре. Особено самопровъзгласилите се. Гого имаше уникални качества. Заради това му прощавахме някои реплики и глупости. Да, Китай е голяма школа, но много други хора са се справили при много по-тежки или да кажа "интересни" условия и са изработили качества, които по-биха допаднали на публиката. Независимо от това- на добър час, защото са млади хора и дано имат късмет в живота! А на пишещите- лека нощ!
Без да съм гледала епизода мисля, че казаното от Момчил е сарказъм.

# 846
  • софия
Малко от днес

Момчил - ако съм нарушил правилата, съм бил наказан като всички останали.

Теди - не е негова работа да следи това.

Отпадна и любимката ми от жените.
Бъди здрава, Тедке! Развивай се, можеш, момиче Heart

Ех, този Мастагарков! Всичките му маньоври Joy са  с добри намерения, а все в калта е наджапал.  Погрешно е решил да играе със стратегии в играта. Не може. Трябваше с чар и корделки.  
Димо вчера - всички искат Мастагарков да го вдигне. Joy
Мартин, струва ми се някаква реабилитация за този образ има??? Сякаш други ще го изпреварят по неприятност  - Сините другари така се веселят без него, чак не са за гледане....Imp

Малката булка Денислава - чаках, чаках, да я харесам, да ме изненада с ход, с нещо....., а то хода била го направила вече  - играла с Мартин.....Worried ....ъъъъъъ ????

Сит Лъв HeartHeart
Рълев Heart
Мастагарков Hands V
ми е финалната тройка Hug

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 00:36 от freespirit

# 847
  • София
Извинете, следя само бегло, но ми стана любопитно - откъде дойде "Сит лъв" прозвището?

# 848
Не , че нещо ( май само Момчи и Мишо ми останаха на които да симпатизирам) ама не е само Момчи прецаканият от продукцията с 50 гроша. Рълев един път спечели и му дадоха сабите ( не е голяма файда, ама пак е нещо), а Мастагара от три спечелени капитански и една наказателна въздух под налягане получи. Първият път го прее... за да презастраховат " ненагледният", вторият му дадоха с мъки два почти ненужни гласа, а третият шанс да се премести при гладиатори т.е. Вила, само за да му натресат седмица след това и човека от който бягаше.😜 Еееее ми Рълев трябва да се казваш в този сезон, може и Мартин, ама там победа в капитанска трудноооо ще видим. Ама ако евентуално се случи сигурна съм , че всички артикули от предни сезони ще са изкарани на тезгяха, за да има избор галеника на предаването. И моделчето ми горкото по - добре по елиминационни да го бяха пращали, там поне е двойна печалбата по 100 гроша печелиш.😜

# 849
  • При семейството си
Извинете, следя само бегло, но ми стана любопитно - откъде дойде "Сит лъв" прозвището?
От Момчил, мисля.

# 850
  • София
Аз мисля, че си е негов лаф. Заради зодията и явно като му се получават нещата, се "засища".

# 851
  • софия
Ами сам се е кръстИл така, тоя арогантен тип.... и сега сумати патици тука сме се ФлюбИли у него....

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 01:00 от freespirit

# 852
Аа, не е така за Рълев. И грошове взе с двата гласа, май 100. А и гласовете му са Саби на спасението, тоест скрити и няма да го изтипосат като Мастагарков. Да не говорим при залозите как му дадоха имунитет. А Момчил засега е с едни 50 гроша и групови облаги.

# 853
Сега като се замисля! Няма никой оцелял от "алигаторите"(Сори, ама Ръля не е от нощ 1,🤣),една амазонка-МимИто и всичко останало е старейшини, екскурзианти и чистилници,(пардон на Викито не мога да й определя връзкарския статус).
И  пак като се замисля, няма друга жена освен Теди излязла толкова чиста и силна от тази игра( изключвам мнението на лелите с плетките пред телевизоРо).

# 854
  • При семейството си
Момчил е с 260 + 50 гроша.

Общи условия

Активация на акаунт