💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 790
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 945
Те скоро уж се бяха събрали пак , очевидно са луди и токсични.

# 946
Каква е разликата между попфолк и поп певиците?

# 947
Значи имаме 2 племена - Старейшини и Страшнейшини с надзирател Рълев.

# 948
  • SF
Половината нарушения са направени, без да знаят играчите, че ги правят. Някъде в процеса на играта се оказва, че това е нарушение.
Както и дългата тема с наказанията.
Някой губи 2 минути за да мине по арката и накрая Димо му дава 2 минути наказание. Друг си ги иска от самото начало и не си мори ръцете. Както и се чудехме 2 ли, 3 ли, 5 минути ли да са тези наказания, за да са наистина наказания. Ако елементът се минава за 3 минути, значи за да е наказание, трябва да е поне 9. Иначе му подаряват едно сигурно преминаване, като му съхраняват силиците.

# 949
  • София
Пропуснах и Оряшкова - без Мартин било толкова тихо и спокойно и приятно, всички румени и засмени, цари атмосфера на щастие и радост 🤦🤦🤦

А до вчера обясняваше, че избрала Мартин,защото е рицар и геройски ги пазел тях, силните моми 😱😱😱

Просто, страшна пародия са тези "амазонки", безгласни букви, статисти в шоуто на Мартин.

Беше ми симпатична Мария много отдавна, в началото още, когато имаше жълто племе, ама бавно,но сигурно потъна в стремежа си да е неутрална до степен да е считана за безхарактерна, мекушава и нагаждаща се.

И аз така. Харесвах я Мимето, но много бързо ми падна на минуса. И слаба в игрите бих добавила. Освен масата й в някоя бутаница, е кръгла нула. Айде да си взимаме довиждане и с нея. Миналата седмица щеше да номинира лъвчето ми, сега му се превъзнася. Аман!

# 950
Много разочарова Оряшкова, ама много! До преди два дни Мартин ги пазеше, сега говори без него колко е спокойно в племето. Преди това заради приятелчетата си Мудеви пак остави да съсипат атмосферата и се обърна срещу Момчил. За мен това не е характер на достоен човек спортист. Не и омаловажавам постиженията, но ми падна в очите.

# 951
  • I Love You 3000
Като стана дума за стопанството, тоя стопанин на ИВ ли разчита за работна ръка, та всичко било буренясало? Мухлясалият ориз си е решение на продукцията, ама плевели, бурени и пр.? То си е трябвало и да се бере, и да се полива по време на "безстопанствения" период в играта.

И аз това се чудех миналата седмица. Специално за тях ли я сеят тази продукция, не им дават да я ядат и просто я оставят да си изгние на място.....Head Band Ако е така тотално ми падат в очите продукцията!
Не могат цял сезон да им подменят китайските екипи, пестят от качествени ръкавици и обезопасителни мерки.... ама цял двор с храна могат да разхищават- садисти!

# 952
Може да не са намерили за необходимо да го предупредят, нали не е тяхно, а като ги гледам и тяхно да е ще го забатачат

# 953
  • София
И аз това се чудех миналата седмица. Специално за тях ли я сеят тази продукция, не им дават да я ядат и просто я оставят да си изгние на място.....Head Band Ако е така тотално ми падат в очите продукцията!
Не могат цял сезон да им подменят китайските екипи, пестят от качествени ръкавици и обезопасителни мерки.... ама цял двор с храна могат да разхищават- садисти!
Не се разхищава продукцията на стопанството(домати краставици се берат редовно): просто има много неща които не се показват оттам защото нито са интересни, нито имат отношение към играта.
Ако "садистите" (те наистина са си такива) са на кеф следващия сезон, могат и да се навият най-накрая на стара идея да се пускат web епизоди, които да показват допълнителни аспекти от игрите, битовизми от различните локации, както и backstory-та на участниците. Тогава може да се видят и разберат немалко неща, които сега остават скрити от монтажа на основните епизоди/

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 13:10 от dido2k

# 954
 Aз мисля че щеше да е интересно да дадат точно такива "странични" неща, като брането на продукцията.

# 955
Като е задължение на играчите да плевят и поддъжат градината. ,Обирането на реколтата в касетки, за да си я вземе собственика, също трябва да е част от поддръжката на стопанския двор. .

# 956
  • София
Aз мисля че щеше да е интересно да дадат точно такива "странични" неща, като брането на продукцията.
В стар сезон (не помня дали беше втори или трети) имаше нещо подобно. Бяха обрали доматите, събрали яйца и после показаха как ги дават на стопанина, а той им ги остави като награда за "добре свършената работа".
Изобщо последните два сезона показват много по-малко неща от работата в стопанството.
Аз и сега когато се сетя как в сезон 3 гониха козичките из цялото село, или пък когато копаха дупка за септична яма, и не мога да спра да се смея JoyJoyJoy

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 13:20 от dido2k

# 957
  • София
"OMG! Шок! Какъв Обрат! - Сините не харесвали Марто! Денка, едва ли не с отвращение се правела, че харесва Марто... Astonished Сега са волни и щастливи"  (иронично е написано)
След като не са харсвали Марто и неговото иго и нападки защо безгръбначните не се обединиха да го махнат? Отговорът е написан във въпроса.
А Марто, когато говори, сякаш на моменти е в някаква паралелна реалност, нещо губи връзка с кораба майка. Липсата на качества у него прехвърля върху другите. Теди била най-слабата жена, Мастагарков за нищо не ставал, нямал никакви качества и т.н за другите. Joy Той освен една мръсна уста, с която издрапа до финал ( и вероятно с подкрепата на продукцията), какви физически качества има?
Тези неща, ако не бяха верни, едва ли Емануела щеше да ги изтипоса така.
Скрит текст:
Първата асоциация, която ми идва наум за него е "глист" - и в душевен, емоционален и физически смисъл.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 13:38 от Vesika

# 958
Вчера много грозно Димо казваше на Теди, че е аутсайдера в игрите. Вярно, че е тиха не се е карала с никой ама е грозно така да ти викат докато се бориш да останеш. И наистина Момчи си подпомагаше с крака на играта срещу Марто и не му направиха забележка. Явно правилата не са за всички...
Нещо ми става противен тоя сезон замислям се дали другия да го гледам. Че да се гласят за сезон 24 абсурд....😵‍💫

# 959
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Успях да изгледам епизода най-накрая. Голям криндж при Старейшините - кой от кого по-големи смешници. Откакто Мартин го няма, там са един абсолютен цирк Буш. То и с него бяха цирк, ама друг - цирк дьо Солей. Joy
Дунев не може да си намери място от радост и не млъква, превъзбуден до крайна степен, настроението му е като на стероиди.
Оряшкова, която до вчера беше плътно зад Марто и той беше нейният герой, вече почувства неописуемо спокойствие и ведрост от това, че го няма. Направо камък й падна от плещите. И, разбира се, тъкмо навреме подръка има наличен подходящ нов стар герой - Момчи. Joy
Денислава пък още не видяла гърба на най-близкия си човек, се отрече от него и от всичко, което правеха заедно. Оказа се, че и кикотенето по цял ден, и спането в една стая, и подтичването след него като кученце, и суфлирането за всичко, са били просто поза и преструвка от страх. Големи етюди, мъченицата тя! Болшой театър пасти да яде. Жалко само, че никой не й повярва - ни тези в телевизора, ни тези пред него.
Много слабо изпълнение, Денислава, трябва да тренираш повече.

П.П.: Връщам се да ви чета, че ме чакат над 20 страници. Anguished

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 20:20 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт